ErvaringenSite

  Ervaringen Soccerfanshop

  Ervaring Soccerfanshop

  Ben jij een sportfanaat die met zorg en kieskeurigheid je sportkleding en accessoires koopt? Dat mag! Het is dan ook mens eigen om eerst goed na te gaan waaraan je je geld besteedt en wat je ervoor in de plaats terug kan verwachten. Hier lees je de ervaringen, beoordelingen en recensies van anderen over Soccerfanshop als online winkel. Heb jij zelf al ervaring met deze winkel, schrijf dan hier jouw review om andere klanten te helpen bij het nemen van een koopbeslissing.

  Over Soccerfanshop

  Soccerfanshop is een online winkel met sportkleding en sport accessoires waar je online bestellingen kunt plaatsen en veilig kunt betalen door gebruik te maken van een van de betaal providers. De betaal providers zijn onder andere Ideal, Afterpay, Paypal, Visa en Mastercard. Het assortiment van Soccerfanshop bestaat uit trainingspakken voor jong en oud, lifestyle kleding, kleding van verschillende designers en accessoires zoals mutsen en handschoenen. In de clubs en landen afdeling zijn er verschillende fanshops waar je terecht kunt voor allerlei artikelen van Europese topclubs en populaire landenteams. In deze fanshops zijn tenues, trainingspakken in de uit en thuis versies, trainingsartikelen en accessoires van de topclubs verkrijgbaar. Bij Soccerfanshop bestaat de mogelijkheid om je sportkleding te personaliseren door deze te laten bedrukken met een spelernaam of een eigen naam.

  Diensten Soccerfanshop

  Deze online winkel biedt verschillende mogelijkheden aan klanten. Na online een bestelling geplaatst te hebben, worden de orders geleverd binnen 24 uren. Klanten kunnen na het plaatsen van een order deze volgen via de Track & Trace app en gratis geleverd krijgen als de order een waarde heeft van meer dan 25 Euro. Ben je niet tevreden over het gekochte product? Wil je de items inruilen voor iets anders of gewoon retourneren? Die optie bestaat bij Soccerfanshop.

  Klachten, tips en complimenten Soccerfanshop

  Heb je tips, klachten of complimenten voor Soccerfanshop? Laat dit dan zeker weten aan anderen door jouw mening te schrijven op deze site. Soccerfanshop biedt een aantal contactmogelijkheden aan zoals whatsapp, Facebook messenger en email. Vertel anderen over jouw contact met hen, zodat potentiële klanten zich een beeld kunnen vormen van de service van Soccerfanshop.

  Deel jouw ervaring over Soccerfanshop

  Wil je jouw ervaring die je hebt gehad met Soccerfanshop delen met anderen? Heb je kleding gevonden naar jouw smaak? Wat vind je van de prijs en de geboden kwaliteit? Zou je anderen aanbevelen om inkopen te doen bij deze winkel? Laat dit allemaal weten door een review te schrijven op ErvaringenSite. Ben jij zelf van plan om te gaan winkelen bij Soccerfanshop? Schroom dan niet om ook zelf een kijkje te nemen op deze site om te lezen over de ervaringen van anderen. Op deze site vindt je reviews van klanten die al eerder contact hebben gehad met Soccerfanshop.

  Online Shop erstellen | Alles Wichtige & Tipps für deinen Shop-Aufbau

  Soccerfanshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Soccerfanshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Soccerfanshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Soccerfanshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Soccerfanshop actief?

  Soccerfanshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Soccerfanshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.