ErvaringenSite

  Ervaringen Thalia

  Je bent op zoek naar verzorgingsproducten en komt een online shop tegen die je nog niet kent. De producten spreken je aan en de prijzen zijn ook binnen je budget maar toch twijfel je of je de gekozen producten wel moet bestellen. Het is logisch dat je je afvraagt of de webshop die jou interesse heeft wel betrouwbaar is. Maak het jezelf makkelijk en lees de reviews van andere klanten over deze en andere online shops. We bieden je deze reviews op onze website zodat je binnen een paar minuten weet of de gekozen webwinkel echt te vertrouwen is of niet. Door de recensies van anderen krijg je een duidelijk beeld over de kwaliteit en service die de diverse shops te bieden hebben.

  Over Thalia

  Thalia is een merk dat natuurlijke verzorgingsproducten verkoopt. Het merk doet dat al sinds 1988 toen het werd opgericht door het Turkse bedrijf Akten Cosmetica. Inmiddels zijn we vele jaren verder en worden de artikelen van het merk sinds 2014 in West-Europa gedistribueerd door Thalia Cosmetics. Voor de aangeboden producten maakt het bedrijf gebruik van natuurlijke ingrediënten en kruiden. De producten ondergaan tijdens de productie diverse kwaliteitstests waarbij geen gebruik wordt gemaakt van dierproeven. Wil je meer weten over de producten van Thalia? Bekijk dan het aanbod of neem contact op met de medewerkers van de klantenservice. Zij zijn tijdens kantooruren telefonisch en schriftelijk bereikbaar.

  Würth Online Shop

  De producten van Thalia

  Deze online shop biedt een ruim assortiment aan verzorgingsproducten voor dames en heren. Ben je niet bekend met dit merk en wil je weten of Thalia betrouwbaar is? Weet dan dat de online shop beschikt over het Webwinkel Keurmerk en dat er veilige betaalmethodes zoals creditcard, Bancontact en PayPal aangeboden worden. Zodoende worden alle orders verwerkt volgens de voorwaarden van het keurmerk en betalingen zijn gewaarborgd. Je kunt daardoor veilig winkelen als je op zoek bent naar artikelen zoals shampoos en conditioners, haarmaskers, gezichtscrèmes, zepen of body-lotions van dit merk. De producten die je besteld worden onder normale omstandigheden binnen 1 tot 2 werkdagen in Nederland en België thuisbezorgd. Wil je producten terugsturen naar Thalia? Dan heb je veertien dagen de tijd om dat te doen.

  Reviews en tips over Thalia

  Ben jij van mening dat iedereen recht heeft om te weten hoe Thalia met klanten en bestellingen omgaat? Als jij klant van deze online shop bent en het antwoord op bovenstaande vraag is ja dan ben je van harte welkom om een review over deze aanbieder op onze website te publiceren. Zodoende help je mee om een realistisch beeld te scheppen van de manier waarop Thalia te werk gaat. Bovendien kunnen consumenten lezen wat jij vindt van de service en kwaliteit van de verkochte producten. Door commentaar en tips te geven over de dingen waar nieuwe klanten op moeten letten zul je het voor hen een stuk makkelijker maken om voor deze aanbieder te kiezen. Gebruik daarom jouw beoordeling om zo gedetailleerd mogelijk de plus- en minpunten van deze online shop te beschrijven.

  Thalia
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Thalia

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Thalia een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Thalia. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Thalia actief?

  Thalia is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Thalia gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.