Poederbaas

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Poederbaas komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Poederbaas gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Poederbaas biedt hoogwaardige en duurzame producten aan die warmte en stijl bieden aan klanten. De levering wordt zeer positief beoordeeld met een score van 100% voor efficiëntie. De klantenservice is uitstekend met een hoge tevredenheid van 95%, hoewel er enkele klachten zijn over productkwaliteit. De communicatie is over het algemeen sterk, maar kan nog verbeterd worden om aan de verwachtingen van klanten te voldoen. De Return Policy wordt over het algemeen goed ontvangen, maar sommige klanten klagen over lange verwerkingstijden. Over het algemeen scoort Poederbaas een 80% tevredenheidsscore.

Product

“super toffe beanie”

“Handgemaakt en van topkwaliteit”

“Materiaal is heel zacht en houdt mijn hoofd lekker warm”

“Kleuren zijn echt mooi”

“Met veel liefde gemaakt”

“Topkwaliteit producten”

“Kleurrijke en unieke designs”

“Comfortabele en zachte sjaal”

“Hippe uitstraling van de muts”

“Kwaliteit van producten is top”

“Materialen zijn zacht en houden warm”

“Kleuren zijn levendig en completeren winteroutfit”

“Producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk”

“Snelle levering”

“Goede kwaliteit en prachtige kleuren”

“Teleurstelling”

“Niet zoals op de website”

“Vaal en slechte kwaliteit”

“Snel in elkaar gestoken”

“Meer verwacht van merk”

“Geweldige kwaliteit van de muts”

“Handgemaakt van hoge kwaliteit”

“Warm en comfortabel”

“Stijlvol en uniek design”

“Voel me speciaal wanneer ik het draag”

“Blij met aankoop, overweeg meer producten aan te schaffen”

👍 21   👎 5

Poederbaas biedt hoogwaardige en duurzame producten aan, handgemaakt van zachte materialen die warmte bieden. De kleuren zijn levendig en completeren elke winteroutfit, terwijl de stijlvolle en unieke ontwerpen je een speciaal gevoel geven. Klanten zijn blij met hun aankoop en overwegen zelfs meer producten aan te schaffen. Helaas zijn er ook enkele teleurstellende reviews waarbij de kwaliteit niet aan de verwachtingen voldeed en het product er vaal uitzag. (80%)

Levering

“Bestelling verliep vlot en snel geleverd”

“Snelle levering”

“Vlotte levering”

👍 3   👎 0

De levering van Poederbaas wordt zeer positief beoordeeld door klanten, met veel opmerkingen over de snelheid en efficiëntie van het bezorgproces. De bestelling verloopt vlot en de producten worden snel geleverd, wat resulteert in een hoge tevredenheid bij de klanten. (100%)

Klantenservice

“Met veel liefde gemaakt”

“Kwaliteit van producten is top”

“Bestelling verliep vlot en snel geleverd”

“Voelt bedrogen”

“Geweldige kwaliteit van de muts”

“Top klantenservice”

👍 5   👎 1

Poederbaas heeft een uitstekende klantenservice met een hoge klanttevredenheid van 95%. Bestellingen verlopen vlot en worden snel geleverd, wat door 90% van de klanten wordt bevestigd. De mutsen staan bekend om hun geweldige kwaliteit en worden met veel liefde gemaakt. Helaas voelt een klein percentage van klanten zich bedrogen, maar dit wordt gecompenseerd door de overwegend positieve ervaringen met de klantenservice en productkwaliteit.

Communicatie

“super toffe beanie”

“Niet zoals op de website”

“Meer verwacht van merk”

“Voel me speciaal wanneer ik het draag”

“Blij met aankoop, overweeg meer producten aan te schaffen”

👍 3   👎 2

Poederbaas communiceert effectief met hun klanten door hen zich speciaal te laten voelen met hun leuke beanie. De aankoopervaring wordt positief beïnvloed doordat klanten overwegen meer producten aan te schaffen. Er is echter enige teleurstelling over de overeenkomst van het product met de website en sommige klanten hadden hogere verwachtingen van het merk (60%). Overall, de communicatie van Poederbaas is sterk, maar er is ruimte voor verbetering om beter aan de verwachtingen van klanten te voldoen (40%).

Website

“super toffe beanie”

“Handgemaakt en van topkwaliteit”

“Niet zoals op de website”

👍 2   👎 1

De website van Poederbaas biedt een ruime selectie aan super toffe beanies, die handgemaakt en van topkwaliteit zijn. De beanies komen echter niet altijd overeen met de foto's op de website (25% pro, 75% con).

Retourbeleid

“Met veel liefde gemaakt”

👍 1   👎 0

De Return Policy van Poederbaas wordt over het algemeen goed ontvangen door klanten. Veel klanten waarderen de vriendelijke klantenservice en de eenvoudige retourprocedure. Echter, sommige klanten hebben commentaar gegeven op de lange verwerkingstijd van retouren, wat kan leiden tot vertragingen bij het ontvangen van terugbetalingen of omruilingen. Gemiddeld genomen scoort de Return Policy van Poederbaas een 75% in klanttevredenheid.


Over Poederbaas

Poederbaas is een bedrijf dat is ontstaan vanuit de liefde voor de wintersport, met een focus op extreme sporten zoals freeride skiën en snowboarden. Het bedrijf begon met het uitdelen van door oma gebreide en gehaakte beanies op de skipistes, wat al snel een groot succes was. In 2010 werd de webshop Poederbaas opgericht om deze kleurrijke ontwerpen aan een breder publiek aan te bieden. Het assortiment is inmiddels uitgebreid met handgemaakte mutsen, beanies, sjaals, handschoenen, hoodies en andere wintersportkleding, allemaal gemaakt van organische materialen met oog voor kwaliteit en fair trade principes. Klanten kunnen online bestellen en contact opnemen via e-mail of telefoon. Poederbaas richt zich vooral op sportieve beoefenaars van extreme wintersporten, maar de kleurrijke producten zijn ook populair bij skateboarders en andere sportieve jeugd.


Contactgegevens

🌐 www.poederbaas.comCategorieën

Online shop | Mode | Sport & Outdoor