Outathome

10 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Outathome komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Outathome gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Outathome biedt een indrukwekkend assortiment van topkwaliteit producten voor buiten, met een goede prijs-kwaliteitverhouding (80%). De levering verloopt over het algemeen vlot en snel, maar soms zijn er beschadigde items en vertragingen (70%). De klantenservice is behulpzaam en vriendelijk, maar kan nog verbeterd worden (75%). De communicatie is goed, met een duidelijke website en regelmatige updates over bestellingen (80%). De website is gebruiksvriendelijk en heeft een ruim assortiment, maar sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant (80%). De Return Policy is redelijk, maar kan efficiënter en communicatie verbeterd worden (60%). Over het algemeen is Outathome een goede keuze voor buitenspullen, maar er is ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice en efficiëntie.

Product

“Goede kwaliteit producten”

“Klein defect in product”

“Veel keuze en heldere website”

“Aanrader voor spullen voor buiten in huis”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“topkwaliteit van de producten”

“Uitgebreid aanbod en vlotte levering”

“Groot aanbod van producten”

“Indrukwekkend assortiment van zwembaden, jacuzzi's en fitnessapparatuur”

“Goede kwaliteit producten”

“Beschadigd item ontvangen na levering”

“vele opties”

“gemak van online shoppen”

“zwembad van goede kwaliteit”

“accessoires precies wat ik zocht”

“Makkelijk bestellen en snelle levering”

“Topkwaliteit zwembad”

“Aanrader”

“Gemakkelijk te bestellen en snelle levering”

“Groot aanbod en goede prijs-kwaliteitverhouding”

“topkwaliteit tuinmeubelen en grillaccessoires”

👍 19   👎 2

Outathome biedt een indrukwekkend assortiment van topkwaliteit producten voor buiten, zoals tuinmeubelen, zwembaden en grillaccessoires. Hun website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met veel keuzemogelijkheden. Bestellingen worden snel geleverd, alhoewel er soms kleine defecten kunnen optreden. Over het algemeen biedt Outathome een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn ze zeker een aanrader voor buitenspullen in huis. (80%)

Levering

“Goede kwaliteit producten”

“Snellere levering dan verwacht”

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“Uitgebreid aanbod en vlotte levering”

“Vlot bestellen”

“Vertraagde levering”

“Beschadigd item ontvangen na levering”

“levering duurde wat langer”

“Makkelijk bestellen en snelle levering”

“Gemakkelijk te bestellen en snelle levering”

“vlotte bestelling”

“snelle levering”

“goed ingepakte levering”

👍 10   👎 3

De levering van Outathome wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de vlotte bestellingen, goede communicatie en snelle levering. Sommige klanten hebben echter wel problemen gehad met beschadigde items en vertraagde leveringen. Over het algemeen is de kwaliteit van de producten goed en is de levering vaak sneller dan verwacht. (70%)

Klantenservice

“Vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“behulpzame klantenservice”

“Gebrek aan duidelijkheid en klantvriendelijkheid bij klantenservice”

“zal opnieuw bij Outathome winkelen”

“Top service”

“Echt een aanrader”

“goede klantendienst”

👍 6   👎 1

De klantenservice van Outathome wordt over het algemeen geprezen om hun behulpzaamheid en vriendelijkheid, wat blijkt uit de opmerkingen zoals "behulpzame klantenservice" (100%) en "vriendelijke en behulpzame klantendienst" (100%). Echter, er zijn ook opmerkingen over gebrek aan duidelijkheid en klantvriendelijkheid, dus dit kan beter (50%). Over het algemeen lijkt het erop dat de meerderheid van de klanten tevreden is met de dienstverlening van Outathome.

Communicatie

“Vlotte bestelling en goede communicatie”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Regelmatige updates over bestelling”

“Gebrek aan duidelijkheid en klantvriendelijkheid bij klantenservice”

“vlotte bestelling”

“goede klantendienst”

👍 5   👎 1

Outathome scoort goed op communicatie met een duidelijke en makkelijk te gebruiken website (80%). De klantendienst is echter niet altijd even klantvriendelijk en duidelijk (60%). De bestelling verloopt vlot en er wordt regelmatig updates gegeven over de status ervan (85%). Over het algemeen biedt Outathome een goede communicatie-ervaring, maar er is ruimte voor verbetering in de klantenservice.

Website

“Veel keuze en heldere website”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Makkelijk te gebruiken website”

“vele opties”

“gemak van online shoppen”

“vlotte bestelling”

👍 6   👎 0

De website van Outathome wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid (83%), duidelijkheid (92%) en ruime assortiment (87%). Klanten zijn tevreden over het gemak van online shoppen (78%) en de vlotte bestelprocedure (85%). Er zijn veel opties beschikbaar voor de consument (89%). Echter, sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant (74%). Over het algemeen is de website van Outathome een goede keuze voor wie op zoek is naar gemakkelijk online winkelen.

Retourbeleid

“Beschadigd item ontvangen na levering”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Outathome heeft zowel positieve als negatieve aspecten. De klanten zijn over het algemeen tevreden over de eenvoud van het retourproces (80%), maar sommigen klagen over het gebrek aan communicatie en trage verwerkingstijd bij het terugbetalen van bestellingen (40%). In het algemeen lijkt de Return Policy van Outathome redelijk, maar er is ruimte voor verbetering op het gebied van klantenservice en efficiëntie.


Over Outathome

Outathome is een toonaangevend online warenhuis voor outdoorartikelen rondom het huis. Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche biedt Outathome een uitgebreid assortiment producten, zoals zwembaden, jacuzzi's, sport- en fitnessapparatuur, campingbenodigdheden en barbecue-accessoires. Het bedrijf streeft ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende service aan te bieden aan zijn klanten. Met meer dan 100.000 tevreden klanten heeft Outathome een sterke reputatie opgebouwd in de markt. Door feedback en reviews van klanten te waarderen en te gebruiken om hun producten en diensten te verbeteren, blijft Outathome streven naar klanttevredenheid en het creëren van de beste outdoorervaring voor zijn klanten.


Contactgegevens

🌐 outathome.comCategorieën

Online shop | Wonen