75% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

N
Natasja
Snelle levering en goede kwaliteit! Alles op tijd geleverd en in prima staat.Lees verder
N
Nadine
Goede prijzen en op tijd netjes geleverd.Lees verder
P
Pieters
Onlangs heb ik echt prachtige tuinstoelen besteld en ik was aangenaam verrast toen ze heel snel werden geleverd. De stoelen zagen er fantastisch mooi uit en het materiaal was van super goede kwalit...Lees verder
B
Bodart
Ik heb onlangs een luifel gekocht bij vidaXL en ik was enorm blij met de snelle levering, gemakkelijke montage en algemene kwaliteit van het product. Het pakket arriveerde op 2 maart, slechts een p...Lees verder
S
Stevens
Normaal ben ik altijd tevreden, maar deze keer ontbraken er onderdelen in mijn bestelling. Na contact te hebben opgenomen, werd beloofd dat het de volgende dag zou aankomen, maar dat gebeurde niet....Lees verder

Reviews (8)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Draadtapset

  Snelle levering en goede kwaliteit!
  Alles op tijd geleverd en in prima staat.

  Beste Nadine,

  Bedankt dat je voor vidaXL hebt gekozen.

  Je compliment is een bekrachtiging van onze bezorgservice. Het is ons doel om hoogwaardige producten te leveren tegen betaalbare prijzen.

  We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te zien.

  Met vriendelijke groet,
  Jeana - vidaXL


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vidaXL

  Goede prijzen en op tijd netjes geleverd.

  Beste Nadine,

  Bedankt dat je voor vidaXL hebt gekozen.

  Je terugkoppeling wordt zeer op prijs gesteld en we doen ons best om onze producten constant te verbeteren om aan je behoeften te voldoen.

  We kijken ernaar uit om je binnenkort weer te zien.

  Met vriendelijke groet,
  Jeana - vidaXL


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinstoelen (hoog model)

  Onlangs heb ik echt prachtige tuinstoelen besteld en ik was aangenaam verrast toen ze heel snel werden geleverd. De stoelen zagen er fantastisch mooi uit en het materiaal was van super goede kwaliteit. Ik had echt het gevoel dat ik een goede deal had gesloten! Helaas had ik een klein probleempje met mijn bestelling, maar dat werd op een hele professionele en nette manier opgelost. De klantenservice was top en ik ben echt heel tevreden over hoe ze het hebben afgehandeld. Nogmaals bedankt voor de vlotte service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  VidaXL canopy purchase

  Ik heb onlangs een luifel gekocht bij vidaXL en ik was enorm blij met de snelle levering, gemakkelijke montage en algemene kwaliteit van het product. Het pakket arriveerde op 2 maart, slechts een paar dagen nadat ik het had besteld op 29 februari. De luifel was goed verpakt en arriveerde in perfecte staat met een duidelijke en behulpzame handleiding. Het opzetten ervan was een makkie en we konden er meteen van genieten op ons balkon. Alles bij elkaar een geweldige ervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling mist onderdelen

  Normaal ben ik altijd tevreden, maar deze keer ontbraken er onderdelen in mijn bestelling. Na contact te hebben opgenomen, werd beloofd dat het de volgende dag zou aankomen, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk werd er zelfs nog een fout gemaakt en moest er een nieuwe zending worden aangemaakt. Ik heb geen compensatie gekregen voor het ongemak en wacht nog steeds op de ontbrekende doos.

  Beste Stevens,

  Allereerst hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om feedback achter te laten over uw ervaring.

  Het spijt me zeer dat ons artikel niet aan uw verwachtingen voldeed en we bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.

  Ik hoop dat u ons de kans geeft om u verder te helpen.

  Kunt u alstublieft uw bestelgegevens, zoals het bestelnummer of het e-mailadres dat u hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen, sturen naar webservice@vidaxl.de (Gelieve DE-Erfahrungenscout in de onderwerpregel te vermelden, dit zal ons helpen om u te identificeren en u sneller te helpen).

  Bij voorbaat dank en ik kijk uit naar uw e-mail.

  Met vriendelijke groet
  Sarah


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste bestelling online

  Het duurde echt wel lang voordat mijn pakketje er eindelijk was! Ik had al vier namiddagen thuis zitten wachten en nog steeds geen levering. De klantenservice bleef maar standaard antwoorden geven en leek totaal niet te luisteren naar wat ik te vertellen had. Gelukkig hielp Femke me uiteindelijk en kwam mijn pakketje dan toch nog aan.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Alles prima

  Snelle levering. Alles prima

  Beste klant,
  Bedankt voor het winkelen bij vidaXL.
  Wij zijn erg blij dat alles goed is gegaan.
  Wij zien u graag de volgende keer.
  Met vriendelijke groeten,
  Josefine


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bezorgingsproblemen

  Ik kreeg mijn bestelling eindelijk binnen, na wat gedoe met de levering, maar over het algemeen ben ik toch tevreden. De vorige keren dat ik hier bestelde, waren er ook al problemen met de levering. Het is gewoon zo frustrerend als ze beloven dat iets op tijd geleverd zal worden en dat dan niet gebeurt, en dan de schuld bij de klant wordt gelegd. Het product zelf is wel goed van kwaliteit, maar de service kan echt beter.


Anderen bekeken ook