ErvaringenSite

  Ervaringen Vertbaudet

  Zwanger

  of reeds bevallen? Bij Vertbaudet vind je alles voor aanstaande moeders, (vooral zwangerschapskledij) en kinderen van 0 tot 14 jaar. Op zoek naar kledij voor je kleine spruit? Of verzorgtassen of speelgoed? Kijk eens bij Vertbaudet. Wat eche klanten vinden van het aanbod en de service van Vertbaudet lees je hier, op ErvaringenSite.

  Ontdek de winkel van Vertbaudet

  Over Vertbaudet

  In 1996 werd de eerste winkel van Vertbaudet geopend in Rijsel, daarna opende in hetzelfde jaar een winkel in Groot-Britannië en daarna bleef het verder winkels openen in Portugal, Spanje, Zwitserland, België, Duitsland, … Momenteel heeft Vertbaudet meer dan 60 winkels in de hele wereld. In 2012 startte Vertbaudet hun website, ze beloven te kunnen leveren over de hele wereld binnen 5 dagen. Hun collecties worden altijd bedacht denkend vanuit de eisen van de ouders en de behoeften van de kinderen. Ze streven steeds naar een goede balans stijl, kwaliteit en prijs.


  Diensten van Vertbaudet

  Bij Vertbaudet vind je alles voor kinderen en moeder. je kan er al terecht voor zwangerschapskledij en kledij voor je kind van 0 maanden tot 14 jaar. Je vindt er ook schoenen, verzorging (zoals draagzakken, reisbedjes, luiertassen, …), meubels en beddengoed, opbergmeubels en decoratie en speelgoed voor 0 tot 4 jaar.

  Bij Vertbaudet wordt je bestelling gratis geleverd vanaf een aankoopwaarde van 10 euro. je kan er gratis retourneren om je artikelen om te ruilen of voor terugbetaling binnen 2 weken. Het betalen op de website is beveiligd dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

  Klachten of vragen over Vertbqudet

  Heb je vragen of een klacht over Vertbaudet? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vertbaudet? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service vanVertbaudet. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Vertbaudet? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Vertbaudet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  3
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Teruggezonden kleren worden niet terugbetaald

  Betalen niets terug bij terugsturen van kledij en reageren niet op berichten om terugbetaling te vragen.

  Door: s 22-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Vertbaudet

  Uw beoordeling