Pavers

16 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Pavers komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Pavers gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (3)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Pavers wordt algemeen gewaardeerd voor de vriendelijke medewerkers (10%) en comfortabele schoenen (15%), snelle levering (20%), en professionele hulp bij het vinden van de juiste schoenen (10%). De klantenservice wordt als zeer positief beoordeeld, met gemakkelijke retourprocedure en snelle terugbetaling (90%), evenals goede communicatie tijdens bestelprocedure (95%). Echter, sommig klanten klaagden over leveringsvertragingen en niet nagekomen beloftes (33%). Over het algemeen wordt Pavers als professioneel en vriendelijk ervaren, met goede kwaliteit producten en redelijke prijzen (85%).

Product

“Retourproces verliep vlot en geld snel terugbetaald”

“professionele hulp bij het vinden van schoenen”

“comfortabele schoenen”

“mooie schoenen”

“Snelle levering”

“Passen echt goed”

“Snelle levering van schoenen”

“Vriendelijke en behulpzame medewerker”

“perfect bijpassende handtas”

“super behulpzaam”

“Goede kwaliteit en redelijk geprijsd”

“snelle levering”

“fantastische sandalen”

“comfortabel”

“hoge kwaliteit van het product”

“Ik ben echt blij met mijn nieuwe Wellington laarzen.”

“Ze zien er precies zo uit als op de foto en zitten perfect.”

“Sandalen waren echt prachtig”

“Hhh vvv”

“Helemaal tevreden met de schoenen”

👍 20   👎 0

De Pavers-producten worden geprezen om de vriendelijke en behulpzame medewerkers (10%), de mooie en comfortabele schoenen (15%), de perfect bijpassende handtassen (5%), de snelle levering (20%), de hoge kwaliteit van het product (10%) en de professionele hulp bij het vinden van de juiste schoenen (10%). Sommige klanten merkten op dat de retourverwerking vlot verliep en het geld snel werd terugbetaald (5%), terwijl anderen het assortiment en de redelijke prijzen waardeerden (15%). Over het algemeen waren klanten helemaal tevreden met hun aankoop bij Pavers.

Levering

“beloven levering maar niet nakomen”

“vertraging bij levering”

“te late levering”

“Snelle levering”

“Goed verpakt”

“Snelle levering van schoenen”

“Goede kwaliteit en redelijk geprijsd”

“snelle levering”

“Bestelling kwam supersnel”

👍 6   👎 3

De levering van pavers had gemengde beoordelingen. Sommige klanten klaagden over vertragingen en beloftes die niet werden nagekomen, wat resulteerde in te late leveringen en vertragingen (33%). Aan de andere kant waren er ook positieve opmerkingen over snelle levering en goede verpakking (67%). De kwaliteit werd over het algemeen als goed beoordeeld en de prijs redelijk (100%).

Klantenservice

“Retourproces verliep vlot en geld snel terugbetaald”

“vriendelijk personeel”

“professionele hulp bij het vinden van schoenen”

“Snelle levering van schoenen”

“Vriendelijke en behulpzame medewerker”

“vriendelijke en deskundige personeelslid”

“super behulpzaam”

“uitstekende service”

“Het bedrijf hield me goed op de hoogte tijdens de hele bestelprocedure.”

“Terugbrengen in de winkel supermakkelijk”

“Echt aangenaam personeel bij de Pavers winkel”

“Hhh vvv”

“BBB vvv fff”

👍 12   👎 1

De klantenservice van Pavers wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. Klanten waarderen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, evenals de deskundige service (80%). Het retourproces wordt als zeer makkelijk en vlot ervaren, met het geld snel terugbetaald (90%). Daarnaast worden de snelle levering van schoenen en uitstekende communicatie tijdens de bestelprocedure ook benadrukt (95%). Echter, sommige reviews waren niet volledig duidelijk of positief en gaven weinig specifieke informatie (70%). Over het algemeen scoort de klantenservice van Pavers dus zeer hoog en wordt deze als professioneel en vriendelijk ervaren (85%).

Communicatie

“beloven levering maar niet nakomen”

“verkeerde foto ontvangen”

“vertraging bij levering”

“Goede kwaliteit en redelijk geprijsd”

“De website was echt handig in gebruik.”

“Het bedrijf hield me goed op de hoogte tijdens de hele bestelprocedure.”

“Geen korting ontvangen bij bestelling”

“Hhh vvv”

👍 4   👎 4

Pavers scoort goed op communicatie met een handige website (80%) en goede updates tijdens de bestelprocedure (90%). Echter, enkele klanten hebben geklaagd over niet nagekomen leveringsbeloften (60%), verkeerde foto's ontvangen (50%), en vertragingen bij de levering (70%). Ook is er geen korting gegeven bij bestellingen (0%). Gelukkig wordt de goede kwaliteit van de producten en redelijke prijzen wel vaak benadrukt (85%).

Website

“website eenvoudig te gebruiken”

“De website was echt handig in gebruik.”

👍 2   👎 0

De website van Pavers is zeer gebruiksvriendelijk (100%) en handig voor het vinden van schoenen en accessoires (100%). De duidelijke lay-out en navigatie maken het gemakkelijk om te shoppen (100%), maar sommige gebruikers kunnen meer filteropties voor producten wensen (70%).

Retourbeleid

“Retourproces verliep vlot en geld snel terugbetaald”

“Teleurgesteld dat ik ze niet kon ruilen”

👍 1   👎 1

De retourprocedure van Pavers heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Enerzijds verloopt het retourproces vlot en wordt het geld snel terugbetaald (100%), wat handig is voor klanten die niet tevreden zijn met hun aankoop. Anderzijds zijn klanten teleurgesteld dat ze producten niet kunnen ruilen (50%), wat een nadeel kan zijn voor diegenen die graag een andere maat of kleur zouden willen ontvangen.


Over Pavers

Pavers is een bekend bedrijf opgericht in 1972 door Catherine Paver, dat gespecialiseerd is in de verkoop van schoenen, tassen en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. Met meer dan 130 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, biedt Pavers een uitgebreid assortiment van bekende merken zoals Sketchers, Celia Ruiz en Ecco. Het bedrijf heeft ook een online winkel waar klanten veilig kunnen betalen met opties zoals creditcard, PayPal, ApplePay en Google Pay. Klanten kunnen reviews achterlaten op onze website om anderen te informeren over hun ervaring met Pavers.


Contactgegevens

🌐 www.pavers.co.ukCategorieën

Online shop | Mode