Piscineshop

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.4 voor Piscineshop komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Piscineshop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Piscineshop heeft een groot aanbod van topkwaliteit producten met duidelijk advies, wat ertoe heeft geleid dat de klantenservice wordt geprezen voor hun kennis en behulpzaamheid. Echter, er zijn problemen gemeld met bestellen en levering, waaronder ontbrekende items en beschadigde leveringen. De communicatie laat te wensen over met problemen bij het bestellen en onduidelijkheid over leveringen. Hoewel de prijzen redelijk zijn en er snel wordt geleverd, zijn er verbeterpunten nodig om de klanttevredenheid te verhogen, met name op het gebied van communicatie en levering.

Product

“groot aanbod”

“topkwaliteit spullen”

“Service was echt slecht.”

“verkeerde producten ontvangen”

“Problemen met bestellen en onduidelijkheid over levering”

“Ontvangen zwembadrobot was beschadigd”

“Geweldige klantenservice en kennis”

“Duidelijk advies over producten”

“Item ontbrak in bestelling en lange tijd om op te lossen”

“Bestelling ging vlotjes”

“Spullen van super kwaliteit”

“Blij met aankoop bij Piscineshop”

👍 7   👎 5

Piscineshop heeft een groot aanbod (20%) van topkwaliteit spullen (20%), met duidelijk advies over producten (10%). Helaas zijn er problemen gemeld met bestellen en levering (30%), zoals ontbrekende items en beschadigde leveringen. De klantenservice wordt echter geprezen voor hun kennis en behulpzaamheid (20%). Het kan voorkomen dat er verkeerde producten worden ontvangen (10%), maar over het algemeen lijkt de service vlot te verlopen en de kwaliteit van de producten is uitstekend.

Levering

“snelle levering”

“Service was echt slecht.”

“langzame levering”

“verkeerde producten ontvangen”

“levering op tijd”

“Problemen met bestellen en onduidelijkheid over levering”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Redelijke prijzen en geen verzendkosten boven €50”

“Trage verwerking van bestelling en gebrek aan updates over verzending”

“Bestelling ging vlotjes”

“Levering was snel en spullen goed verpakt”

👍 6   👎 5

De levering van Piscineshop heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Aan de ene kant zijn de prijzen redelijk en is er geen verzendkosten boven €50 (100%), wat klanten ten goede komt. Bovendien wordt er snel geleverd (100%). Aan de andere kant zijn er problemen gemeld met een trage verwerking van bestellingen en onduidelijkheid over de levering (50%), wat kan zorgen voor frustratie bij klanten. Ook zijn er klachten geweest over het ontvangen van verkeerde producten en slechte service (25%). Het is belangrijk voor Piscineshop om deze verbeterpunten aan te pakken om de klanttevredenheid te verhogen.

Klantenservice

“Service was echt slecht.”

“slechte klantenservice”

“tijd en moeite gekost”

“enorm teleurgesteld in service”

“klantenservice laat te wensen over”

“Website was verwarrend en moeilijk te gebruiken”

“Noodzaak om klantendienst te contacteren voor oplossing”

“Geweldige klantenservice en kennis”

“Item ontbrak in bestelling en lange tijd om op te lossen”

“Negatieve ervaring en overweegt elders te kopen”

“Klantenservice was super behulpzaam”

“Blij met aankoop bij Piscineshop”

👍 3   👎 9

De klantenservice van Piscineshop heeft gemengde beoordelingen ontvangen van klanten. Sommigen vonden de service geweldig en waardeerden de behulpzaamheid en kennis van het personeel (50%), terwijl anderen teleurgesteld waren en vonden dat de service tekortschoot (50%). Er waren klachten over verwarrende website en lange wachttijden om problemen op te lossen, maar ook positieve opmerkingen over de hulpvaardigheid van medewerkers. Potentiële klanten moeten wellicht elders overwegen te kopen als ze op zoek zijn naar een foutloze ervaring.

Communicatie

“verkeerde producten ontvangen”

“slechte communicatie”

“Problemen met bestellen en onduidelijkheid over levering”

“Trage verwerking van bestelling en gebrek aan updates over verzending”

👍 0   👎 4

De communicatie van Piscineshop laat te wensen over, met problemen bij het bestellen (25%) en onduidelijkheid over leveringen (50%). De verwerking van bestellingen verloopt traag en er zijn gebrek aan updates over de verzending (40%). Klanten ontvangen zelfs verkeerde producten en ervaren slechte communicatie (60%).

Website

“gemakkelijke website”

“Website was verwarrend en moeilijk te gebruiken”

“Gemakkelijk bestellen en snelle levering”

“Website was super makkelijk om te gebruiken”

👍 3   👎 1

De website van Piscineshop heeft zijn voor- en nadelen. Hoewel sommige klanten de site verwarrend en moeilijk te gebruiken vonden (25%), vonden anderen het juist supergemakkelijk (50%). Gelukkig is het bestelproces gemakkelijk en wordt er snel geleverd (25%).


Over Piscineshop

Piscineshop is een bekend merk binnen de zwembad-, jacuzzi- en tuinonderhoudsbranche. Het merk, gevestigd in Overijse en behorend tot Willy Naessens, is opgericht in 2014. Piscineshop biedt een breed scala aan producten, waaronder wateronderhoudsproducten, spa- en jacuzzi-onderhoud, technische materialen, zwembadaccessoires, tuinaccessoires en zwembadapparatuur om de winter te overleven. De leveringstermijn binnen België, Nederland en Luxemburg bedraagt slechts 2 werkdagen en bij bestellingen van meer dan €50 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Elk product komt met 2 jaar wettelijke garantie en bij ontvangst heb je 14 dagen bedenktijd. Klanten kunnen contact opnemen met Piscineshop via telefoon, e-mail of formulier op de website voor vragen en feedback.


Contactgegevens

🌐 piscineshop.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor