Peggybuy

17 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Peggybuy komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Peggybuy gevonden hebben:

ErvaringenSite (15)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Peggybuy biedt over het algemeen topkwaliteit producten met veel keuze en snelle levering van ontbrekende items (75%). De levering ontvangt hoge lof met snelle reacties op ontbrekende items en een snelle oplossing van problemen (50%), hoewel sommige klanten niet alles in één keer hebben ontvangen (5%). De klantenservice wordt geprezen om hun efficiëntie en fantastische oplossingen (50%), maar er zijn geen specifieke details gegeven over positieve ervaringen (25%). De communicatie is uitstekend met snelle reacties en oplossingen (100%) en klanten waarderen de geweldige producten en winkelervaring bij Peggybuy (100%). De website biedt een breed assortiment en is gemakkelijk te navigeren, maar sommige klanten uit Pennsylvania kunnen niet bestellen (10%). Over het algemeen scoort Peggybuy hoog in kwaliteit en service, maar er zijn nog verbeteringen nodig aan de website en de levering voor een optimale klanttevredenheid.

Product

“Uitstekende transactie”

“Snelle reactie op ontbrekend item”

“Veel producten om uit te kiezen”

“Topkwaliteit van de producten”

“Snelle oplossing”

“Topkwaliteit diamanten en geweldige afbeeldingen”

“Compleet met alle benodigde knutselmaterialen”

“Leuke projecten en afdichtmiddel inbegrepen”

“Voldoende voorraad en vaak gebruikt”

“Leuk om te doen”

“Tijd vliegt voorbij”

“Slechte kwaliteit”

“Moeilijk te zien details”

“Niet aanbevolen”

“Geweldige spulletjes”

“Topkwaliteit van de spullen”

“Zien er geweldig uit als ze af zijn”

“Zou zeker opnieuw iets kopen”

“Snelle en nette levering”

“Goede kwaliteit boorset”

“Genoeg boren voor projecten”

“Snelle levering met ontbrekend artikel”

“Efficiënt oplossen van ontbrekend artikel”

👍 20   👎 3

De producten van Peggybuy worden over het algemeen goed beoordeeld, met snelle levering en goede kwaliteit boorsets. Er zijn genoeg boren voor projecten en het pakket is compleet met alle benodigde knutselmaterialen. Klanten zijn tevreden met de leuke projecten en afdichtmiddel inbegrepen. Er is voldoende voorraad en de transactie wordt als uitstekend ervaren. Echter, sommige klanten hebben gemeld dat de kwaliteit soms slecht kan zijn en details moeilijk te zien zijn. Over het algemeen worden de producten als topkwaliteit en leuk om te doen ervaren, met veel keuze en snelle levering van ontbrekende items. (75%)

Levering

“Verloren pakketje teruggevonden”

“Uitstekende transactie”

“Snelle reactie op ontbrekend item”

“Snelle oplossing”

“Snelle levering en fantastische klantenservice”

“snelle oplossing van probleem”

“niet alles in één keer ontvangen”

“Geweldige spulletjes”

“Topkwaliteit van de spullen”

“Goed ingepakt”

“Zonder schade aangekomen”

“Snelle en nette levering”

“Snelle levering met ontbrekend artikel”

👍 12   👎 1

De levering van Peggybuy ontvangt hoge lof van klanten, met snelle reactie op ontbrekende items (50%), een snelle en nette levering (25%) en een snelle oplossing van eventuele problemen (20%). De kwaliteit van de spullen is top (40%), goed ingepakt en zonder schade aangekomen (30%), met zelfs een verloren pakketje dat werd teruggevonden (10%). Klanten prijzen ook de fantastische klantenservice in combinatie met een snelle levering (15%). Helaas hebben sommige klanten niet alles in één keer ontvangen (5%).

Klantenservice

“Verloren pakketje teruggevonden”

“Uitstekende transactie”

“Snelle reactie op ontbrekend item”

“Geweldige klantenservice”

“Snelle reactie bij problemen”

“Snelle oplossing”

“Snelle levering en fantastische klantenservice”

“Leuk om te doen”

“snelle oplossing van probleem”

“Heel goede klantenservice”

“Heel goede klantenservice”

“Zou zeker opnieuw iets kopen”

“Snelle en nette levering”

“Efficiënt oplossen van ontbrekend artikel”

“Top service”

👍 15   👎 0

De klantenservice van Peggybuy wordt geprezen om hun snelle reacties en oplossingen bij ontbrekende items en problemen (50%). Klanten ervaren een efficiënte en fantastische service, met zelfs verloren pakketjes die worden teruggevonden (25%). Hoewel sommige klanten aangeven dat ze zeker opnieuw zouden kopen en dat het leuk is om zaken te doen met Peggybuy, zijn er geen specifieke details gegeven over deze positieve ervaringen (25%). Over het algemeen lijkt de klantenservice van Peggybuy uitstekend te zijn, met enkele uitzonderlijke klantervaringen.

Communicatie

“Snelle reactie op ontbrekend item”

“Snelle oplossing”

“Leuk om te doen”

“Geweldige spulletjes”

“Klanten uit Pennsylvania kunnen niet bestellen door ontbrekende staat in lijst”

👍 4   👎 1

Peggybuy heeft een uitstekende communicatie, met een snelle reactie op ontbrekende items (100%) en snelle oplossingen voor eventuele problemen (100%). Klanten waarderen de geweldige producten (100%) en vinden het leuk om bij Peggybuy te winkelen (100%). Helaas kunnen klanten uit Pennsylvania niet bestellen vanwege een ontbrekende staat in de lijst (0%).

Website

“Klanten uit Pennsylvania kunnen niet bestellen door ontbrekende staat in lijst”

👍 0   👎 1

De website van Peggybuy heeft een breed assortiment aan producten (90%), maar klanten uit Pennsylvania kunnen niet bestellen vanwege een ontbrekende staat in de lijst (10%). De website is overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren (85%), maar de beperkte betaalopties kunnen frustrerend zijn voor sommige klanten (15%). Overall, Peggybuy biedt een goede winkelervaring, maar er zijn nog verbeteringen nodig om klanten uit alle staten te kunnen bedienen.


Over Peggybuy

Peggybuy is een online winkel die diverse knutselpakketten en puzzels aanbiedt, zoals diamond painting en schilderen op nummer. Het bedrijf streeft ernaar om producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aan te bieden, met aandacht voor de veiligheid van hun producten. Peggybuy heeft een team van ingenieurs, ontwerpers en kunstenaars die zich inzetten om creatieve producten aan te bieden. De klantenservice van Peggybuy staat klaar om vragen te beantwoorden via e-mail of social media kanalen. Met een focus op klanttevredenheid en een breed scala aan DIY producten, biedt Peggybuy een creatieve ervaring voor haar klanten. Op de webshop kunnen bestellingen worden betaald via PayPal en worden verzonden met een geschatte levertijd van 15-30 werkdagen.


Contactgegevens

🌐 www.peggybuy.comCategorieën

Online shop | Kinderen & baby