ErvaringenSite

  Ervaringen Vente-Unique

  Een huis inrichten is geen kleine klus. Je hebt hiervoor een heleboel meubels nodig, en dan koop je liefst kwaliteit aan een goede prijs. Bij Vente-Unique.nl kun je een webshop vinden waarop je allerlei soorten meubilair kan kopen dat gewoon bij je thuis wordt geleverd. Lees zeker eerst de reviews van Vente-Unique, hier op ErvaringenSite! Je wil toch zeker zijn dat je op deze site goede zaken kan doen? Leer dan van de ervaringen en meningen van klanten van Vente-Unique, wat hebben zij te zeggen over dit bedrijf?

  Over Vente-Unique
  Vente-Unique.nl is de Nederlandse dochteronderneming van het Franse Vente-Unique.com. Dit bedrijf werd opgericht in 2005, is gevestigd in Parijs en is beursgenoteerd sinds 2018. Het magazijn van Vente-Unique bevindt zich in Oise. Vente-Unique is actief in 11 landen in Europa, waaronder Spanje, Duitsland, Zwitserland, Italië en Portugal, naast Nederland en België. Vente-Unique.nl is actief sinds 2016. Je kunt Vente-Unique volgen op Facebook, Instagram, Pinterest en YouTube. Vente-Unique is ook bereikbaar per e-mail en telefoon, op werkdagen.

  Producten en diensten van Vente-Unique
  Vente-Unique verkoopt allerlei soorten meubels via hun webshop. Je kunt hier terecht voor onder andere een zitbank, meubels voor je woonkamer (salontafels, TV-meubel, bar, schoenenkas), kantoor, slaapkamer (matrassen, bedden, nachtkastjes) en badkamer (douchegerief, ligbad, toilet). Ook voor je tuin kun je hier producten aankopen, denk dan aan een poort, tuinhuis, schutting, tuinbar, grasmatten, enzovoort. Hiernaast is er een sectie voor Woonaccessoires, zoals verlichting, tapijten, tafelgerei, woontextiel, spiegels, klokken, ... Tot slot kun je er ook zaken voor kinderen vinden.

  De levertijd van de producten hangt af van de situatie, en dit wordt altijd bij de bestelling aangegeven. Je kunt de vooruitgang van je bestelling volgen aan de hand van een speciaal nummer. Na bestelling worden je producten geleverd ofwel per pakketpost, voor je deur, of een levering op afspraak thuis in een kamer naar keuze. Voor alle producten op de webshop van Vente-Unique kun je betalen mt iDEAL, VISA, Mastercard, PayPal, per overschrijving of met een cadeaukaart. Het is ook mogelijk om in drie termijnen te betalen. Bij Vente-Unique heb je als consument/particulier een niet-tevreden-geld-terug-garantie. Je kunt de producten 30 dagen vanaf de levering proberen en ze terugsturen als je er niet volledig tevreden over bent. Op de producten zit een garantie tegen alle esthetische of functionele schade als gevolg van defecten of verborgen gebreken gedurende een periode van twee jaar. Vente-Unique heeft een loyaliteitsprogramma, waarbij je kortingen, cadeaubonnen, VIP-uitnodigingen en verrassingen ontvangt gedurende twee jaar.

  Klachten, complimenten en tips voor Vente-Unique
  Na je bestelling ontvang je een tevredenheidsvragenlijst, die je kunt invullen om je mening kenbaar te maken aan Vente-Unique. Als je klachten hebt en andere mensen hiervan op de hoogte wil brengen, kun je gerust bij ErvaringenSite een review schrijven. Was je niet tevreden van je bestelling, waarom niet? Ging er iets mis bij de levering? Laat aan anderen weten wat je denkt van Vente-Unique! Je mening is belangrijk, of je nu tevreden was over Vente-Unique of niet. Jouw beoordeling kan iemand aanzetten om hier ook een aankoop te doen, of net niet!

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Vente-Unique
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Vente-Unique

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vente-Unique een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Vente-Unique. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vente-Unique actief?

  Vente-Unique is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vente-Unique gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.