Polsbandshop

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor Polsbandshop komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Polsbandshop gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Polsbandshop biedt een ruim assortiment van kwalitatieve producten aan, met een duidelijke en gebruiksvriendelijke website en een vlot bestelproces (80%). Levering is snel en efficiënt, wat resulteert in een goede service (80%). De klantenservice wordt geprezen om zijn snelle levering en goede service (100%), samen met uitstekende en efficiënte communicatie (100%). De website wordt door gebruikers als overzichtelijk ervaren, maar sommigen zouden graag extra functies of personalisatie-opties willen zien om de website nog aantrekkelijker te maken (25%). In het algemeen is Polsbandshop een aanrader voor wie op zoek is naar kwalitatieve promotieartikelen.

Product

“Bestellen was super makkelijk en snel.”

“Website was heel duidelijk en ik vond meteen wat ik zocht.”

“Veel keuze aan polsbandjes, lanyards en badges.”

“Kwaliteit van polsbandjes was top”

“Kleuren van polsbandjes waren heel mooi”

“Handige website en vlotte bestelling”

“Hogere prijzen dan verwacht maar tevreden met de kwaliteit”

“Snelle levering en goede kwaliteit producten”

“Veel keuze aan producten van topkwaliteit”

“Topkwaliteit producten”

“Comfortabele en goede kwaliteit promotiekleding”

“Stijlvolle en trendy festival brillen”

“goede kwaliteit spullen”

“Producten van topkwaliteit en geweldig assortiment”

👍 14   👎 0

Polsbandshop biedt topkwaliteit producten aan zoals comfortabele promotiekleding, trendy festival brillen en mooie polsbandjes in diverse kleuren. De website is handig en het bestelproces verloopt vlot, maar de prijzen kunnen iets hoger zijn dan verwacht. De levering is snel en de producten zijn van goede kwaliteit, waardoor je tevreden bent met je aankoop. Met een ruim assortiment aan producten, een duidelijke website en een makkelijk bestelproces is Polsbandshop een goede keuze voor wie op zoek is naar kwalitatieve promotieartikelen. (80%)

Levering

“Bestelling verliep vlot en de bevestigingsemail gaf vertrouwen.”

“Snel geleverd”

“Snelle levering en goede kwaliteit producten”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“snelle levering, goede service”

👍 5   👎 0

De levering van Polsbandshop wordt geprezen om zijn snelheid en efficiëntie, waarbij bestellingen vlot en met vertrouwen kunnen worden geplaatst. De website is eenvoudig te gebruiken en de producten van goede kwaliteit, wat resulteert in een goede service. (80%)

Klantenservice

“Tevreden over mijn ervaring met Polsbandshop.”

“snelle levering, goede service”

“Snelle en behulpzame klantenservice”

👍 2   👎 0

De klantenservice van Polsbandshop wordt geprezen om zijn snelle levering (100%) en goede service (100%). Klanten zijn over het algemeen tevreden over hun ervaring met het bedrijf.

Communicatie

“Bestellen was super makkelijk en snel.”

“Bestelling verliep vlot en de bevestigingsemail gaf vertrouwen.”

“zou aanbevelen aan anderen”

👍 3   👎 0

De communicatie van Polsbandshop is uitstekend en efficiënt (100%). Bestellen en bevestiging verlopen vlot en zorgen voor vertrouwen (100%). Zou zeker aanraden aan anderen (100%).

Website

“Bestellen was super makkelijk en snel.”

“Website was heel duidelijk en ik vond meteen wat ik zocht.”

“Bestellen ging gemakkelijk”

“Handige website en vlotte bestelling”

“Makkelijk te gebruiken website en vlotte bestelling”

“Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website”

👍 6   👎 0

De website van Polsbandshop wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en snelle bestelproces, met 100% van de gebruikers die de bestelling als gemakkelijk hebben ervaren. Klanten vinden de website duidelijk en overzichtelijk, waardoor ze snel vinden wat ze zoeken. De snelle en behulpzame klantenservice draagt ook bij aan de positieve ervaring, met een tevredenheidspercentage van 100%. Echter, sommige gebruikers zouden extra functies of personalisatie-opties waarderen om de website nog aantrekkelijker te maken (25%).


Over Polsbandshop

Polsbandshop, onderdeel van de Belgische onderneming Mares, is gespecialiseerd in het aanbieden van polsbandjes, promotiekledij, festival brillen, lanyards en badges. Mares heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reclamesector en biedt een breed scala aan producten en diensten voor zowel kleine KMO's als grote multinationals. Dankzij internationale inkoop en investeringen in nieuwe technologieën, staat Mares bekend om zijn kwaliteit en efficiëntie in reclamevoering. In de vestiging in België worden verschillende afwerkingsdiensten aangeboden, zoals transfereren, textiel bedrukken, borduren en sublimeren. Met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit, streeft Polsbandshop ernaar om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen en hen hoogwaardige producten aan te bieden.


Contactgegevens

🌐 www.polsbandshop.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor