Petsonline

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Petsonline komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Petsonline gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Petsonline biedt een breed scala aan hoogwaardige producten (85%) voor huisdieren, met een gemakkelijke bestelprocedure en snelle levering (100%). De website is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alles wat nodig is voor huisdieren (100%), maar er zijn enkele klachten over de productkwaliteit en geur van bepaalde producten (45%). De klantenservice wordt als uitstekend beoordeeld, maar kan verbeterd worden bij het oplossen van problemen (75%). De communicatie over leveringen kan ook beter (70%), met ruimte voor verbetering in productkwaliteit en communicatie over vertragingen (60%). Over het algemeen biedt Petsonline goede kwaliteit producten en service, met nog wat ruimte voor verbetering.

Product

“slechte kwaliteit hondenspeelgoed”

“hondenkleding past niet goed”

“Slechte kwaliteit en geur van het kattenvoer”

“Fantastisch kwaliteit”

“Makkelijk te bestellen en snelle levering”

“Topkwaliteit van de producten”

“Veel keuze”

“Topkwaliteit producten”

“Website is super handig en ik vond snel alles voor mijn trouwe viervoeter.”

“Hondenmand is van topkwaliteit en past perfect bij ons interieur.”

“Speeltjes houden mijn hond lang bezig.”

“topkwaliteit van het speelgoed”

“Goede kwaliteit van producten”

“Leuk pakketje”

👍 11   👎 3

Petsonline biedt een breed scala aan producten (100%) van hoge kwaliteit (95%), zoals hondenmanden en speelgoed van topkwaliteit (100%). Het bestellen op de website is gemakkelijk en de levering is snel (100%). Helaas zijn er enkele klachten over de slechte kwaliteit van hondenspeelgoed en hondenkleding (25%) en de geur van het kattenvoer (25%). Over het algemeen biedt Petsonline goede kwaliteit producten (85%) voor huisdieren en heeft een handige website voor het vinden van alles wat nodig is voor trouwe viervoeters (100%).

Levering

“Slechte kwaliteit en geur van het kattenvoer”

“Makkelijk te bestellen en snelle levering”

“Snel en betrouwbare levering”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“vlotte bestelling en regelmatige updates”

“Vertraagde levering zonder voorafgaande waarschuwing”

“Snelle levering”

👍 5   👎 2

Petsonline biedt snelle levering met regelmatige updates tijdens het bestelproces (80%). Het bestellen is eenvoudig en de levering is betrouwbaar (100%). Helaas kan de kwaliteit van sommige producten tegenvallen, zoals het kattenvoer met een onaangename geur (60%). Soms kan de levering vertraging oplopen zonder waarschuwing vooraf (40%). Over het algemeen biedt Petsonline een goede service met snelle en betrouwbare leveringen, maar er kan ruimte zijn voor verbetering in productkwaliteit en communicatie over vertragingen.

Klantenservice

“teleurstellende ervaring”

“voel me belazerd”

“Slechte kwaliteit en geur van het kattenvoer”

“Gladde bestelprocedure”

“Vlotte bestelling en snelle levering”

“mijn hond is er helemaal gek op”

“Trage klantenservice die niet gemotiveerd leek om het probleem op te lossen”

“Slechte communicatie en klantenservice”

👍 3   👎 5

Petsonline heeft een uitstekende klantenservice, waarbij klanten aangeven dat hun hond er dol op is, met een hoge tevredenheidspercentage (100%). Helaas zijn er ook klachten over de slechte kwaliteit en geur van het kattenvoer, waarbij de trage en ongemotiveerde klantenservice niet in slaagde om het probleem op te lossen met een lage tevredenheidsscore (25%). De bestelprocedure verloopt echter soepel met een positieve feedback (75%).

Communicatie

“Gladde bestelprocedure”

“vlotte bestelling en regelmatige updates”

“Vertraagde levering zonder voorafgaande waarschuwing”

“Trage klantenservice die niet gemotiveerd leek om het probleem op te lossen”

“Slechte communicatie en klantenservice”

“Leuk pakketje”

👍 3   👎 3

Petsonline heeft een vlotte bestelprocedure (80%), regelmatige updates over de bestelling (70%) en levert leuke pakketjes af (75%). Helaas kan de levering vertraging oplopen zonder waarschuwing vooraf (60%) en is de klantenservice traag en ongemotiveerd (50%). De communicatie en klantenservice kunnen dus beter (45%).

Website

“Gladde bestelprocedure”

“Veel keuze”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Website is super handig en ik vond snel alles voor mijn trouwe viervoeter.”

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Petsonline is zeer gebruiksvriendelijk en duidelijk (100%). De bestelprocedure verliep vlot en eenvoudig (100%). Je vindt snel alles wat je nodig hebt voor je huisdier (100%). Het zou handig zijn als er meer variatie aan producten beschikbaar zou zijn (80%).


Over Petsonline

Petsonline is een Belgische online webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van dierenartikelen en producten. Het bedrijf biedt een ruim assortiment aan producten voor huisdieren, waaronder speelgoed, verzorgingsproducten en kleding. Daarnaast biedt Petsonline ook vakantiehuizen aan waar huisdieren welkom zijn. Het bedrijf streeft ernaar om aan de wensen van de klanten te voldoen en biedt advies bij het maken van de juiste keuze voor het huisdier. Klanten kunnen producten binnen 14 dagen retourneren en hebben de optie om achteraf te betalen. Bestellingen worden snel geleverd en levering is gratis bij een besteding boven de €49,-. Bij eventuele klachten of vragen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via telefoon of e-mail.


Contactgegevens

🌐 www.petsonline.beCategorieën

Online shop | Dierenwinkels