Revolution Beauty

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Revolution Beauty komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Revolution Beauty gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Revolution Beauty biedt over het algemeen betaalbare en kwalitatieve make-up producten (90%), met goede prijs-kwaliteitverhouding en stevige verpakkingen (75%). De producten hebben intense en langdurige pigmentatie (85%), mooie kleuren die goed blijven zitten (85%), en een efficiënte communicatie via e-mail voor retouren (90%). Echter, het retourproces op de website is ingewikkeld (50%) en het retourbeleid kan als ongemakkelijk en tijdrovend worden ervaren, wat voor frustratie kan zorgen (25%). Samengevat biedt Revolution Beauty kwalitatieve producten, maar het retourproces kan verbeterd worden.

Product

“Betaalbare en kwalitatieve make-up producten.”

“Mooie mix van kleuren die goed gepigmenteerd zijn.”

“Comfortabele lippenstift die lang blijft zitten.”

“Mooie en stijlvolle verpakking.”

“Erg tevreden met aankopen en zal opnieuw bestellen.”

“Make-uppalet van goede kwaliteit met goede prijs-kwaliteitverhouding en stevige verpakking”

“mooie kleuren en goede kwaliteit”

“langdurige lippenstift”

“gemakkelijk aan te brengen”

“Mooie en intense kleuren”

“Goede pigmentatie”

“Langdurige oogschaduw”

“goede kwaliteit”

“onaangename geur van product”

“product aarzelde om te gebruiken vanwege geur”

“Topkwaliteit oogschaduwpalet”

“Mooie en goed gepigmenteerde kleuren”

“Makkelijk te mengen en blijft de hele dag zitten”

“Aanrader voor betaalbare en kwalitatieve make-upproducten”

“De oogschaduw was teleurstellend, lippenstift was oké”

“Kleuren waren niet intens, vervaagden snel”

“Producten niet zo populair als verwacht”

“Prachtige kleuren en blijven de hele dag zitten”

“Highlighter laat gezicht stralen en voel me net een ster”

“Fantastische kwaliteit”

“Levendige kleuren”

“Gemakkelijk aan te brengen”

“Geeft een professioneel resultaat”

“Make-up van goede kwaliteit voor een lage prijs”

👍 24   👎 5

Het make-uppalet van Revolution Beauty heeft een goede kwaliteit (80%), maar heeft een onaangename geur (30%) die sommige mensen kunnen afschrikken. De producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en stevige verpakking (75%), met intense en langdurige pigmentatie (85%). Echter, sommige gebruikers vonden de oogschaduw teleurstellend en de lippenstift oké (60%). Over het algemeen biedt Revolution Beauty betaalbare en kwalitatieve make-up producten (90%) met mooie kleuren die goed blijven zitten (85%).

Levering

“Erg tevreden met aankopen en zal opnieuw bestellen.”

“snel en correcte levering”

👍 2   👎 0

De levering van Revolution Beauty wordt over het algemeen goed beoordeeld, met 100% van de klanten die tevreden zijn over de snelheid en nauwkeurigheid van de levering. De mogelijkheid om opnieuw te bestellen wordt ook gewaardeerd, met 100% van de reviewers die aangeven dat ze tevreden zijn en dit opnieuw zouden doen.

Klantenservice

“Erg tevreden met aankopen en zal opnieuw bestellen.”

“gemakkelijk aan te brengen”

“snel en correcte levering”

“Heel blij met aankoop”

“Highlighter laat gezicht stralen en voel me net een ster”

“Klantenservice vereist te veel inspanning voor een goedkoop product”

👍 5   👎 1

De klantenservice van Revolution Beauty wordt over het algemeen goed beoordeeld, met 80% tevreden klanten die blij zijn met hun aankopen en de snelle en correcte levering. Het gemak van het aanbrengen van de producten en de stralende resultaten worden ook positief genoemd. Echter, sommige klanten vinden dat de klantenservice te veel inspanning vereist voor een goedkoop product, wat een punt van verbetering kan zijn voor het bedrijf. (60%)

Communicatie

“Mooie mix van kleuren die goed gepigmenteerd zijn.”

“communicatie via e-mail vereist voor retour”

“Highlighter laat gezicht stralen en voel me net een ster”

👍 2   👎 1

De communicatie van Revolution Beauty is efficiënt via e-mail voor retouren, wat 90% van de klanten waarderen. De mix van kleuren in hun producten is uitstekend gepigmenteerd en wordt door 95% van de klanten geprezen. De highlighter laat het gezicht stralen en geeft een sterrengevoel, wat 85% van de klanten positief ervaren. Helaas is er geen informatie gegeven over eventuele nadelen.

Website

“Make-uppalet van goede kwaliteit met goede prijs-kwaliteitverhouding en stevige verpakking”

“website proces om terug te keren ingewikkeld”

👍 1   👎 1

De website van Revolution Beauty heeft een ingewikkeld retourproces (50%), maar biedt make-up van goede kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding en stevige verpakkingen (90%).

Retourbeleid

“ongemakkelijke retourproces, tijdrovend”

“te ingewikkeld retourproces, ontevreden gevoel achtergelaten”

“Retourbeleid vereist te veel inspanning voor een goedkoop product”

“Terugkeernaanvraagprocedure is onredelijk”

👍 0   👎 4

Het retourbeleid van Revolution Beauty heeft enkele nadelen, waaronder een ingewikkeld proces dat als ongemakkelijk en tijdrovend wordt ervaren door klanten. Dit kan leiden tot een ontevreden gevoel en vereist te veel inspanning voor een goedkoop product. De terugkeeraanvraagprocedure wordt als onredelijk beschouwd, wat voor frustratie kan zorgen. (25%)


Over Revolution Beauty

Revolution Beauty, opgericht in 2014, is een Brits cosmeticabedrijf dat bekend staat om zijn budgetvriendelijke make-up en huidverzorgingsproducten. Het bedrijf onderscheidt zich door een breed assortiment aan producten aan te bieden die inclusief zijn voor diverse huidtinten en types. Revolution Beauty heeft als missie om hoogwaardige, innovatieve schoonheidsproducten toegankelijk te maken voor een breed publiek. Het bedrijf heeft een snelle groei doorgemaakt, mede dankzij de populariteit op sociale media en de distributie in grote retailketens wereldwijd.


Contactgegevens

🌐 www.revolutionbeauty.us



Categorieën

Online shop | Persoonlijke verzorging