ErvaringenSite

  Ervaringen VidaXL

  VidaXL is internationaal internet retailer. Het hoofdkantoor zit in Nederland in de plaats Venlo. De producten die ze verkopen zijn te verdelen in de volgende categorieën; meubelen, huis & tuin, hardware, sportartikelen, dierenbenodigdheden, speelgoed, zakelijk, baby & peuter en overig.

  Over VidaXL

  VidaXL is in 2006begonnen door twee ondernemers. In de loop der tijd is VidaXL een eigen lijn begonnen om te kunnen concurreren op prijs. Het doel van VidaXL is;

  “Klanten worden steeds prijsbewuster en vidaXL faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen concurrerendeprijzen aan te bieden. We streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.”

  VidaXL verkoopt niet alleen in Nederland haar producten maar in meer dan 20 Europeselanden. Daarnaast zijn ze actief in de Verenigde staten en Australië.

  VidaXL is sponsor van de voetbalclub VVV.

  BUYING MY DREAM WARDROBE - Online shop with me ♡pt. 1

  Producten en diensten VidaXL

  Naast het vaste assortiment van VidaXL hebben ze dagaanbiedingen. Hierbij is er iedere keer een product in de aanbieding. De tegenhanger ervan is de weekaanbieding, waarbij er iedere keer een aanbieding is, die een week geldig is.

  Op de website is ook een onderdeel waarop verschillende voorwerpen worden geveild. De prijs start bij €1. Iedere keer wanneer iemand biedt, gaat de prijs omhoog. Wanneer de tijd voorbij is, heeft degene met het hoogste bod gewonnen. Wanneer je een bod hebt geplaats, dan kan je het bod niet meer intrekken.

  Naast de webshop waar producten van VidaXL worden verkocht. Verkoopt VidaXL ook producten van anderen.

  VidaXL biedt de mogelijkheid om haar spullen op te nemen in jouw eigen webshop. Wanneer iemand dan iets koopt, dan stuur VidaXL dit op naar jouw klant. De klant krijgt niet te zien dat het product bij VidaXL vandaan komt. Deze manier van verkopen heet dropshipping.

  Een manier waardoor VidaXL verkopen krijgt is door affiliatemarketing. Hierbij kan je geld verdienen wanneer klanten iets kopen via een speciale link. Dit wordt veel gebruikt door mensen die online geld proberen te verdienen. VidaXL staat een klein bedrag van de winst af en in ruil daarvoor zijn er mensen die de producten van VidaXL extra promoten.

  VidaXL hanteert altijd gratisverzending. Ongeacht voor hoeveel je koopt. Hierbij maakt het niet uit of het een product is van VidaXL zelf of dat van een externe verkoper afkomstig is.

  VidaXL is aangesloten bij het keurmerk

  Thuiswinkel waarborg. Hierdoor heb je als consument (koper) meer bescherming wanneer er iets misgaat tijdens de koop of achteraf met een product. Ieder jaar wordt dit keurmerk opnieuw gecontroleerd / uitgegeven.

  Complimenten, klachten en tips voor VidaXL:
  Ben je een klant van VidaXL (geweest)? Laat dan op ErvaringenSite jouw mening over hen achter om zo anderen te helpen. Je helpt anderen om een goed beeld te krijgen van de bedrijven welke op onze website vermeldt staan. Heb jij ervaring met VidaXL? Heb je tips of ben je positief verrast? Wij zijn benieuwd wat jouw ervaring met VidaXL is. Door jouw review krijgen onze lezers een beter beeld van VidaXL. Zo helpen we elkaar!

  VidaXL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VidaXL

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is VidaXL een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VidaXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VidaXL actief?

  VidaXL is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Wonen, Sport & Outdoor, Dierenwinkels, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VidaXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.