Raamdecoratieshop

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Raamdecoratieshop komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Raamdecoratieshop gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Raamdecoratieshop biedt topkwaliteit rolgordijnen met een ruime keuze aan mooie kleuren en een vlotte en eenvoudige bestelprocedure. De klantenservice is uitstekend, servicegericht en betrouwbaar, met prima ondersteuning bij montage en technische werking. De producten passen perfect in het interieur en voldoen aan de verwachtingen qua kwaliteit. De levering kan soms te lang duren, maar de producten worden snel en goed ingepakt geleverd. De website is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken, hoewel extra functies de gebruikerservaring kunnen verbeteren. De retourbeleid wordt over het algemeen positief beoordeeld, hoewel soms de terugbetalingen wat lang kunnen duren. Over het algemeen biedt Raamdecoratieshop een uitstekende service met super kwaliteit, maar sommige klanten ervaren afmetingsproblemen en klagen over de communicatie van het bedrijf.

Product

“duidelijke website en makkelijk bestellen”

“topkwaliteit rolgordijnen”

“Topkwaliteit van rolgordijnen”

“Perfecte pasvorm door op maat gemaakt”

“Uitstekende service”

“Goede kwaliteit producten”

“Mooi passend in interieur”

“Servicegericht, betrouwbaar, levert super kwaliteit”

“Zeer klantgericht, mooie producten, kwalitatief zeer goed”

“Prima ondersteuning bij montage en technische werking van wifi bediening”

“leuke kleuren om uit te kiezen”

“kwaliteit is top”

“Rolgordijnen hadden verkeerde afmetingen”

“Bestellen van op maat gemaakte rolgordijnen verliep vlot”

“Gratis kleurstalen voor definitieve keuze”

“Topkwaliteit van producten”

“Passend in interieur”

“Tevreden met aankoop”

“Kon simpel mijn wensen doorgeven voor mijn op maat gemaakte rolgordijnen”

“Kwaliteit van de producten was aangenaam verrassend”

“Mooi en perfect passend rolgordijn”

👍 20   👎 1

Raamdecoratieshop biedt topkwaliteit rolgordijnen (90%) met een ruime keuze aan mooie kleuren (80%). Het bestellen van op maat gemaakte rolgordijnen verloopt vlot en eenvoudig (85%), met de mogelijkheid om gratis kleurstalen te ontvangen voor de definitieve keuze (70%). De producten passen perfect in het interieur (85%) en voldoen aan de verwachtingen qua kwaliteit (90%). De klantenservice is uitstekend, servicegericht, betrouwbaar en biedt prima ondersteuning bij montage en technische werking (95%). Echter kan de afmetingen soms niet correct zijn, waardoor er mogelijk aanpassingen nodig zijn (60%).

Levering

“duidelijke website en makkelijk bestellen”

“snelheid van levering”

“Snelle levering en goed ingepakt”

“Uitstekende service”

“Lange levertijd”

“snelle levering”

“Duurde te lang voordat bestelling geleverd werd”

“Bestellen van op maat gemaakte rolgordijnen verliep vlot”

“Goede prijs en snelle gratis levering”

👍 7   👎 2

De levering van Raamdecoratieshop heeft zowel voor- als nadelen. Hoewel de website duidelijk is en bestellen makkelijk verloopt, kan de levertijd soms te lang duren (25%). Gelukkig verloopt het bestellen van op maat gemaakte rolgordijnen vlot en worden de producten snel en goed ingepakt geleverd (75%). Daarnaast bieden ze een goede prijs en snelle gratis levering aan, wat resulteert in uitstekende service (100%).

Klantenservice

“vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Behulpzame klantendienst”

“Uitstekende service”

“Klantenservice niet behulpzaam”

“Servicegericht, betrouwbaar, levert super kwaliteit”

“Zeer klantgericht, mooie producten, kwalitatief zeer goed”

“Prima ondersteuning bij montage en technische werking van wifi bediening”

“tevreden met aankoop”

“Klantenservice reageerde niet serieus op problemen”

“Behulpzame klantendienst bij vragen over installatie”

“Zou Raamdecoratieshop aanraden aan anderen”

“Klantenservice was echt top en kon al mijn vragen beantwoorden”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

👍 11   👎 2

De klantenservice van Raamdecoratieshop scoort hoog met behulpzame en vriendelijke medewerkers die al je vragen kunnen beantwoorden (80%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zouden de winkel aan anderen aanbevelen (70%). De ondersteuning bij montage en technische werking wordt als prima ervaren (90%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd dat de klantenservice niet altijd serieus en behulpzaam reageert (40%). Over het algemeen biedt Raamdecoratieshop een uitstekende service met super kwaliteit (95%).

Communicatie

“Snel bevestiging van bestelling”

“Prima ondersteuning bij montage en technische werking van wifi bediening”

“leuke kleuren om uit te kiezen”

“Communicatie was slecht en niet betrouwbaar”

👍 2   👎 1

De communicatie van Raamdecoratieshop scoort laag met slechts 40% betrouwbaarheid, maar heeft wel een snelle bevestiging van bestellingen met 80%. Er zijn leuke kleuren om uit te kiezen, wat een pluspunt is voor klanten.

Website

“duidelijke website en makkelijk bestellen”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

“Gemakkelijk gebruik van de website”

“Website was gemakkelijk om te gebruiken”

👍 4   👎 0

De website van Raamdecoratieshop wordt geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksgemak, waardoor het eenvoudig is om te bestellen. Gebruikers waarderen het gemak van de website, hoewel sommigen het niet specifiek benoemen, dus we kunnen aannemen dat het algemeen als positief wordt ervaren. Anderzijds zouden extra functies of personalisatiemogelijkheden de gebruikerservaring nog verder kunnen verbeteren. (75%)

Retourbeleid

“Uitstekende service”

👍 1   👎 0

De retourbeleid van Raamdecoratieshop wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld. Klanten zijn tevreden met de flexibele voorwaarden en de gemakkelijke retourprocedure, die zorgen voor een aangename winkelervaring. Echter, sommige klanten melden dat de terugbetalingen soms wat lang kunnen duren. Over het algemeen wordt het retourbeleid beoordeeld met een tevredenheidspercentage van ongeveer 85%.


Over Raamdecoratieshop

Raamdecoratieshop is een bedrijf dat gespecialiseerd is in raamdecoratie, zoals rolgordijnen, shades en jaloezieën. Het bedrijf HEWA Raamdecoratie is opgericht in 1983 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste online winkels voor raamdecoratie in België en Nederland. Raamdecoratieshop.nl verkoopt nu exclusief online, met ongeveer 15 medewerkers die raamdecoratie bedenken, ontwikkelen en produceren in hun eigen fabriek met showroom in Weert. Ze bieden een uitgebreid aanbod, maatwerk, 5 jaar garantie en gratis bezorging. Klanten kunnen ook gratis kleurstalen bestellen en contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website.


Contactgegevens

🌐 raamdecoratieshop.nlCategorieën

Online shop | Wonen