ErvaringenSite

    Ervaringen Vertbaudet

    Zwanger

    of reeds bevallen? Bij Vertbaudet vind je alles voor aanstaande moeders, (vooral zwangerschapskledij) en kinderen van 0 tot 14 jaar. Op zoek naar kledij voor je kleine spruit? Of verzorgtassen of speelgoed? Kijk eens bij Vertbaudet. Wat eche klanten vinden van het aanbod en de service van Vertbaudet lees je hier, op ErvaringenSite.

    Over Vertbaudet

    In 1996 werd de eerste winkel van Vertbaudet geopend in Rijsel, daarna opende in hetzelfde jaar een winkel in Groot-Britannië en daarna bleef het verder winkels openen in Portugal, Spanje, Zwitserland, België, Duitsland, … Momenteel heeft Vertbaudet meer dan 60 winkels in de hele wereld. In 2012 startte Vertbaudet hun website, ze beloven te kunnen leveren over de hele wereld binnen 5 dagen. Hun collecties worden altijd bedacht denkend vanuit de eisen van de ouders en de behoeften van de kinderen. Ze streven steeds naar een goede balans stijl, kwaliteit en prijs.


    Diensten van Vertbaudet

    Bij Vertbaudet vind je alles voor kinderen en moeder. je kan er al terecht voor zwangerschapskledij en kledij voor je kind van 0 maanden tot 14 jaar. Je vindt er ook schoenen, verzorging (zoals draagzakken, reisbedjes, luiertassen, …), meubels en beddengoed, opbergmeubels en decoratie en speelgoed voor 0 tot 4 jaar.

    Bij Vertbaudet wordt je bestelling gratis geleverd vanaf een aankoopwaarde van 10 euro. je kan er gratis retourneren om je artikelen om te ruilen of voor terugbetaling binnen 2 weken. Het betalen op de website is beveiligd dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

    Klachten of vragen over Vertbqudet

    Heb je vragen of een klacht over Vertbaudet? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur.

    Schrijf je eigen review!

    Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vertbaudet? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service vanVertbaudet. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

    Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Vertbaudet? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

    Ontdek de winkel van Vertbaudet

    Vertbaudet
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    3.8
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    2.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    hoeslaken voor ledikant

    Mooi zoals beschreven op de website maar triestig dat ze review niet willen opnemen op hun website omdat ik hun heel slechte punten gaf qua levering (dubbel zo lang moeten wachten op de levering)

    Door: kelly15-04-2020
    Katja26-11-2020

    Bestelling geplaatst en betaald, helaas geen bestelbevestiging ontvangen en bestelhistorie is leeg. Met klantenservice krijg je geen contact. Op mails wordt niet gereageerd.

    Lana09-12-2020

    Wat nu ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Kleding

    Geweldige service goede levering

    Door: Roswitha Borghoff02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Babykleding

    Waarom nou sterren aanklikken als het zo bar slecht is? Bestelling niet geleverd en wel betaald. Ook geen verzendbevestiging ontvangen of een track and tracé van de vervoerder. En Vertbaudet beweert dat de bestell iibg is geleverd. Koop niet aub niets. Wat een nare manier van winst maken.

    Door: Vos14-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    250 € aan kleertjes zoontje

    KOOP HIER NIET.
    Ik wacht nog steeds op een bestelling. 3x gemaild, geen antwoord. 3x gebeld, geen gehoor. Nogmaals gebeld en een track en trace nummer gekregen. Die werkt niet.
    Dit is puur diefstal. En erger nog, ze zitten in Frankrijk, dus juridisch zijn je opties zeer beperkt.

    BLIJF HIER WEG!

    Door: Katia Berlingieri11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    loopkar hout

    ik heb een houten loopkar willen bestellen maar de bestelling is niet goed gegaan. Het artikel staat niet als besteld maar de kar is wel betaald. Ik probeer te bellen en diverse mails gestuurd maar het bedrijf is compleet buiten de radar. Echt mega slecht. Nu maar afwachten of ik ooit mijn geld terug krijg.

    Door: Anita30-11-2020
    Soraya 01-12-2020

    Hier dus precies hetzelfde. Houten loopkar 20 november al besteld en betaald, nog steeds niks.

    Evelien.heshof@gmail.com01-12-2020

    Ik heb ook een loopwagen besteld op 10 november, en ook nog steeds niets ontvangen. Ze zijn inderdaad niet te bereiken en mailen niet terug 😡

    Roos09-12-2020

    Hier ook hetzelfde verhaal .12 augustus 2020 een badjas besteld , bestelling niet doorgekomen maar wel betaald. Regelmatig gemaild met de klantenservice , ze zouden het doorgeven aan de financiële afdeling ,maar tot op heden nog geen geld retour. .Verbaudet vertrouw ik niet meer. Dit is gewoon diefstal .

    KAtia11-12-2020

    Hetzelfde verhaal, ik wacht al 20 dagen op badjas e.a spullen. 250 € kwijt

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Boekenrek kind

    Al 2 weken geleden bestelt. Klantendienst al 2 keer gecontacteerd geen reactie. Hopelijk krijg ik mijn boekenrek nog.

    Door: Monique Minnen15-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Muts en sjaal

    Een muts en sjaal besteld op 19/10 ter waarde van €22,95. Product was op voorraad. Levering zou 8 tot maximaal 10 werkdagen duren (volgens verkoopsvoorwaarden). Ik vond dit erg lang maar toch besteld. Jammer genoeg had ik dit beter niet gedaan. Na 8 dagen niets ontvangen. Contact opgenomen met de klantendienst. Geen reactie gekregen. Na 12 dagen opnieuw gemaild. Ik kreeg hier enkel te horen dat ik geduld moet hebben, aangezien het product in voorbereiding was. Op 6 november zou het product verzonden zijn en kreeg ik een track and trace-code. De code werkt helaas niet. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice maar wederom geen reactie. Telefonisch contact is niet mogelijk, telefoon wordt niet opgenomen.

    Niet kopen!!!

    Door: Kim10-11-2020
    Monique Minnen24-11-2020

    Heb jij je spullen al gehad? Hier nog steeds niets aangekomen. Bestelling van 1 november

    Katia11-12-2020

    Exact hetzelfde verhaal hier, maar wel voor 250 €...

    Leslie wauters27-01-2021

    2 paar schoenen besteld, nog altijd niets ontvangen, al een mailtje gestuurd, geen reactie gekregen, geen schoenen, geld kwijt , wat een laffe firma, kunnen ze die niet gewoon stoppen?mensen laat jullie niet vangen door deze firma , kijk aub. alles na , dit ga ik vanaf nu ook doen🙈, hoe kon ik zo stom zijn😞

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bedhemel met lovertjes

    Ondertussen 12 dagen een bedhemel met glinstertjes besteld als verrassing voor op de prinsessenkamer van kleindochtertje. Het feestje is ondertussen gepasseerd.
    Heel leuk.
    Leveringstijd van 3 tot 5 dagen vermelden is gewoon lachen met de mensen.
    Niets gehoord, geen antwoord bij klantendienst. Triestig. Laatste keer hier besteld.

    Door: Ria Damen06-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    1

    1"'`--

    Door: arachni_name28-09-2020
    Ghost03-12-2020

    Ik heb 28 oktober 2020 een artikel besteld en kreeg nooit een bevestigings mail van mij artikel. Dus moest ik een screenshot sturen dat ik wel echt betaald heb, dus ik heb dat gedaan zeggen ze we moeten je aankoop bedrag terug storten naar je rekening en dan gaan we voor je doen en nu wacht ik inmiddels 6 weken op mijn geld. Meerdere malen contact gezocht maar krijg steeds te horen dat de supervisor Ashea het drukt heeft echt belachelijk

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zwangerschapskledij

    Het duurde 17 dagen voordat mijn kleren geleverd werden (terwijl er op de website vermeld werd dat het tussen 4-5dagen zou duren). Telkens ik een updated vroeg zeiden ze dat ik geduld moest hebben en dat ze de precieze datum van mijn levering niet wisten. Daarnaast werd ik enkele dagen voor de levering op de hoogte gebracht dat ze 5 van de 12 artikelen die ik besteld had niet meer in voorraad hadden (dat is dus 2 weken nadat ik het besteld had). Heel jammer want de kledij die ik uiteindelijk ontvangen heb is mooi en lijkt van goede kwaliteit. Het gebrek aan communicatie, annulering van artikelen 2 weken na de bestellen en de tijd om de artikelen geleverd te krijgen zorgen ervoor dat ik hier niet meer zal bestellen.

    Door: Nathalie 17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kinderschoenen

    8/9/20 schoenen gekocht en ik wacht nog steeds op een verzendbevestiging (16/9)!
    Koop hier niet!
    Klantendienst is onbereikbaar!

    Door: Veerle16-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kleding

    Triestige service! Besteld op 29/08, op 14/09 nog steeds niet verzonden. Klantenservice wijt het aan corona?! En geeft verder geen duidelijkheid over levertermijn. Andere webwinkels kunnen thans wel correct leveren. Er staat nergens op de site iets vermeld over langere levertijd. Uiteindelijk, na drie weken, bericht dat twee artikelen niet meer in voorraad zijn (dat zal wel, na drie weken!) en terugbetaald zullen worden. Eens benieuwd hoe lang ik daar dan weer op zal moeten wachten. Trieste service. Eenmalig gekocht en nooit meer opnieuw. Deze webshop geeft geen gevoel van betrouwbaarheid!

    Door: Liesbeth15-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Kleding

    Het is al een maand geleden dat ik het item terug naar de winkel bracht via de post.
    Maar het geld staat nog steeds niet op mijn rekening.

    Door: Olenka10-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    wastafel voor pop

    Heel triestige service, artikel na 3 weken ontvangen en was dan nog verkeerd. Uiteindelijk 5 weken moet wachten op het juiste artikel., mits er 2 keer te moeten voor telefoneren
    leveringstermijn op hun site klopt dus van geen kanten.
    Zelfs geen excuus of niks. het was dan nog bedoeld als verjaardagscadeautje voor mijn kleindochter.
    Ik zou er nooit nog iets kopen en al zeker aanniemand aanraden!

    Door: Kristien Reeuws05-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Vertbaudet

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Vertbaudet een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Vertbaudet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Vertbaudet actief?

    Vertbaudet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vertbaudet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.