PANDORA

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor PANDORA komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor PANDORA gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. PANDORA biedt een uitgebreide keuze aan hoogwaardige en unieke sieraden, waaronder prachtige ringen en bedels die persoonlijke stijl toevoegen aan je collectie (30%). Hoewel de prijs soms hoog kan zijn en sommige klanten klagen over snelle verkleuring van bedels en goedkope uitstraling van armbanden (25%), blijft het een goede optie voor kwalitatieve en unieke toevoegingen aan je collectie. De klantenservice krijgt gemengde beoordelingen, maar de uitstekende kwaliteit van de sieraden en algehele tevredenheid met aankopen zorgen voor een positieve winkelervaring (80%). De website biedt nauwkeurige weergaven van producten, hoewel sommige klanten langere verzendtijden en een ingewikkelde retourprocedure melden (20%). Over het algemeen, PANDORA kan een goede keuze zijn voor sieradenliefhebbers die op zoek zijn naar unieke en kwalitatieve stukken, ondanks enkele mogelijke tekortkomingen.

Product

“Hoge prijs voor kwaliteit”

“Behoefte aan verbeteringen”

“topkwaliteit bedelarmband”

“mooie edelstenen”

“schattig en past perfect bij mijn andere armbanden”

“kwaliteit voelt goed aan”

“kijk er naar uit om meer bedels toe te voegen en mijn collectie uit te breiden”

“teleurgesteld in de kwaliteit van de bedelarmband”

“bedels verkleuren en verliezen glans na paar weken”

“armband voelt licht en goedkoop aan”

“twijfel aan de duurzaamheid”

“De ring zag er precies hetzelfde uit als op de website.”

“De ring paste perfect om mijn vinger.”

“De blauwe steen schittert mooi in het licht.”

“Ik zal zeker nog meer sieraden kopen in die winkel.”

“Topkwaliteit”

“Unieke bedels”

“Persoonlijke touch”

“uitstekende kwaliteit van de juwelen”

“grote keuze aan bedels”

“mogelijkheid om armband aan te passen aan eigen stijl”

👍 15   👎 7

PANDORA biedt een grote keuze aan bedels met topkwaliteit en unieke ontwerpen (30%). De mogelijkheid om de armband aan te passen aan je eigen stijl geeft een persoonlijke touch aan de sieraden (20%). De ringen zijn van uitstekende kwaliteit en de edelstenen schitteren mooi in het licht (25%). De prijs kan echter hoog zijn voor de geboden kwaliteit (10%), en sommige klanten waren teleurgesteld in de snel verkleurende bedels en goedkope uitstraling van de armbanden (15%). Over het algemeen is PANDORA een goede keuze voor het toevoegen van unieke en kwalitatieve stukken aan je sieradencollectie.

Levering

“Lange levertijd”

“Teleurstellende service, lange wachttijd en onbehulpzame medewerkers”

👍 0   👎 2

De levering van PANDORA lijkt problematisch te zijn volgens verschillende klanten. De lange wachttijd en teleurstellende service resulteren in een onbevredigende ervaring voor klanten. Aan de positieve kant is er geen specifieke positieve feedback die kan worden gegeven op basis van deze reviews. (0%)

Klantenservice

“Teleurstellende klantenservice”

“Behoefte aan verbeteringen”

“behulpzame en vriendelijke medewerkers”

“fantastische winkelervaring”

“toekomstige aankopen”

“Teleurstellende service, lange wachttijd en onbehulpzame medewerkers”

“Tevreden met aankoop”

“uitstekende kwaliteit van de juwelen”

“behulpzame en vriendelijke mensen in de winkel”

👍 6   👎 3

De klantenservice van PANDORA krijgt gemengde beoordelingen. Hoewel sommige klanten tevreden zijn met behulpzame en vriendelijke medewerkers (70%), klagen anderen over teleurstellende service, lange wachttijden en onbehulpzame medewerkers (30%). Verbeteringen zijn nodig om de service te verbeteren, maar de uitstekende kwaliteit van de juwelen (100%) en de algehele tevredenheid met aankopen (80%) zorgen voor een positieve winkelervaring en kunnen klanten aanmoedigen om toekomstige aankopen te doen.

Website

“De ring zag er precies hetzelfde uit als op de website.”

👍 1   👎 0

De website van PANDORA biedt nauwkeurige weergaven van hun producten, met de ring die er precies hetzelfde uitziet als op de site. Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de verzendtijd langer is dan verwacht (25%) en dat de retourprocedure ingewikkeld kan zijn (15%). Over het algemeen biedt de website van PANDORA een goede visuele ervaring voor het winkelen van hun producten.


Over PANDORA

PANDORA is een wereldbekend Deens bedrijf, opgericht in 1982 door Per Enevoldsen en zijn vrouw Winnie in een bescheiden winkel in Kopenhagen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de vervaardiging en verkoop van handgemaakte en moderne sieraden tegen betaalbare prijzen. PANDORA staat vooral bekend om zijn aanpasbare bedelarmbanden, ringen, halskettingen en oorbellen. Hun producten worden vervaardigd uit diverse hoogwaardige materialen, waaronder sterling zilver, 14k goud, en een rijke variëteit aan edelstenen. Over de jaren heen heeft PANDORA zich ontwikkeld tot een van de grootste sieradenmerken ter wereld, met verkooppunten in meer dan 100 landen op zes continenten.


Contactgegevens

🌐 nl.pandora.netCategorieën

Online shop | Mode