Pixart Printing

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Pixart Printing komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Pixart Printing gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Pixart Printing wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten. Ze waarderen de eenvoud en snelheid van het retourproces (85%) en de vriendelijkheid van de klantenservice bij het afhandelen van retourzendingen (90%). Sommige klanten vinden echter dat de restitutieprocedures wat traag kunnen verlopen (75%). Over het algemeen biedt Pixart Printing een redelijke Return Policy met enkele verbeterpunten.

“Tevreden met ervaring bij Pixart Printing”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Wout - 5 maanden geleden

  • Blij met spullen besteld bij Pixart Printing
  • Mooie en levendige kleuren op banners
  • Eigen ontwerpen uploaden en aanpassen op website
  • Bestelling op tijd en goed verpakt
  • Tevreden met ervaring bij Pixart Printing