ErvaringenSite

  Ervaringen Mahabis

  Ben je op zoek naar een label dat verschillende soorten slippers voor binnen en buiten op de markt brengt? Dan zou het aanbod van Mahabis misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Mahabis te schrijven. Op die manier kun je andere potentiële klanten helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen, waarden en behoeften, en dus iets voor hen zou kunnen zijn. Omdat alle reviews hoe dan ook op deze pagina worden gepubliceerd, maakt het helemaal niet uit of jouw ervaring positief of negatief was.

  Over Mahabis

  Mahabis is een Britse onderneming die zijn hoofdkantoor in de bruisende wereldstad Londen heeft. De van dit bedrijf merkten dat mensen zichzelf pas tijd gunden om te genieten als hun to-do lijstjes waren afgewerkt. Dus gingen ze op zoek naar een product dat mensen helpt te beseffen dat heel weinig doen ook goed besteedbare tijd kan zijn. Mahabis nam 's werelds meest comfortabele schoen, de slipper, en verscheurde de regels om iets functioneels te creëren. Mahabis houdt de dingen graag minimaal,zodat je verder kunt gaan met genieten van je tijd zonder afleiding. Het designteam uit de Engelse hoofdstad heeft een aantal bijzondere kenmerken ontworpen die je niet op je gewone pantoffels zult aantreffen, zoals de neopreen hielhouder die je voet zachtjes op zijn plaats houdt terwijl je wandelt, en de hybride zolen, waarmee je zowel binnen als buiten kunt gaan, zonder dat je van schoenen hoeft te wisselen.

  Producten en diensten van Mahabis

  Bovenaan de website van Mahabis heb je de keuze uit verschillende categorieën, zoals Men, Women, Outlet, Gifting, Help en Discover More. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je sneller en makkelijker door het aanbod van dit bedrijf zou kunnen navigeren. Op de homepage kun je ook meer lezen over de verschillende modellen en kenmerken, de stappen die Mahabis zet om een duurzame bijdrage aan de wereld te leveren en wat media te vertellen hebben over dit bedrijf. Als je op de hoogte wilt blijven van toekomstige acties en producten, kun je je via de site ook inschrijven op de nieuwsbrief. Heb je een vraag of opmerking? Dan kun je de klantenservice via het formulier op de site contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor Mahabis

  Heb je ooit al één of meerdere artikelen bij deze onderneming gekocht? En ben je nog op zoek naar een online platform om een korte review over jouw ervaring te schrijven? Dan is dit jouw kans! Zo kun je onze bezoekers laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door Mahabis verkochte slippers, hoe jij als klant de online bestel- en betaalprocedure hebt ervaren en of je kunt rekenen op een vlotte, vriendelijke dienstverlening van de klantenservice. Wij kijken alvast uit naar jouw uniek verslag! Tot slot hoef je alleen maar even hier te klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven.

  Mahabis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mahabis

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mahabis een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mahabis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mahabis actief?

  Mahabis is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mahabis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.