ErvaringenSite

    Ervaringen Voordeelvanger.nl

    Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
    klachten.

    Over voordeelvanger

    Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden. Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat.



    Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!

    Diensten

    De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid.

    Klachten

    Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in België als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00. Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

    Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Belgen!

    Voordeelvanger.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    5.8
    42% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Gewoon realistisch zijn

    Twee zaken besteld en beide in goede orde ontvangen. Werken ook uitstekend (tot nu toe toch :-) ).
    Die 80% korting moet je uiteraard met een dikke korrel zout nemen, neem gerust een kilo zout.
    Zo is er op deze moment een 256-delige werkkoffer voor €89 ipv €499.
    Bij Bol.com kost exact dezelfde koffer rond de €135. Dus ze overdrijven wel enorm.
    Als ik mijn eigen ervaring combineer met de negatieve commentaren aangaande de na verkoop service en de kwaliteit kom ik tot volgende conclusie/tips.
    1> Neem de korting met een dikke korrel zout. 80% lijkt leuk maar is gewoon onmogelijk. 30% max
    2> Verwacht geen topkwaliteit.
    3> Gebruik uw gezond verstand.
    4> Gezien de na verkoop blijkbaar ondermaats is raad ik aan om pas NA ontvangst te betalen zodat je zelf nog een troef in handen hebt ingeval er onderhandeld moet worden*. Laat ze maar dreigen.

    * Dat laatste geldt trouwens ook deels voor ebay. Hier moet je wel op voorhand betalen, maar hier staat de verkoper in en vrij zwakke positie, zijnde de uiteindelijke 'feedback'. Zolang je geen feedback gegeven hebt heb je zelf de kaarten in handen en hoopt de verkoper nog op een positieve feedback.

    Kurt

    Door: Kurt Schatteman 06-09-2016
    frank 03-06-2016

    NLE zijn "dieven"! frank

    F. Snellers 18-10-2016

    ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    terugsturen vanuit Belgie

    Label ontvangen voor het terugsturen van beveiligingscamera waar geen handleiding bijzat , reeds de 3e maal op verschillende plaatsen aangeboden maar gezien er op de label geen barcode aanwezig is kunnen ze nergens de zending aannemen , postkantoor , DPD hoofdkantoor , Kariboo , nergens kan ik de zending kwijt , krijg wel altijd antwoord op de mails met een link waar ze de zending met de bijgevoegde label zouden moeten aannemen maar tot nog toe niet gelukt.

    Door: Roger Souvage 14-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Goed zoeken is het waard

    Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

    Door: Hans I. 27-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Top dealtje

    Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

    Door: Keesie 11-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bijzonder met inkt gekleurde orchidee.

    Totaal andere orchideen ontvangen een gewone soort en niet gekleurd.
    Foto's op hun website waren de gekleurde met 2 stengels en geleverde orchideeën zijn er met 1 stengel en amper bloemen.
    Gewoon pure oplichting.

    Door: Peggy Verhoeven 19-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Happy socks

    Dit artikel voor mijn dochter besteld. Echter na 6 weken nog niets ontvangen. Volgens de klantenservice wel geleverd. Door late reactie en daar er geen handtekening nodig was bij levering wordt er niets meer geregeld. Dus besluit de klant is verantwoordelijk voor de levering !!!????

    Door: Sien 28-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Parasol prima

    Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

    Door: Avenko 14-05-2016
    Cooremans D 01-06-2020

    Niet tevreden over mijn parasol

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    aanbiedingen

    leuke website!! ik kijk af en toe en dan staan er best vaak hele scherpe aanbiedingen op

    mijn nieuwste aanwinst is de voetvijl pedicure! Die had ik net nodig maar zijn altijd heel duur hier maar 14,95!

    Door: Jo 28-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Supergoedkope deal

    ik weet niet HOE ze het doen. Maar ik had een friteuse voor 99 euro die normaal ik weet niet hoeveel kost. Maar maakt mij niet uit want ik ga ik vaker kijken voor koopjes. Hoop dat ik hem snel in huis krijg!

    Door: K. Postjes 07-08-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima

    Net een smartcover gekocht voor men i-pad. Prima ding a 9.99 euro. Bij andere shops ze voor veel meer zien staan dus happy de pappy hier.

    Door: Andy 03-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    ik ben een tevreden klant

    ik heb besteld en later te betalen. Als je dit zo doet, dan heb je iets achter de hand als er iets mis zou zijn.
    Bij mij nu niets echt aan de hand.
    Ik heb wel info gevraagd bij de klantenservice en tot op vandaag nog geen antwoord gekregen, maar dat komt nog wel. Ben ook niet de enige klant,dus ik wacht af.
    met vr. gr.
    S.

    Door: coppens saskia 06-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Dromen verkopen

    Ik bestelde begin december een paar winterlaarzen.
    Na enkele dagen kreeg ik een bericht van de leverancier dat ze uitverkocht waren en ze mij een ander model zouden opsturen.
    Vervolgens kreeg ik een bericht waarbij gemeld werd dat ze aangeboden waren ter verzending.
    Voordeelvanger klantendienst meldde mij doodleuk dat alles in orde was doch ik kreeg helemaal niets toegeleverd.
    Begin januari vroeg ik opnieuw waar mijn laarzen bleven en kwam het verhaal dat de zending verloren was gegaan.
    Dit is manifest onwaar want de zending was enkel aangemeld doch ze werd nooit verzonden.
    Zelfde verhaal met de beloofde nalevering, opnieuw meldt men verzending doch ze wordt weerom niet opgehaald.
    Straks is de winter voorbij en heb ik winterlaarzen voor de komende zomer.
    Onbegrijpelijk hoe ze er zich zo makkelijk vanaf maken bij die klantendienst, niets wordt effectief nagetrokken.
    Ik zou niemand aanraden om hier nog iets te bestellen met dergelijke slordige opvolging.

    Door: Paul 09-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Slechte klantenservice, reageren niet, retour wordt onmogelijk gemaakt

    Hele slechte ervaring met deze webwinkel. Prijzen zijn leuk maar retour sturen van een kussen is niet mogelijk. Zelfs niet bij het weigeren aan de deur. Gewoon betalen word je dan aangegeven.

    Door: Sander 20-10-2016
    dirk van heck 11-09-2017

    KLACHT BESTELLING VAN 3 kantoorstoelen aan firma Weiss Technik weren niet geleverd! Dirk van heck Manager 053640160

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Misleiding

    Koop bij alieexpress niet hier

    Door: jan verburg 08-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mevr.

    De service is zeer slecht. Hoeslakens retourneren wordt niet eens in behandeling genomen, zelfs als ze niet uit de verpakking zijn geweest en ze op de website de matrashoogte niet aangegeven hebben Ze verschuilen zich achter de voorwaarden. "U gaat akkoord met de voorwaarden als u besteld". Voor mij geen Voordeelvanger meer. Dit heb ik niet eerder meegemaakt.

    Door: Lies 01-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    leuke dealtjes hier

    leuke dealtjes hier

    Door: Menno 17-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Led tuinlampen

    Heb in juli 10 van die lampen in mijn hof geplaatst. Eerste dagen geen problemen. Lampen worden tijdens de dag netjes opgeladen en branden een aantal uren. Na 2 maanden branden de lampen nog amper 2 uur in plaats van de vooropgestelde 8 uren in de handleiding. Wat nog veel erger is: de lampen zijn niet waterdicht en staan vol water, grappig om zien maar niet om mee te lachen. Ik heb gevraagd om deze terug te mogen sturen en mijn geld wil ik terug. Voorlopig geef ik hier geen beoordeling, ik wacht hun reactie af. Moet dus toch anders raakt die review niet door.

    Door: Patrick Baert 03-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Onbekende elektronische merken

    Vorge week een stofzuiger van het merk Royalty Line besteld bij voordeelvanger.be
    Normale prijs 139euro, nu 39euro, dus dacht ik direct bestellen. Tot ik hem vandaag aankreeg.
    Wat een plastieken brol is me dat. Het lijkt meer op een speelgoedstofzuiger van 10 euro.
    Wat betaling en levering heb ik niets te klagen bij hen ,maar dit is echt mensen afzetten wat ze doen.
    Zulke brol verkopen. Ik mag het terugsturen binnen de 14 dagen wat uiteraard mooi is maar retourkosten zijn ten laste van klant en in mijn geval meer dan 16 euro. Zal er het beste dan maar van maken. Een verwittigd man is er twee waard.
    Dus een goede raad. Koop nooit produkten van onbekende merken bij hen en staar u niet blind op de zogenaamde kortingen.

    Door: Danny 14-06-2016
    zondervan 11-07-2016

    En jullie bij Leapp denken dat wij in deze review trappen??

    Administrator NederlandReview 11-07-2016

    Beste Zondevan, Wij van ErvaringenSite kunnen bevestigen dat dit een betrouwbare review was van een klant van Leapp.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    schoenenkast met spiegel

    schoenenkast met spiegelklepdeur gekocht de buitenkant van de kast is te zwak voor de zware klep de buisjes waar hij op scharniert zijn te kort als je er schoenen in zet valt hij uit elkaar ik ben benieuwd of er meer klachten zijn over deze kast

    Door: Hannie Kuipers 19-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    praatjes vullen geen gaatjes

    Begin van de week was er een aanbieding voor gilette fusion scheermesjes. Na enige overweging toch besteld met afterpay. Na 3 dagen nog niets binnen, er worden mails verstuurd, dat het product verstuurd is.

    Door: Marten 14-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

    Uw beoordeling