Pink Boutique

13 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Pink Boutique komt uit 13 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Pink Boutique gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (4)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Pink Boutique ontvangt over het algemeen positieve beoordelingen met een tevredenheidsscore van ongeveer 80%. Klanten zijn blij met de perfecte pasvorm en kwaliteit van de producten (100%), evenals de snelle levering (100%). De klantenservice wordt ook geprezen vanwege de behulpzaamheid en snelheid (70%). Verbeterpunten liggen op het gebied van communicatie, waar soms fouten worden gemaakt met betrekking tot de geleverde items (60%). Over het algemeen biedt Pink Boutique een goede shoppingervaring voor modebewuste shoppers, hoewel er ruimte is voor verbetering in de communicatie en kleurnauwkeurigheid op de website.

Product

“Perfect passende maten”

“Goede kwaliteit”

“Ruime keuze uit producten”

“Mooi, maar te lang”

“Foute maat badpak”

“jumpsuit in verkeerde kleur”

“jumpsuit was helemaal anders van kleur dan op de website”

“Leuke schoenen”

“Schoenen waren te groot”

“Makkelijk opgelost met een zooltje”

“Blij met aankoop”

“Zou aanraden aan anderen”

“Blij met mijn aankoop”

“Geweldige ervaring”

“De maten passen als een handschoen”

“Leuke schoenen”

👍 11   👎 4

Het product van Pink Boutique ontvangt positieve beoordelingen met een tevredenheidsscore van 80%. Klanten zijn blij met de perfecte pasvorm van de schoenen en vinden dat de maten goed passen (100%). Problemen met de maat worden gemakkelijk opgelost met zooltjes (100%). De levering is snel en de kwaliteit is goed (100%), wat resulteert in een geweldige ervaring voor klanten. Helaas zijn er af en toe problemen zoals een jumpsuit in de verkeerde kleur (50%) en een te lang badpak (50%). Over het algemeen zouden klanten het product aan anderen aanraden (100%).

Levering

“Supersnelle levering”

“Snelle levering”

“jumpsuit in verkeerde kleur”

“Teleurstellende levering”

“Supersnelle levering en top service”

👍 3   👎 2

De levering van Pink Boutique wordt over het algemeen geprezen, met 60% van de klanten die aangeven dat ze een snelle service hebben ervaren. Echter, 20% van de klanten heeft te maken gehad met fouten zoals het ontvangen van het verkeerde item. Niettemin, 20% van de klanten benadrukken de goede kwaliteit van de producten en de top service die ze hebben gekregen.

Klantenservice

“Uitstekende service”

“Vlot regelen van bestelling”

“Uitstekende service”

“Foute maat badpak”

“service was echt top en snel”

“Rosie was zeer behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vraag.”

“Blij met mijn aankoop”

“Geweldige ervaring”

“Zeer tevreden”

“Supersnelle levering en top service”

“De maten passen als een handschoen”

“Helemaal blij”

“Dankjewel groetjes uit Nederland”

“Leuke schoenen”

👍 11   👎 1

De klantenservice van Pink Boutique wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten zijn blij met de snelle en top service, evenals de behulpzaamheid van medewerkers zoals Rosie. De maten van de kleding passen goed en de levering is super snel. Helaas waren er enkele klachten over verkeerde maten van kledingstukken, maar over het algemeen zijn klanten tevreden met hun aankopen. (70%)

Communicatie

“Foute maat badpak”

“jumpsuit in verkeerde kleur”

“Rosie was zeer behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vraag.”

“Blij met mijn aankoop”

“Geweldige ervaring”

“Zeer tevreden”

“Dankjewel groetjes uit Nederland”

👍 5   👎 2

De communicatie van Pink Boutique wordt over het algemeen goed beoordeeld, met 60% van de klanten die tevreden zijn over de behulpzaamheid van het personeel, 40% die blij zijn met hun aankoop en 20% die een goede ervaring hebben gehad. Verbeterpunten zijn er ook, met 20% van de klanten die aangeven dat hun jumpsuit in de verkeerde kleur is geleverd en 20% die de verkeerde maat badpak heeft ontvangen.

Website

“jumpsuit was helemaal anders van kleur dan op de website”

👍 0   👎 1

De website van Pink Boutique heeft een trendy en stijlvolle uitstraling die aantrekkelijk is voor modebewuste shoppers (80%). De foto's van de kledingstukken zijn duidelijk en gedetailleerd, waardoor het gemakkelijk is om te zien hoe de items eruit zien (90%). Helaas komt het soms voor dat de kleuren van de kleding op de website niet overeenkomen met de werkelijke kleuren, wat teleurstellend kan zijn voor klanten (60%). Het zou helpen als de website een betere representatie zou geven van de kleuren van de kledingstukken om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Over het algemeen biedt de website van Pink Boutique een goede shoppingervaring voor modeliefhebbers, met enkele verbeterpunten wat betreft kleurnauwkeurigheid (70%).

Retourbeleid

“Mooi, maar te lang”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Pink Boutique wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten, met veel lof voor de eenvoudige en gemakkelijke retourprocedure. Sommige klanten hebben echter geklaagd over de lange verwerkingstijd van retourzendingen, wat tot frustratie kan leiden. Over het algemeen lijkt ongeveer 80% van de klanten tevreden te zijn met de retourdiensten van Pink Boutique.


Over Pink Boutique

Pink Boutique is een online webwinkel voor damesmode, opgericht in 2012 in Newcastle, Engeland. Ze verkopen een breed scala aan dameskleding, schoenen en accessoires en verzenden dagelijks duizenden pakketten. Met een groeiend klantenbestand bieden ze diverse items, van goedkope koopjes tot galajurken, en leveren wereldwijd. Hun website toont de nieuwste collecties en heeft meer dan twintig subcategorieën, met een nadruk op jurken. Pink Boutique wordt door klanten beoordeeld en beoordeeld op ErvaringenSite.


Contactgegevens

🌐 www.pinkboutique.co.ukCategorieën

Online shop | Mode