ErvaringenSite

  Ervaringen Vertbaudet

  Zwanger

  of reeds bevallen? Bij Vertbaudet vind je alles voor aanstaande moeders, (vooral zwangerschapskledij) en kinderen van 0 tot 14 jaar. Op zoek naar kledij voor je kleine spruit? Of verzorgtassen of speelgoed? Kijk eens bij Vertbaudet. Wat eche klanten vinden van het aanbod en de service van Vertbaudet lees je hier, op ErvaringenSite.

  Ontdek de winkel van Vertbaudet

  Over Vertbaudet

  In 1996 werd de eerste winkel van Vertbaudet geopend in Rijsel, daarna opende in hetzelfde jaar een winkel in Groot-Britannië en daarna bleef het verder winkels openen in Portugal, Spanje, Zwitserland, België, Duitsland, … Momenteel heeft Vertbaudet meer dan 60 winkels in de hele wereld. In 2012 startte Vertbaudet hun website, ze beloven te kunnen leveren over de hele wereld binnen 5 dagen. Hun collecties worden altijd bedacht denkend vanuit de eisen van de ouders en de behoeften van de kinderen. Ze streven steeds naar een goede balans stijl, kwaliteit en prijs.


  Diensten van Vertbaudet

  Bij Vertbaudet vind je alles voor kinderen en moeder. je kan er al terecht voor zwangerschapskledij en kledij voor je kind van 0 maanden tot 14 jaar. Je vindt er ook schoenen, verzorging (zoals draagzakken, reisbedjes, luiertassen, …), meubels en beddengoed, opbergmeubels en decoratie en speelgoed voor 0 tot 4 jaar.

  Bij Vertbaudet wordt je bestelling gratis geleverd vanaf een aankoopwaarde van 10 euro. je kan er gratis retourneren om je artikelen om te ruilen of voor terugbetaling binnen 2 weken. Het betalen op de website is beveiligd dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.

  Klachten of vragen over Vertbqudet

  Heb je vragen of een klacht over Vertbaudet? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen je vast en zeker verder helpen! Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om ze te bereiken. Je kan ze bereiken via de telefoon en via e-mail van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur.

  Schrijf je eigen review!

  Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met Vertbaudet? Heb je hier laatst een bestelling geplaatst en ben je tevreden van de kwaliteit en de service? Laat het weten in de reviews! Mogelijke klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van het aanbod en de service vanVertbaudet. Zo help je hen bij het maken van een beslissing!

  Ben je van plan om een bestelling te plaatsen bij Vertbaudet? Lees dan zeker enkele van de betrouwbare reviews op ErvaringenSite! Je vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op ErvaringenSite!

  Vertbaudet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  3.8
  20% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  2.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hoeslaken voor ledikant

  Mooi zoals beschreven op de website maar triestig dat ze review niet willen opnemen op hun website omdat ik hun heel slechte punten gaf qua levering (dubbel zo lang moeten wachten op de levering)

  Door: kelly15-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Bedhemel met lovertjes

  Ondertussen 12 dagen een bedhemel met glinstertjes besteld als verrassing voor op de prinsessenkamer van kleindochtertje. Het feestje is ondertussen gepasseerd.
  Heel leuk.
  Leveringstijd van 3 tot 5 dagen vermelden is gewoon lachen met de mensen.
  Niets gehoord, geen antwoord bij klantendienst. Triestig. Laatste keer hier besteld.

  Door: Ria Damen06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  1

  1"'`--

  Door: arachni_name28-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Zwangerschapskledij

  Het duurde 17 dagen voordat mijn kleren geleverd werden (terwijl er op de website vermeld werd dat het tussen 4-5dagen zou duren). Telkens ik een updated vroeg zeiden ze dat ik geduld moest hebben en dat ze de precieze datum van mijn levering niet wisten. Daarnaast werd ik enkele dagen voor de levering op de hoogte gebracht dat ze 5 van de 12 artikelen die ik besteld had niet meer in voorraad hadden (dat is dus 2 weken nadat ik het besteld had). Heel jammer want de kledij die ik uiteindelijk ontvangen heb is mooi en lijkt van goede kwaliteit. Het gebrek aan communicatie, annulering van artikelen 2 weken na de bestellen en de tijd om de artikelen geleverd te krijgen zorgen ervoor dat ik hier niet meer zal bestellen.

  Door: Nathalie 17-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Kinderschoenen

  8/9/20 schoenen gekocht en ik wacht nog steeds op een verzendbevestiging (16/9)!
  Koop hier niet!
  Klantendienst is onbereikbaar!

  Door: Veerle16-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Kleding

  Triestige service! Besteld op 29/08, op 14/09 nog steeds niet verzonden. Klantenservice wijt het aan corona?! En geeft verder geen duidelijkheid over levertermijn. Andere webwinkels kunnen thans wel correct leveren. Er staat nergens op de site iets vermeld over langere levertijd. Uiteindelijk, na drie weken, bericht dat twee artikelen niet meer in voorraad zijn (dat zal wel, na drie weken!) en terugbetaald zullen worden. Eens benieuwd hoe lang ik daar dan weer op zal moeten wachten. Trieste service. Eenmalig gekocht en nooit meer opnieuw. Deze webshop geeft geen gevoel van betrouwbaarheid!

  Door: Liesbeth15-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Kleding

  Het is al een maand geleden dat ik het item terug naar de winkel bracht via de post.
  Maar het geld staat nog steeds niet op mijn rekening.

  Door: Olenka10-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  wastafel voor pop

  Heel triestige service, artikel na 3 weken ontvangen en was dan nog verkeerd. Uiteindelijk 5 weken moet wachten op het juiste artikel., mits er 2 keer te moeten voor telefoneren
  leveringstermijn op hun site klopt dus van geen kanten.
  Zelfs geen excuus of niks. het was dan nog bedoeld als verjaardagscadeautje voor mijn kleindochter.
  Ik zou er nooit nog iets kopen en al zeker aanniemand aanraden!

  Door: Kristien Reeuws05-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Bestelling na meer dan een maand nog niet verzonden en customer service trekt op niks

  Het enige positieve is de prijs, voor de rest een zeer triestig gebeuren. Levering na meer dan een maand nog altijd niet verstuurd. Artikelen staan op hun website ook nog altijd (een maand later) als voorradig. Website is in Nederlands, kunnen gewoon alleen in het Frans antwoorden (blijf dan weg van die markt) en gebruiken schaamteloos de pandemie als excuses voor het incompetentie. Zelf heb ik veel respect dat er mensen blijven werken en dat alles veilig (en daardoor ook trager gebeurt), maar als je niet bekwaam bent om een bestelling in meer als een maand af te handelen, dan stop je er best mee. Andere webshops leveren nog steeds in dagen tijd. Opnieuw de gezondheid boven alles, maar dit is triestig.

  Door: Tom11-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Teruggezonden kleren worden niet terugbetaald

  Betalen niets terug bij terugsturen van kledij en reageren niet op berichten om terugbetaling te vragen.

  Door: s22-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Vertbaudet

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vertbaudet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Vertbaudet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 20% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vertbaudet actief?

  Vertbaudet is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vertbaudet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.