ErvaringenSite

  Ervaringen Scapino

  Tegenwoordig zijn er zo veel opties om online schoenen te bestellen dat het steeds lastiger is geworden om de juiste winkel te vinden. Bij de ErvaringenSite willen wij u hierbij graag helpen. Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over Scapino, zoals antwoorden op de veel gestelde vragen, recente ervaringen met de klantenservice en kunt u uw mening delen met onze andere bezoekers. Scapino is een winkel waar schoenen en kleding wordt gekocht. De winkels hebben een nuchtere inrichting met weinig pracht en praal, Scapino biedt discountproducten aan met lage prijzen.

  Over Scapino Scapino in zijn huidige vorm bestaat al bijna 45 jaar. Scapino beweert dat zij de grootste aanbieder zijn van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen in de Benelux. De winkels van Scapino zijn te vinden over heel Nederland, in totaal hebben ze meer dan 150 vestigingen. De oorspronkelijke winkel van Scapino was opgericht in 1920 door Berend Ziengs in de Drentse dorp Zweeloo. Het was een winkel waar schoenen werden verkocht van een hogere prijsklasse. In 1972 werd de zaak volledig veranderd om een groter doelgroep te bereiken, namelijk huishoudens met een laag tot gemiddeld inkomen. Scapino heeft als doel haar producten beschikbaar te maken voor iedereen. Het assortiment wordt continue uitgebreid met schoenen en kleding uit de laatste mode.

  Diensten van Scapino Scapino is een Nederlandse winkelketen voor schoenen en kleding, u kunt haar winkels vinden over heel Nederland. Het is ook mogelijk om de producten online te bestellen en te laten bezorgen. Alhoewel Scapino voornamelijk bekend staat om schoenen, hebben ze een uitgebreid assortiment aan kleding (alledaags, sport, buitenshuis) en accessoires voor mannen en vrouwen. De producten van Scapino zijn niet alleen van goedkope huismerken, maar ook bekende A-merken. Het assortiment van Scapino heeft iets te bieden voor het hele gezin.

  Garantie en Retourneren In vergelijking met andere kledingzaken heeft Scapino erg gunstige en soepele voorwaarden om producten te retourneren of te ruilen. Vanaf de leveringsdatum of datum van aankoop, krijgt u 60 dagen garantie om uw aankoop terug te brengen in één van de Scapino-winkels. Er zijn veel voordelen bij het retourneren in een winkel. Ten eerste zijn er geen retourkosten aan verbonden. Ten tweede kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen in contant geld. Tenslotte als u geen terugbetaling wilt, kunt u persoonlijk advies krijgen voor een vervangend product.

  Klantenservice Met uw klachten en opmerkingen kunt u terecht bij het personeel in de Scapino-winkel of kunt u contact opnemen met de klantenservice. De Scapino-winkel is elke dag open en gesloten tijdens de nationale feestdagen. De klantenservice is bereikbaar elke werkdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 09:00-13:00, u kunt contact opnemen via telefoon en e-mail.

  Uw mening over Scapino Heeft u recent een schoen gekocht bij Scapino? Of heeft u weleens iets besteld via de Scapino-website? Dan willen wij u zo vriendelijk vragen om een review schrijven op deze pagina. Hierdoor helpt u onze bezoekers wat zij kunnen verwachten als ze gebruik willen maken van de diensten van Scapino.

  ShopHere Tutorial: Create Online Store for free (Sinhala)

  Scapino
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Scapino

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Scapino een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Scapino. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Scapino actief?

  Scapino is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Scapino gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.