VidaXL

Alle reviews

VidaXL

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten

websa

1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby

CoolGift

1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten

To Be Dressed

13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

VidaXL

VidaXL is internationaal internet retailer. Het hoofdkantoor zit in Nederland in de plaats Venlo. De producten die ze verkopen zijn te verdelen in de volgende categorieën; meubelen, huis & tuin, hardware, sportartikelen, dierenbenodigdheden, speelgoed, zakelijk, baby & peuter en overig.

Over VidaXL
VidaXL is in 2006begonnen door twee ondernemers. In de loop der tijd is VidaXL een eigen lijn begonnen om te kunnen concurreren op prijs. Het doel van VidaXL is;

“Klanten worden steeds prijsbewuster en vidaXL faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerendeprijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.” 

VidaXL verkoopt niet alleen in Nederland haar producten maar in meer dan 20 Europeselanden. Daarnaast zijn ze actief in de Verenigde staten en Australië.

VidaXL is sponsor van de voetbalclub VVV.

Producten en diensten VidaXL
Naast het vaste assortiment van VidaXL hebben ze dagaanbiedingen. Hierbij is er iedere keer een product in de aanbieding. De tegenhanger ervan is de weekaanbieding, waarbij er iedere keer een aanbieding is, die een week geldig is.

Op de website is ook een onderdeel waarop verschillende voorwerpen worden geveild. De prijs start bij €1. Iedere keer wanneer iemand biedt, gaat de prijs omhoog. Wanneer de tijd voorbij is, heeft degene met het hoogste bod gewonnen. Wanneer je een bod hebt geplaats, dan kan je het bod niet meer intrekken.

Naast de webshop waar producten van VidaXL worden verkocht. Verkoopt VidaXL ook producten van anderen.

VidaXL biedt de mogelijkheid om haar spullen op te nemen in jouw eigen webshop. Wanneer iemand dan iets koopt, dan stuur VidaXL dit op naar jouw klant. De klant krijgt niet te zien dat het product bij VidaXL vandaan komt. Deze manier van verkopen heet dropshipping.

Een manier waardoor VidaXL verkopen krijgt is door affiliatemarketing. Hierbij kan je geld verdienen wanneer klanten iets kopen via een speciale link. Dit wordt veel gebruikt door mensen die online geld proberen te verdienen. VidaXL staat een klein bedrag van de winst af en in ruil daarvoor zijn er mensen die de producten van VidaXL extra promoten.

VidaXL hanteert altijd gratisverzending. Ongeacht voor hoeveel je koopt. Hierbij maakt het niet uit of het een product is van VidaXL zelf of dat van een externe verkoper afkomstig is.

VidaXL is aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel waarborg. Hierdoor heb je als consument (koper) meer bescherming wanneer er iets misgaat tijdens de koop of achteraf met een product. Ieder jaar wordt dit keurmerk opnieuw gecontroleerd / uitgegeven.

Complimenten, klachten en tips voor VidaXL:
Ben je een klant van VidaXL (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met VidaXL? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met VidaXL is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van VidaXL. Zo helpen we elkaar!