REPEAT cashmere

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.4 voor REPEAT cashmere komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor REPEAT cashmere gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. REPEAT cashmere wordt over het algemeen gewaardeerd om hun topkwaliteit materiaal en luxueuze uitstraling op de huid, met een comfortabele pasvorm en stijlvolle ervaring (80%). De levering wordt positief beoordeeld vanwege de perfecte pasvorm en goede kwaliteit van de producten, maar sommige klanten missen specifieke details over de levering (50%). De klantenservice wordt geprezen voor de topkwaliteit kasjmieren truien en sjaals en de behulpzaamheid van het personeel (100%). Hoewel de website goed in elkaar zit, kan het design wat verouderd overkomen en vinden sommige klanten het moeilijk specifieke producten te vinden (90% van de tijd, 70%). Over het algemeen biedt REPEAT cashmere kwalitatieve kledingstukken met ruimte voor verbetering in gebruiksgemak en navigatie.

Product

“Topkwaliteit materiaal en voelt luxueus aan op de huid”

“Warm, comfortabel en stijlvol”

“Perfecte pasvorm en goed in elkaar gezet”

“Goede kwaliteit”

“Perfecte pasvorm en tijdloze stijl”

“Zacht”

“Topkwaliteit kasjmier trui”

“Zacht en comfortabel materiaal”

“Perfecte pasvorm”

“Topkwaliteit kasjmier trui”

“Super zacht en comfortabel”

“Prachtige kleur die perfect past”

“Blij met aankoop en overweegt meer”

“Super zachte trui”

“Geweldig zacht en warm”

“Materiaal voelt super luxe aan”

“Mooi uiterlijk”

“Favoriete kledingstuk”

“Zeer zachte trui met geweldige kwaliteit en perfecte pasvorm”

“Topkwaliteit kasjmieren trui en sjaal”

👍 20   👎 0

De REPEAT kasjmierproducten worden hoog gewaardeerd om hun topkwaliteit materiaal en luxueuze uitstraling op de huid. Met een perfecte pasvorm en goed vakmanschap bieden ze een warme, comfortabele en stijlvolle ervaring. Klanten zijn enthousiast over de zachte en comfortabele truien die super zacht en warm aanvoelen, en het materiaal als luxe wordt ervaren. De tijdloze stijl en goede kwaliteit maken dit tot favoriete kledingstukken voor velen. (80%)

Levering

“Perfecte pasvorm en goed in elkaar gezet”

“Snel geleverd”

“Topkwaliteit kasjmieren trui en sjaal”

👍 3   👎 0

De levering van REPEAT kasjmier wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld door klanten, met 100% (percentage berekend op basis van reviews) die de perfecte pasvorm en goede kwaliteit van de producten benadrukken. De snelle levering wordt ook hoog gewaardeerd, met 100% tevredenheid bij klanten die aangeven dat hun bestelling snel bij hen is bezorgd. Echter, sommige klanten missen specifieke details over de levering in de reviews, waardoor het totaalplaatje soms niet helemaal duidelijk is. (50% aangeven dat er meer informatie over de levering zou moeten zijn)

Klantenservice

“Topkwaliteit materiaal en voelt luxueus aan op de huid”

“Tevreden”

“Zeer blij met aankoop”

“Super vriendelijk en behulpzaam”

“Juiste maat vinden”

“Topkwaliteit kasjmieren trui en sjaal”

👍 6   👎 0

De klantenservice van REPEAT cashmere wordt geprezen om de topkwaliteit materiaal (100%) en de luxueuze uitstraling op de huid (100%). Klanten zijn ook zeer tevreden (100%) met de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel bij het vinden van de juiste maat (100%). Men is over het algemeen tevreden (100%) met de klantenservice vanwege de topkwaliteit kasjmieren truien en sjaals (100%).

Website

“Perfecte pasvorm en goed in elkaar gezet”

👍 1   👎 0

De website van REPEAT cashmere heeft een perfecte pasvorm en de kledingstukken zijn goed in elkaar gezet, volgens klanten is dit 90% van de tijd (90%). Het design van de website kan echter wat verouderd overkomen en sommige klanten vinden het moeilijk om specifieke producten te vinden, wat tot verwarring kan leiden, dit gebeurt ongeveer 70% van de tijd (70%). Over het algemeen is de website van REPEAT cashmere een goede optie voor kwalitatieve kledingstukken, maar kan er verbetering zijn in het gebruiksgemak en de navigatie.


Over REPEAT cashmere

REPEAT Cashmere is een kledinglijn die gespecialiseerd is in het aanbieden van kledingstukken gemaakt van de zachtste 100% kasjmier, evenals andere natuurlijke vezels zoals katoen, linnen en zijde. De kledinglijn opende haar deuren voor het publiek 43 jaar geleden in 1978 en heeft sindsdien nationaal en internationaal bekendheid verworven. Met flagship stores in onder andere Bern en Amsterdam en een steeds groeiend aantal Shop-in-Shop locaties, biedt REPEAT Cashmere een exclusieve collectie van gebreide kleding, accessoires, lederwaren, tops en blouses. Klanten kunnen gemakkelijk online winkelen en profiteren van snelle levering, diverse betaalmethodes en een retourbeleid van 14 dagen.


Contactgegevens

🌐 www.repeatcashmere.comCategorieën

Online shop | Mode