ErvaringenSite

    Ervaringen Voordeelvanger.nl

    Wat vind jij van Voordeelvanger? En misschien wel nog belangrijker, wat vinden andere van Voordeelvanger. Zeker in deze economisch lastige tijd is de prijs van alles wat je koopt belangrijk en doorslaggevend voor je keuzen. Een goede review kan er voor zorgen dat je naast een duidelijk beeld van Voordeelvanger, ook weer hoe het gesteld is met de kwaliteit van de service die zij leveren. Oftewel de prijs kwaliteit verhouding. Maar naast dit is het voor jou ook belangrijk om te weten waar je vragen kunt stellen en hoe er om wordt gegaan met
    klachten.

    Over voordeelvanger
    Voordeelvanger heeft als missie om jou elke dag exclusieve aanbiedingen met kortingen (en kortingcodes) tot wel 80% aan te bieden.  Voordeelvanger kijkt niet alleen naar de prijs, maar gaat ook voor kwaliteit. Naar eigen zeggen verkopen zij alleen producten die zij zelf ook zouden kopen. Betrouwbaarheid staat bij voordeelvanger hoog in het vaandel en dus is de beste prijs niet alleen belangrijk. Kwaliteit is ook een van de eisen waaraan een product moet voldoen, voordat het verkocht mag worden op Voordeelvanger. Luxe dingen moeten betaalbaar zijn voor iedereen, zo vindt Voordeelvanger. Veiligheid is ook belangrijk binnen Voordeelvanger. En het feit dat ze aangesloten zijn bij verschillende sociale netwerken, geeft al aan dat het hier gaat om een jong en dynamisch bedrijf dat met zijn tijd meegaat. 

    Een voorbeeld van een product van de vele voordelen bij voordeelvanger!


    Diensten
    De grootste dienst die Voordeelvanger aanbiedt is elke dag nieuwe acties met het hoogste voordeel. De website is overzichtelijk en biedt een verscheidenheid aan kwalitatieve producten aan voor de laagste prijsjes. Allemaal luxeproducten die dus zodoende bereikbaar zijn voor iedereen. Wanneer je klikt op een van de aanbiedingen krijg je een uitgebreide en duidelijke productomschrijving te zien. De prijs staat duidelijk omschreven en er is de mogelijkheid om het product direct t e bestellen. Ook staat er boven de aanbieding omschreven hoe lang de aanbieding nog precies duurt. In je winkelwagentje kun je rustig bekijken welke producten je nou besteld hebt, en wat de uiteindelijke kosten bedragen. Kopen is veilig en vertrouwd. Betalen kan met IDeal  en andere bekende betalingsmogelijkheden. Een andere handige service is het retour beleid. 

    Klachten
    Heb je een klacht of een vraag dan kun via het menu aan de onderzijde van de website terecht bij de veelgestelde vragen. Deze worden onderverdeeld in verschillende categorieën, zodat je eenvoudig je vraag er uit kunt pikken. Staat deze er niet bij of is het antwoord op je vraag niet volledig, dan kun je te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Zowel in België als in België, kun je telefonisch contact opnemen bij vragen. Het servicecentrum is van maandag tot en met donderdag geopend van 09:00 tot en met 16:45. En op vrijdag tot 16:00.  Ook is er op de website een overzichtelijk retourbeleid te vinden. De procedure van het retour zenden van producten en het annuleren van bestellingen staan hierin uitgebreid beschreven. Ook bij schade en defect zijn er duidelijke procedures voorgeschreven, waarbij de klant centraal staat. Ook is er op de website een duidelijke privacy policy en zijn de algemene voorwaarden duidelijk omschreven. Heb jij inmiddels ook al ervaring met de service en producten van Voordeelvanger? Deel deze dan.

     

    Bekijk recensies en zie of voordeelvanger wel betrouwbaar is. Hoe gaan ze met klachten om? Lees hier beoordelingen van Belgen!

    Voordeelvanger.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    5,8
    43% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    5

    Prijs

    6,8

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dromen verkopen

    Paul09-01-2018

    Ik bestelde begin december een paar winterlaarzen.
    Na enkele dagen kreeg ik een bericht van de leverancier dat ze uitverkocht waren en ze mij een ander model zouden opsturen.
    Vervolgens kreeg ik een bericht waarbij gemeld werd dat ze aangeboden waren ter verzending.
    Voordeelvanger klantendienst meldde mij doodleuk dat alles in orde was doch ik kreeg helemaal niets toegeleverd.
    Begin januari vroeg ik opnieuw waar mijn laarzen bleven en kwam het verhaal dat de zending verloren was gegaan.
    Dit is manifest onwaar want de zending was enkel aangemeld doch ze werd nooit verzonden.
    Zelfde verhaal met de beloofde nalevering, opnieuw meldt men verzending doch ze wordt weerom niet opgehaald.
    Straks is de winter voorbij en heb ik winterlaarzen voor de komende zomer.
    Onbegrijpelijk hoe ze er zich zo makkelijk vanaf maken bij die klantendienst, niets wordt effectief nagetrokken.
    Ik zou niemand aanraden om hier nog iets te bestellen met dergelijke slordige opvolging.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Kan niet naar betalen

    Jacqueline Van Geertsom 13-03-2017

    Geachte
    Probeer al enkele dagen de 4 soorten esdoorns te bestellen naar ze accenten mijn postcode niet *9170* dit is wel een Beigisch e postcode en er staat dat jullie dit ook in België leveren wat is dan het probleem om mijn'mijn postcode niet te aanvaarden
    MIJN adres is Jacqueline Van Geertsom
    Beekstraat 25
    917O Sint-Gilles waas
    GSM 04998165
    vgjacqueline@gmail.com
    Hopelijk spoedig een antwoord te ontvangen dat ik mijn bestelling kan afronden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Slechte klantenservice, reageren niet, retour wordt onmogelijk gemaakt

    Sander20-10-2016

    Hele slechte ervaring met deze webwinkel. Prijzen zijn leuk maar retour sturen van een kussen is niet mogelijk. Zelfs niet bij het weigeren aan de deur. Gewoon betalen word je dan aangegeven.

    dirk van heck11-09-2017

    KLACHT BESTELLING VAN 3 kantoorstoelen aan firma Weiss Technik weren niet geleverd! Dirk van heck Manager 053640160

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    aanbiedingen

    Jo28-09-2016

    leuke website!! ik kijk af en toe en dan staan er best vaak hele scherpe aanbiedingen op

    mijn nieuwste aanwinst is de voetvijl pedicure! Die had ik net nodig maar zijn altijd heel duur hier maar 14,95!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Misleiding

    jan verburg08-09-2016

    Koop bij alieexpress niet hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Mevr.

    Lies01-09-2016

    De service is zeer slecht. Hoeslakens retourneren wordt niet eens in behandeling genomen, zelfs als ze niet uit de verpakking zijn geweest en ze op de website de matrashoogte niet aangegeven hebben Ze verschuilen zich achter de voorwaarden. "U gaat akkoord met de voorwaarden als u besteld". Voor mij geen Voordeelvanger meer. Dit heb ik niet eerder meegemaakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    leuke dealtjes hier

    Menno17-08-2016

    leuke dealtjes hier

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top dealtje

    Keesie11-08-2016

    Ik weet niet precies hoe het kan, maar heb net duracel batterij gekocht voor een cheap-ass prijs en ik kreeg nog 10% korting daarna ook nog. Huh? Kan iemand mij vertellen hoe ze dit doen want het waren prima batterijen, geen rip-off uit china ofzo.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Led tuinlampen

    Patrick Baert03-10-2016

    Heb in juli 10 van die lampen in mijn hof geplaatst. Eerste dagen geen problemen. Lampen worden tijdens de dag netjes opgeladen en branden een aantal uren. Na 2 maanden branden de lampen nog amper 2 uur in plaats van de vooropgestelde 8 uren in de handleiding. Wat nog veel erger is: de lampen zijn niet waterdicht en staan vol water, grappig om zien maar niet om mee te lachen. Ik heb gevraagd om deze terug te mogen sturen en mijn geld wil ik terug. Voorlopig geef ik hier geen beoordeling, ik wacht hun reactie af. Moet dus toch anders raakt die review niet door.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Gewoon realistisch zijn

    Kurt Schatteman06-09-2016

    Twee zaken besteld en beide in goede orde ontvangen. Werken ook uitstekend (tot nu toe toch :-) ).
    Die 80% korting moet je uiteraard met een dikke korrel zout nemen, neem gerust een kilo zout.
    Zo is er op deze moment een 256-delige werkkoffer voor €89 ipv €499.
    Bij Bol.com kost exact dezelfde koffer rond de €135. Dus ze overdrijven wel enorm.
    Als ik mijn eigen ervaring combineer met de negatieve commentaren aangaande de na verkoop service en de kwaliteit kom ik tot volgende conclusie/tips.
    1> Neem de korting met een dikke korrel zout. 80% lijkt leuk maar is gewoon onmogelijk. 30% max
    2> Verwacht geen topkwaliteit.
    3> Gebruik uw gezond verstand.
    4> Gezien de na verkoop blijkbaar ondermaats is raad ik aan om pas NA ontvangst te betalen zodat je zelf nog een troef in handen hebt ingeval er onderhandeld moet worden*. Laat ze maar dreigen.

    * Dat laatste geldt trouwens ook deels voor ebay. Hier moet je wel op voorhand betalen, maar hier staat de verkoper in en vrij zwakke positie, zijnde de uiteindelijke 'feedback'. Zolang je geen feedback gegeven hebt heb je zelf de kaarten in handen en hoopt de verkoper nog op een positieve feedback.

    Kurt

    frank03-06-2016

    NLE zijn "dieven"! frank

    F. Snellers18-10-2016

    ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Onbekende elektronische merken

    Danny14-06-2016

    Vorge week een stofzuiger van het merk Royalty Line besteld bij voordeelvanger.be
    Normale prijs 139euro, nu 39euro, dus dacht ik direct bestellen. Tot ik hem vandaag aankreeg.
    Wat een plastieken brol is me dat. Het lijkt meer op een speelgoedstofzuiger van 10 euro.
    Wat betaling en levering heb ik niets te klagen bij hen ,maar dit is echt mensen afzetten wat ze doen.
    Zulke brol verkopen. Ik mag het terugsturen binnen de 14 dagen wat uiteraard mooi is maar retourkosten zijn ten laste van klant en in mijn geval meer dan 16 euro. Zal er het beste dan maar van maken. Een verwittigd man is er twee waard.
    Dus een goede raad. Koop nooit produkten van onbekende merken bij hen en staar u niet blind op de zogenaamde kortingen.

    zondervan11-07-2016

    En jullie bij Leapp denken dat wij in deze review trappen??

    Administrator NederlandReview11-07-2016

    Beste Zondevan, Wij van ErvaringenSite kunnen bevestigen dat dit een betrouwbare review was van een klant van Leapp.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    schoenenkast met spiegel

    Hannie Kuipers19-05-2016

    schoenenkast met spiegelklepdeur gekocht de buitenkant van de kast is te zwak voor de zware klep de buisjes waar hij op scharniert zijn te kort als je er schoenen in zet valt hij uit elkaar ik ben benieuwd of er meer klachten zijn over deze kast

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Parasol prima

    Avenko14-05-2016

    Gister een parasol gekocht. Gelijk ontvangen dus prima service. Niet de allerbeste parasol natuurlijk voor 90 euro maar als hij 2 seizoenen meegaat dan ben ik allang blij. Beter dan wat je in intratuin ziet enzo want daar zijn ze schreeuwend duur.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    praatjes vullen geen gaatjes

    Marten14-04-2016

    Begin van de week was er een aanbieding voor gilette fusion scheermesjes. Na enige overweging toch besteld met afterpay. Na 3 dagen nog niets binnen, er worden mails verstuurd, dat het product verstuurd is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Nooit meer

    Jan07-04-2016

    Fake tv besteld, deze zou zijn uitgrust met lichtsensor met automatische timer. Na enkele dagen product ontvangen, blijkt er enkel een aan/uit knop op te zitten. Verder werkt hij alleen op batterij.
    Formulier ingevuld met verzoek om retour te sturen. Zou binnen 3 dgn. bericht hebben, nu een week verder en nog steeds niets gehoord. Blijkt verder dat je retour moet sturen op eigen kosten.
    Mij zien ze hier niet weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima

    Andy03-03-2016

    Net een smartcover gekocht voor men i-pad. Prima ding a 9.99 euro. Bij andere shops ze voor veel meer zien staan dus happy de pappy hier.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    stoomreiniger

    verstraten01-03-2016

    Stoomreiniger gekocht met vooruitbetaling,
    Stoomreiniger was al gebruikt voor dat ze hem leverde,
    waterresservoir kapot gscheurd.

    Moest eerst foto,s opsturen meteen gedaan en nu weer wachten op de leverancier.

    Excuus nee hoor,.............

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    bedriegelijk

    cappelle28-02-2016

    GPS gekocht : geleverd in en plastieken zak zonder ook maar één garantie document.

    aansluitkabel pas niet goed op mijn gps.

    Ik heb getelefoneerd om te vragen een factuur op te sturen of om te mailen,maar dat kon niet.

    Wij kunnen geen factuur geven was het antwoord.en wij zijn wettelijk met alles in orde.

    Wat voor een bedrieglijk bedrijf is voordeelvanger .be.

    goeie raad niet meer kopen bij voordeelvanger.be

    nooit meer kopen is de boodschap.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Goed zoeken is het waard

    Hans I.27-01-2016

    Ik kijk elke ochtend even bij de deals en heb al meerdere malen besteld en altijd op tijd geleverd. Niet altijd de beste kwaliteit maar voor die prijs moet je niet al teveel verwachten soms en is het echt prima om mee te werken. Geen problemen hier dus want je moet gewoon even goed zoeken. Dan zit er af en toe iets tussen. Zo hand ik laatst 4 kilo koffiebonen voor 25 euro en de smaak was prima. Dat lukt je niet voor die prijs in de supermarkt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    product nooit geleverd, wel betaal eis

    rudi bogaerts04-04-2016

    jan2016 doe ik een bestelling(ordernr 300198521)
    op 11feb krijg ik via mail een verzendingsnota.Hierbij merk ik dat het adres VERKEERD door hun is overgenomen
    ik neem 2x contact op met voordeelvanger en wordt gevraagd om 'volgende week nog eens terug te bellen. Intussen heeft mijn telefoonrekening de waarde van mijn bestelde product (15eu) overstegen
    tot op vandaag heb ik nog steeds geen artikel ontvangen....wel reeds 4 aanmaningen tot betaling...met aanmaningskosten uiteraard
    ik ga niet betalen voor een bestelling die NOOIT is aangekomen en zal zeker nooit nog bij deze sukkels iets bestellen
    ik zal ook niet nalaten om aangifte te doen van oneerlijke praktijken bij de door mij gekende wegen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    product nooit geleverd, wel betaal eis

    rudi bogaerts04-04-2016

    jan2016 doe ik een bestelling(ordernr 300198521)
    op 11feb krijg ik via mail een verzendingsnota.Hierbij merk ik dat het adres VERKEERD door hun is overgenomen
    ik neem 2x contact op met voordeelvanger en wordt gevraagd om 'volgende week nog eens terug te bellen. Intussen heeft mijn telefoonrekening de waarde van mijn bestelde product (15eu) overstegen
    tot op vandaag heb ik nog steeds geen artikel ontvangen....wel reeds 4 aanmaningen tot betaling...met aanmaningskosten uiteraard
    ik ga niet betalen voor een bestelling die NOOIT is aangekomen en zal zeker nooit nog bij deze sukkels iets bestellen
    ik zal ook niet nalaten om aangifte te doen van oneerlijke praktijken bij de door mij gekende wegen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Hangt van de aanbieding af

    Estelle19-03-2016

    Heb reeds verschillende keren via voordeelvanger besteld. Steeds correct geleverd met op voorhand ook een melding van verzending.
    De kwaliteit hangt af van de aanbieding; de ene keer tevreden, de andere keer wat minder. Een dameshorloge verkleurde al na 3 dagen en gaf af op de huid bijvoorbeeld. Let dus op wat je bestelt en zoek eventueel ergens anders een productreview om een realistischer beeld te krijgen.
    Nog nooit contact moeten opnemen voor service na verkoop, dus daar geen zicht op.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    NOOIT MEER!!!!!!!

    j van Meer28-11-2015

    Kindertablet van 40 voor 7,50 was snel besteld wat n goedkope troep kreeg ik na 10 dagen thuis gestuurd, zelf op de kermis is de "kwaliteit "beter, kost me maar 10 euro inclusief verzendkosten dus daar lig ik niet wakker van, terugsturen moet ik zelf betalen bellen kost ook 1 euro per minuut dus in de vuilnisbak ermee

    NOOIT MEER voordeelvanger voor mij

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Opzettelijk fout artikel opsturen

    De Ridder Ronny15-10-2015

    Op datum van 25/09 bestel ik een Braun Série 5 5070cc scheerapparatt.

    Een 2 weken later kreeg ik dit artikel opstuurd zoals voorzien. Ik was verwondert dat ze in de doos de Braun 5020 cc zat ipv 5070. Deze komt helemaal niet overéén met het aangeboden artikelen. De prijs van de 5020cc ligt zelfs in de winkel goedkoper dan wat ik betaalde.

    Ik diende klacht in maar dit werd verworpen, met het klassieke excuus, dat zijn wij niet maar de leverancier. Het ergste is nog dat ze we melden dat gezien de 5070cc niet meer in voorraad was ze de 5020 opstuurden. Diegene die het verschil niet kennen zijn worden dus bestollen.

    Opgelet met deze praktijken en dit is reeds de 2x dat dit gebeurd.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7

    I <3 voordeel dealtjes

    Mereltje!06-10-2015

    Jaa ik hou van dit soort sites! Lekker dealtjes en voordeeltjes scoren! Heb ook de nieuwsbrief dan heb je ze nog eerder hihi.

    Sinduja10-08-2016

    Ik zou eerst opzoeken of de prijzen wel kloppen en hoeveel ze elders kosten. Stond op het punt een mooie pannenset te kopen voor 90 euro (verlaagd van 500, volgens de site). Staat precies dezelfde set voor 83 euro op de eigen site van de pannen. Oplichters!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Supergoedkope deal

    K. Postjes08-08-2015

    ik weet niet HOE ze het doen. Maar ik had een friteuse voor 99 euro die normaal ik weet niet hoeveel kost. Maar maakt mij niet uit want ik ga ik vaker kijken voor koopjes. Hoop dat ik hem snel in huis krijg!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Hr

    Paul Wiggers17-07-2015

    2 dekbedovertrekset van Walra a 22,95 besteld en betaalper ideal. Voordeelvanger levert er echter maar 1. Ben al een maand bezig met mailen waar de 2de set blijft. Totaal geen reactie van Voordeelvanger. Denk dat ik mijn geld kwijt ben. Voordeelvanger is dus een onbetrouwbaar internetbedrijf. NIET KOPEN BIJ VOORDEELVANGER

    tabitha04-12-2015

    heb hetzelfde aan de hand met hoofdkussens 1 gehad wel 2 betaald al bijna 12 euro telefoonkosten gehad maar nog geen oplossing

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    50% korting!

    Anne-Lotte Stokvis10-07-2015

    Ik heb de Krups Dolce Gusto Piccolo voor de helft van de prijs kunnen kopen bij voordeelvanger. Snel bezorgd dus prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Voordeelvanger.nl

    Uw beoordeling