Pneus

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Pneus komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Pneus gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Pneus biedt topkwaliteit banden aan met een eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates, wat resulteert in een vlotte bestelling en goede communicatie (80%). De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met handige vergelijkingsopties voor producten (90%). De levering gebeurt netjes op tijd en van hoge kwaliteit (85%). Helaas kunnen er verkeerde banden geleverd worden en soms duurt de bestelling te lang (35%). De klantendienst scoort gemiddeld goed met ruimte voor verbetering (50%). Over het algemeen presteert Pneus goed, met enkele verbeterpunten voor een nog betere ervaring.

Product

“Eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates”

“Goede kwaliteit van de banden en verbeterd rijgedrag”

“Verkeerde banden geleverd”

“Geweldige ervaring met Pneus”

“Vergelijken van producten handig”

“Snelle levering van topkwaliteit”

“vlotte bestelling en goede communicatie”

“topkwaliteit banden”

“duidelijke website”

“topkwaliteit banden”

“Goede prijs kwaliteit en alles netjes op tijd ontvangen”

👍 10   👎 1

Pneus biedt topkwaliteit banden aan met een eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates, wat resulteert in een vlotte bestelling en goede communicatie (80%). De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, met handige vergelijkingsopties voor producten (90%). Helaas werden er in sommige gevallen verkeerde banden geleverd, maar over het algemeen zijn de banden van goede kwaliteit en verbeteren ze het rijgedrag (70%). De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de levering gebeurt netjes op tijd (85%).

Levering

“Eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates”

“Bestelling duurde te lang”

“Verkeerde banden geleverd”

“Geweldige ervaring met Pneus”

“Snelle levering van topkwaliteit”

“Trage levering”

“vlotte bestelling en goede communicatie”

“Vlot verlopende bestelling”

“Snelle en veilige levering”

“vlot bestellen”

“goed verpakte levering”

“Goede prijs kwaliteit en alles netjes op tijd ontvangen”

👍 8   👎 3

De levering van Pneus heeft een aantal sterke punten. De bestelling verloopt vlot en eenvoudig, met regelmatige updates over de levering (70%). De banden worden snel en veilig geleverd, van hoge kwaliteit (80%). De prijs-kwaliteitverhouding is goed en alles wordt netjes op tijd ontvangen (90%). Helaas zijn er ook enkele nadelen, zoals dat de bestelling soms te lang duurt (30%) en dat er verkeerde banden geleverd kunnen worden (40%). Over het algemeen scoort de levering van Pneus echter goed.

Klantenservice

“Klantenservice liet te wensen over”

“Geweldige ervaring met Pneus”

“Goede klantenservice”

“Onbehulpzame klantenservice”

“behulpzame klantenservice”

“Behulpzame klantendienst”

“Snelle klantenservice”

👍 4   👎 2

De klantendienst van Pneus scoort gemiddeld goed, met 50% positieve en 33% negatieve beoordelingen. Positieve punten zijn de behulpzaamheid en snelheid van de klantenservice. Negatieve aspecten zijn dat sommige klanten de service als onbehulpzaam hebben ervaren. Over het algemeen kan gezegd worden dat de klantenservice van Pneus ruimte voor verbetering heeft maar over het algemeen behoorlijk goed presteert.

Communicatie

“Duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates”

“vlotte bestelling en goede communicatie”

“snelle bevestiging”

👍 4   👎 0

Pneus heeft een snelle bevestiging van bestellingen (100%), een duidelijke en gebruiksvriendelijke website (95%), een eenvoudig bestelproces en regelmatige leveringsupdates (90%), en een vlotte bestelling en goede communicatie (85%). De communicatie bij Pneus is over het algemeen efficiënt en transparant, maar kan af en toe nog wat verbeterd worden in termen van snelheid en inhoudelijkheid.

Website

“Duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“Website was niet handig”

“Geweldige ervaring met Pneus”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Verwarrende website”

“duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk in gebruik”

“Makkelijk te gebruiken website”

“duidelijke website”

👍 6   👎 2

De website van Pneus wordt over het algemeen positief beoordeeld, met gebruikers die de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid ervan prijzen. De meeste mensen vinden de website gemakkelijk in gebruik (67%), maar er zijn ook enkele klachten over de handigheid ervan (33%).


Over Pneus

Pneus is een online shop beheerd door TyresNET GMBH uit München, Duitsland. Sinds 2015 bieden zij banden en velgen aan voor diverse voertuigen in Europa en daarbuiten. Klanten kunnen via de website producten vergelijken en kopen, en contact opnemen met de klantenservice. Het assortiment omvat fietsbanden, autobanden, offroad banden en velgen van bekende merken. Pneus biedt ook de mogelijkheid voor andere online shops om hun producten aan te bieden op de website. Bestellingen kunnen thuis worden bezorgd of bij een vakgarage worden afgeleverd. Betaling kan veilig worden gedaan met creditcard of PayPal. Klanten wordt aangemoedigd om reviews te schrijven om nieuwe klanten te helpen met hun aankoopbeslissing.


Contactgegevens

Franz-Joseph-Str. 11

80801 München

Duitsland

📧 info@tyres.net

🌐 www.pneus.beCategorieën

Autodiensten | Overige Autodiensten