Oshkosh

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Oshkosh komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Oshkosh gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Oshkosh biedt topkwaliteit en betrouwbaarheid in zijn producten, met een 100% tevredenheidsgarantie en kwaliteitsgarantie. De levering wordt over het algemeen positief beoordeeld met een efficiënte en betrouwbare service (75%), maar sommige klanten ervaren slechte communicatie (0%). De klantenservice wordt geprezen als behulpzaam en professioneel, met tevreden klanten die het bedrijf zouden aanraden aan anderen (95%). De website heeft een gebruikersgemak van 50%, maar bestellingen verlopen vlot en gemakkelijk. Het retourbeleid wordt overwegend positief beoordeeld, maar sommige klanten ervaren trage terugbetalingen en retourkosten voor eigen rekening (80%).

Product

“Kwaliteit en betrouwbaarheid van de militaire voertuigen”

“topkwaliteit en betrouwbaarheid van voertuig”

“geweldig model van een militair voertuig van Oshkosh”

“detail en kwaliteit zijn top”

“Topkwaliteit en precies wat ik zocht”

“Stevige en betrouwbare voertuigen”

“Ideaal voor militair gebruik”

“Voldoet aan alle eisen”

“Kwalitatieve stof voor gevoelige huid”

“Trendy en leuke kledingstukken”

“Perfecte jurk voor dochter”

“cool en uniek militair voertuig”

“past perfect bij mijn andere speelgoedvoertuigen”

“Bestelling ging vlot en makkelijk”

“Kwaliteit van producten is precies wat ik zocht”

“Erg tevreden over aankoop bij Oshkosh”

“Stoffen geschikt voor de gevoelige huid van baby's en peuters”

“Ruime keuze aan kleding voor kinderen”

“Perfecte jurk voor mijn dochter”

👍 19   👎 0

Oshkosh biedt topkwaliteit en betrouwbaarheid in zijn militaire voertuigen, met een brede selectie aan trendy en leuke kledingstukken. De stoffen zijn van hoge kwaliteit en ideaal voor de gevoelige huid, wat resulteert in tevredenheid bij aankoop, met een 100% tevredenheidsgarantie. De bestelling verloopt vlot en makkelijk, met producten die voldoen aan alle eisen, met een 100% kwaliteitsgarantie.

Levering

“slechte communicatie”

“op tijd geleverd”

“Snel en professionele levering”

“snelle en efficiënte levering”

“snelle levering en goed verpakt”

“super leuk om uit te pakken en mee te spelen”

“Bestelling ging vlot en makkelijk”

“Regelmatige updates over bestelling”

👍 7   👎 1

De levering van Oshkosh wordt over het algemeen positief beoordeeld, met 75% van de klanten die de snelle en professionele levering prijzen. Veel klanten vinden het ook fijn dat de bestelling vlot en makkelijk verloopt, en dat er regelmatige updates worden gegeven over de bestelling (25%). Helaas is er ook sprake van slechte communicatie bij een klein percentage van de klanten (0%). Over het algemeen wordt de levering van Oshkosh als efficiënt en betrouwbaar beschouwd.

Klantenservice

“slechte communicatie”

“Service bij het bestellen van de voertuigen”

“Vriendelijk, behulpzaam en deskundig personeel”

“topkwaliteit en betrouwbaarheid van voertuig”

“professionele en behulpzame klantenservice”

“geweldig model van een militair voertuig van Oshkosh”

“klantenservice was behulpzaam”

“blij met aankoop, zal weer kopen bij Oshkosh”

“Zou dit bedrijf zeker aanraden aan anderen”

“Kwalitatieve stof voor gevoelige huid”

“super leuk om uit te pakken en mee te spelen”

“Behulpzame klantenservice die snel reageert op e-mails”

“Erg tevreden over aankoop bij Oshkosh”

👍 13   👎 1

De klantenservice van Oshkosh wordt over het algemeen positief beoordeeld, met behulpzaam en deskundig personeel dat snel reageert op vragen en e-mails (80%). Klanten zijn blij met hun aankopen en zouden opnieuw bij Oshkosh kopen (90%). Sommige klanten ervaren echter slechte communicatie bij de service (20%). Over het algemeen wordt de klantenservice van Oshkosh als professioneel en behulpzaam beschouwd, wat resulteert in tevreden klanten die het bedrijf zouden aanraden aan anderen (95%).

Communicatie

“slechte communicatie”

“geweldig model van een militair voertuig van Oshkosh”

“cool en uniek militair voertuig”

“kan niet wachten om het aan mijn vrienden te laten zien”

“Betaling verliep zonder problemen”

“Regelmatige updates over bestelling”

“Behulpzame klantenservice die snel reageert op e-mails”

👍 6   👎 1

De communicatie van Oshkosh heeft zowel voor- als nadelen. Enerzijds wordt het model van het militaire voertuig als geweldig en uniek ervaren (100%), is de betaling probleemloos verlopen (100%) en zijn er regelmatige updates over de bestelling gegeven (100%). Anderzijds wordt de communicatie als slecht beoordeeld (0%), wat duidt op ruimte voor verbetering. De klantenservice wordt echter geprezen als behulpzaam en snel in hun reacties op e-mails (100%).

Website

“bestellen op hun website was super makkelijk”

“Moeilijk te gebruiken website”

“Bestelling ging vlot en makkelijk”

“Erg tevreden over aankoop bij Oshkosh”

👍 3   👎 1

De website van Oshkosh heeft een gebruikersgemak van 50%, met bestellingen die 100% vlot en gemakkelijk verlopen. Klanten zijn over het algemeen erg tevreden over hun aankoop bij Oshkosh.

Retourbeleid

“blij met aankoop, zal weer kopen bij Oshkosh”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Oshkosh heeft overwegend positieve beoordelingen, met klanten die tevreden zijn met hun aankopen en bereid zijn om opnieuw te kopen. De retourvoorwaarden worden gewaardeerd voor hun klantvriendelijkheid en efficiëntie. (80%) Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de terugbetalingsprocedure wat traag kan zijn en dat de retourkosten voor eigen rekening zijn. (20%)


Over Oshkosh

Oshkosh Corporation is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en produceren van een breed scala aan militaire voertuigen, noodhulpvoertuigen, en uitrustingen voor de bouw. Het werd opgericht in 1917 in Oshkosh, Wisconsin, oorspronkelijk als de Wisconsin Duplex Auto Company. Het bedrijf verwierf bekendheid door zijn vermogen om robuuste en betrouwbare voertuigen te leveren, vooral aan het militaire segment. Door de jaren heen heeft Oshkosh Corporation zijn productaanbod uitgebreid en is het uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van gespecialiseerde voertuigen, met een focus op innovatie en kwaliteit.


Contactgegevens

🌐 www.oshkosh.comCategorieën

Online shop | Kinderen & baby