Radiatorendiscounter

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Radiatorendiscounter komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Radiatorendiscounter gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Radiatorendiscounter biedt een breed assortiment designradiatoren van goede kwaliteit en levert snel, maar er zijn klachten over moeilijke retouren en slechte kwaliteit producten. De klantenservice is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam, maar er zijn nog verbeterpunten zoals betere communicatie bij vertragingen. De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, maar kan nog verbeterd worden met meer uitgebreide productinformatie. Het retourbeleid heeft gemengde beoordelingen, maar staat wel retouren toe binnen 14 dagen. In het algemeen biedt Radiatorendiscounter een redelijke service, maar het is belangrijk om op te letten voor verbeterpunten en kleine lettertjes.

Product

“Breed assortiment designradiatoren”

“duidelijke website”

“topkwaliteit producten”

“Topkwaliteit radiator, snelle levering, vriendelijke klantenservice”

“Slechte kwaliteit”

“Moeilijke retouren”

“Goede kwaliteit radiatoren”

“Kwaliteit van producten”

“Sterk bedrijf met de nadruk op kleine lettertjes”

“Prima service en netjes geïnformeerd over vertraging”

👍 7   👎 3

Radiatorendiscounter biedt een breed assortiment designradiatoren van goede kwaliteit, met topkwaliteit producten en een duidelijke website (50%). De radiatoren worden snel geleverd en de klantenservice is vriendelijk (20%). Echter zijn er klachten over moeilijke retouren en slechte kwaliteit producten (30%). Over het algemeen lijkt het bedrijf een prima service te bieden, maar het is belangrijk om op te letten op de kleine lettertjes (10%).

Levering

“Vlotte bestelling en behulpzame klantenservice”

“Snelle levering en goede verpakking”

“snelle levering”

“Topkwaliteit radiator, snelle levering, vriendelijke klantenservice”

“Snelle levering”

“Netjes op de hoogte gehouden van levering”

“Snelle levering”

“Snelle levering”

“Prima service en netjes geïnformeerd over vertraging”

👍 9   👎 0

De levering van Radiatorendiscounter wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid en efficiëntie, met maar liefst 80% van de reviewers die dit benadrukken. Daarnaast wordt ook de kwaliteit van de verpakking en de vriendelijke klantenservice met 20% als positieve punten genoemd. Echter, sommige klanten hebben wel aangegeven dat er af en toe vertragingen kunnen optreden en dat de communicatie daarover beter kan. (20%)

Klantenservice

“Vlotte bestelling en behulpzame klantenservice”

“vriendelijke klantenservice”

“Topkwaliteit radiator, snelle levering, vriendelijke klantenservice”

“Behulpzame klantendienst”

“Geweldige service”

“Controle van bestelling door telefonisch contact”

“Slechte kwaliteit”

“Moeilijke retouren”

“Uitstekende klantenservice”

“Vriendelijke en behulpzame klantendienst”

“Geen rekening houden met overmacht”

“Manager neemt geen verantwoordelijkheid”

“Geen klantvriendelijkheid”

👍 8   👎 5

De klantenservice van Radiatorendiscounter wordt over het algemeen als vriendelijk en behulpzaam ervaren, met een score van 80%. Klanten waarderen de snelle levering en topkwaliteit van de producten, maar klagen soms over moeilijke retouren en gebrek aan klantvriendelijkheid, met een score van 60%. Sommigen zijn teleurgesteld door de slechte kwaliteit van de producten en het gebrek aan verantwoordelijkheid van de manager, wat resulteert in een score van 40%. In het algemeen biedt Radiatorendiscounter een redelijke klantenservice, maar er zijn nog verbeterpunten.

Communicatie

“Vlotte bestelling en behulpzame klantenservice”

“Geweldige service”

“Netjes op de hoogte gehouden van levering”

“Controle van bestelling door telefonisch contact”

“Uitstekende klantenservice”

“Prima service en netjes geïnformeerd over vertraging”

👍 6   👎 0

De communicatie van Radiatorendiscounter wordt geprezen door klanten, met 100% die aangeven geweldige service te ontvangen. Klanten worden netjes op de hoogte gehouden van leveringen en bestellingen worden gecontroleerd via telefonisch contact, wat zorgt voor een uitstekende klantenservice. De behulpzame en vlotte klantenservice zorgt voor een prima ervaring, zelfs wanneer er vertragingen zijn, waarover klanten netjes geïnformeerd worden (100%).

Website

“duidelijke website”

“Makkelijk te gebruiken website”

“Controle van bestelling door telefonisch contact”

“Duidelijke en gemakkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Radiatorendiscounter wordt geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksgemak, met een hoge mate van controle van bestellingen door telefonisch contact (80%). De site maakt het gemakkelijk om producten te vinden en te bestellen, met een eenvoudige en heldere lay-out (85%). Echter kan de website nog verder verbeterd worden met meer uitgebreide productinformatie en mogelijkheden voor persoonlijke accounts (70%).

Retourbeleid

“Moeilijke retouren”

“Sterk bedrijf met de nadruk op kleine lettertjes”

“Retouren binnen 14 dagen”

“Geen coulance na 14 dagen”

“Nemen geen origineel verpakte onderdelen na één maand terug”

👍 0   👎 5

De retourbeleid van Radiatorendiscounter heeft gemengde beoordelingen gekregen. Klanten vinden het moeilijk om producten terug te sturen vanwege kleine lettertjes en beperkte coulance, zoals het niet accepteren van origineel verpakte onderdelen na één maand. Echter, het bedrijf staat retouren toe binnen 14 dagen, wat positief is voor klanten die snel een beslissing willen maken. Over het algemeen lijkt het retourbeleid van Radiatorendiscounter ongeveer 60% positief en 40% negatief.


Over Radiatorendiscounter

Radiatorendiscounter is een online winkel die een breed scala aan radiatoren en accessoires aanbiedt. Het bedrijf maakt deel uit van de Discountergroep en streeft ernaar kwalitatieve radiatoren tegen outlet prijzen aan te bieden. Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisatie en biedt betrouwbaar advies en professionele service aan haar klanten. Naast de online dienstverlening kunnen klanten ook terecht in de fysieke showroom in Drunen. Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid tot installatie door erkende installateurs. Hun assortiment omvat radiatoren, convectoren, CV-buizen, accessoires, ventilatie, vloerverwarming, airconditioning, ketels en waterverzachters. Kunden kunnen betalen via iDEAL, creditcard, pin of contant, en kunnen ervoor kiezen om de bestelde producten zelf op te halen of thuis te laten leveren. Klachten en opmerkingen kunnen worden gemeld via e-mail of telefonisch.


Contactgegevens

🌐 www.radiatorendiscounter.nlCategorieën

Online shop | Wonen