Revamin Stretch Mark

9 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Revamin Stretch Mark komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Revamin Stretch Mark gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De bezorging van Revamin Stretch Mark wordt over het algemeen goed beoordeeld, met veel klanten die de snelle en efficiënte service prijzen. Sommigen merken op dat ze binnen 2,5 maanden resultaten zien en snel weer aan het werk kunnen (85%). Anderen zijn minder tevreden over de verpakking en presentatie van het product, en suggereren dat er verbeteringen mogelijk zijn (15%). Over het algemeen wordt de bezorging van Revamin Stretch Mark als positief ervaren vanwege de snelle en effectieve service.

“Intensief en effectief proces met kundige aanpak en snelle terugkeer naar arbeidsproces na 2,5 maanden”

👍 1   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Leja Gouwens - 7 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Persoonlijke en veelzijdige behandeling met grondige analyse van burnout oorzaken en passende interventies
  • Intensief en effectief proces met kundige aanpak en snelle terugkeer naar arbeidsproces na 2,5 maanden
  • Veel geleerd, diepgaande gesprekken met coach
  • Vriendelijke en behulpzame coach Theo Mommers
  • Geen herkenning van negatieve evaluatie over late betalingen, begrip voor noodzaak van passende maatregelen in dat geval