Producer Loops

16 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Producer Loops komt uit 16 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Producer Loops gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De Return Policy van Producer Loops heeft enkele voordelen, zoals een eenvoudig proces voor het aanvragen van geld terug (25%) en duidelijke instructies voor retourzendingen (15%). Helaas kan het zijn dat de klantenservice problemen negeert en geen geld teruggeeft (40%), zoals in sommige gevallen is opgemerkt. Er zijn ook klachten gemeld over bestellingen die niet zijn ontvangen (20%). Het is belangrijk om deze punten in gedachten te houden bij het overwegen van een aankoop bij Producer Loops.

“Probleem met product dat niet opent, geen terugbetaling”

“Klantenservice negeerde probleem en gaf geen geld terug”

“Bestelling niet ontvangen”

“Geld terugvragen”

👍 0   👎 4

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Benjamin - 3 maanden geleden

  • Probleem met product dat niet opent, geen terugbetaling
  • Onbehulpzaam klantenservice
  • Teleurstellende ervaring met product
  • Voel me opgelicht

De Smet - 4 maanden geleden

  • Klantenservice negeerde probleem en gaf geen geld terug
  • Problemen met downloaden van sample pack

L. Lejeune - 4 maanden geleden

  • Bestelling niet ontvangen
  • Betaling met Paypal
  • Geld terugvragen
  • Identiteitsbewijs opsturen