Rocket Languages

14 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Rocket Languages komt uit 14 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Rocket Languages gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Levering Levering

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De levering van Rocket Languages biedt de mogelijkheid om zonder zorgen te kopen en uit te proberen, wat zeer handig is voor potentiële klanten (100%). Het platform is ook goed in het onderwijzen van wat je niet moet doen, waardoor leerlingen waardevolle lessen kunnen leren (75%). Echter, sommige gebruikers vinden misschien dat de levering niet snel genoeg verloopt (50%).

“Mogelijkheid om te kopen en uitproberen zonder zorgen”

“good for teaching what not to do”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

sara - 6 maanden geleden

  • Gedetailleerde uitleg van grammatica en zinsstructuur ontbrak
  • Terugbetalingsbeleid van zestig dagen met snelle afhaldeling
  • Mogelijkheid om te kopen en uitproberen zonder zorgen

John Doe - 3 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • not kid friendly
  • complicates things
  • good for teaching what not to do