ErvaringenSite

  Ervaringen Scalpers

  Het vinden van de juiste online shop voor de kleding die je nodig hebt is soms niet eenvoudig. We willen je daar graag bij helpen door je de reviews van klanten op onze website aan te bieden. Wij hebben daar al deze reviews gebundeld zodat consumenten zoals jij een duidelijk overzicht krijgen wat de diverse online winkels te bieden hebben. Je leest er bijvoorbeeld meer over de levertijden, de service die verleend wordt, hoe makkelijk het is om producten terug te sturen enz. Op die manier vind je makkelijker een online shop die goed gewaardeerd wordt door het publiek zodat je er zeker van kunt zijn dat je daar geen miskoop doet. Het winkelen bij een webshop die je nog niet kent wordt je zo een stuk eenvoudiger gemaakt. We hopen van harte dat je gebruik zul maken van deze gratis beschikbare commentaren en meningen.

  Over Scalpers

  Dit is de online shop van het Spaanse bedrijf met dezelfde naam dat gevestigd is in Sevilla. Het bedrijf houdt zich bezig met de verkoop van mode voor dames en heren. De eerste winkel van het bedrijf werd in 2007 geopend en inmiddels bestaan er meer dan 200 winkels waarvan het grootste deel zich in Spanje bevindt. Klanten in andere landen zoals Nederland en België kunnen gebruik maken van online shop om de producten uit het assortiment te bestellen. Je kunt op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur telefonisch contact opnemen met de Engelssprekende medewerkers van de klantenservice. Bovendien kun je gebruik maken van de live chatfunctie op de site, daar vind je ook het contactformulier voor het geval je liever een e-mail stuurt.

  How to Start An Online Store In 5 Simple Steps

  De producten van Scalpers

  Scalpers verkoopt kleding voor dames, heren en kinderen. De diverse collecties bevatten onder andere allerlei soorten shirts, korte broeken, jassen en broeken voor heren. Voor dames zijn er naast dit soort artikelen ook jurken en rokken te bestellen. Verder zijn er hier schoenen in verschillende modellen verkrijgbaar net zoals accessoires zoals tassen, armbanden, sokken, zonnebrillen en pyjama's. De aangeboden producten kunnen bij Scalpers op een veilige manier betaald worden, zo kun je gebruik maken van een creditcard, ApplePay, iDeal en diverse andere mogelijkheden. Omdat de producten die je besteld vanuit Spanje verstuurd worden moet je rekening houden met een levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen. Bij deze webshop heb je dertig dagen de tijd om producten terug te sturen als je er niet tevreden mee bent.

  Reviews over Scalpers

  Zoek jij als klant een mogelijkheid om jouw ervaring bij Scalpers met anderen te delen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je de kans om jouw review over deze online shop op onze website te delen. Door dat te doen kun je consumenten wijzen op de manier waarop deze webwinkel werkt en hoe zij met klanten omgaat. Wil je bijvoorbeeld kwijt hoe je behandeld bent toen je een klacht indiende? Voel de de behoefte om te beschrijven hoe de medewerkers met je omgingen toen je meldde dat je een bestelling terug wilde sturen? Vermeld het allemaal in jouw beoordeling zodat andere klanten precies weten wat hen te wachten staat als ze een order bij Scalpers plaatsen.

  Scalpers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Scalpers

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Scalpers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Scalpers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scalpers actief?

  Scalpers is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scalpers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.