Reinvest24

24 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.6 voor Reinvest24 komt uit 24 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Reinvest24 gevonden hebben:

ErvaringenSite (19)
TrustPilot (5)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Reinvest24 wordt geprezen om zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige navigatie (100%). Helaas zijn er echter klachten over het ontbreken van rentebetalingen of vertragingen hierin (25%) en genegeerde opnameverzoeken (50%). Ook wordt er kritiek geuit op het gebrek aan duidelijkheid over de statussen van leningen op de site (75%). Over het algemeen lijkt Reinvest24 een gemakkelijk te gebruiken platform, maar met enkele tekortkomingen op het gebied van financiële transacties en communicatie met investeerders.

“De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te navigeren”

“Geen rentebetalingen of te laat”

“Geen duidelijkheid over statussen van leningen op de site”

👍 1   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Pauline Baert - 4 maanden geleden

  • Het proces verloopt vlot en efficiënt
  • De website is gebruiksvriendelijk en makkelijk te navigeren
  • Gedetailleerde informatie over elk pand
  • Behulpzaam klantenserviceteam dat snel reageert op vragen of zorgen

chloé - 7 maanden geleden

  • Geen rentebetalingen of te laat

May - 13 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Geen updates, Geen rentebetalingen of te laat
  • Onbetrouwbare informatie, Niet correct naar investeerders toe
  • Geen duidelijkheid over statussen van leningen op de site
  • Geen updates over projecten sinds februari 2023