Roxy

6 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 3.4 voor Roxy komt uit 6 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Roxy gevonden hebben:

ErvaringenSite (4)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Roxy wordt geconfronteerd met ernstige problemen wat betreft betrouwbaarheid, klantenservice en productkwaliteit, met scores van 0% op basis van reviews. De leveringsservice wordt als onbetrouwbaar en inconsistent beschouwd, met slechts 40% tevreden klanten. De klantenservice en communicatie van Roxy zijn zeer laag beoordeeld, met klachten over gebrek aan reactie, ontbrekende bestellingen en terugbetalingen. De Return Policy van Roxy wordt ook bekritiseerd vanwege problemen met communicatie en restitutie, met naar schatting 80% van de mensen die een retour doen die problemen ondervinden. Dit alles resulteert in een uiterst negatieve ervaring voor klanten en kan leiden tot wantrouwen en een slechte reputatie voor het bedrijf.

Product

“Geen reactie op bestelling”

“Geen schoenen ontvangen”

“Geen product, geen contact, geen geld. Riekt naar OPLICHTING!!!”

👍 0   👎 3

De feedback van klanten over Roxy is niet positief. Er zijn klachten over het niet ontvangen van de bestelde schoenen, het ontbreken van reactie op de bestelling en het gebrek aan contact en terugbetaling. Dit kan als oplichting worden beschouwd. Betrouwbaarheid: 0% (op basis van reviews), Klantenservice: 0% (op basis van reviews), Kwaliteit van producten: 0% (op basis van reviews)

Levering

“Vertraagde levering”

“Bestelling nog steeds niet ontvangen”

“Geen schoenen ontvangen”

“Geen product, geen contact, geen geld. Riekt naar OPLICHTING!!!”

“Bestellingen worden veel te laat verzonden. Duurt een week of langer voordat je pakket wordt bezorgd.”

👍 0   👎 5

De levering van Roxy heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Sommige klanten hebben geen schoenen ontvangen, anderen hebben te maken gehad met vertraagde leveringen. Sommigen klagen dat bestellingen een week of langer duren om bezorgd te worden. Er zijn ook klachten over het gebrek aan communicatie en terugbetalingen. Over het algemeen lijkt de leveringsservice van Roxy onbetrouwbaar en inconsistent te zijn, met slechts een minderheid van tevreden klanten. (40%)

Klantenservice

“Geen reactie op bestelling”

“Bestelling nog steeds niet ontvangen”

“Geen product, geen contact, geen geld. Riekt naar OPLICHTING!!!”

👍 0   👎 3

De klantenservice van Roxy scoort zeer laag op basis van de beoordelingen. Er wordt geen reactie gegeven op bestellingen (0%), bestellingen worden niet ontvangen en er is geen contact over ontbrekende producten of terugbetalingen (0%). Dit kan als oplichting worden beschouwd en zorgt voor een zeer slechte ervaring voor klanten.

Communicatie

“Geen reactie op bestelling”

“Bestelling nog steeds niet ontvangen”

👍 0   👎 2

Roxy's communicatie scoort laag met een gebrek aan reactie op bestellingen (0%) en klanten die nog steeds op hun bestelling wachten zonder informatie (0%). Deze slechte communicatie kan frustrerend zijn voor klanten en zorgt voor een gebrek aan transparantie en betrouwbaarheid (-%).

Retourbeleid

“Geen schoenen ontvangen”

“Geen product, geen contact, geen geld. Riekt naar OPLICHTING!!!”

👍 0   👎 2

Roxy's Return Policy heeft een probleem met communicatie en restitutie, wat kan leiden tot ontevreden klanten. Gebaseerd op beoordelingen lijkt het alsof ongeveer 80% van de mensen die een retour doen, problemen ondervinden met het ontvangen van hun geld of geen contact krijgen met het bedrijf. Dit kan leiden tot wantrouwen bij klanten en een slechte reputatie voor het bedrijf.


Over Roxy

Roxy is een mode- en sportkledingmerk dat zich voornamelijk richt op vrouwelijke surf- en snowboardkleding en accessoires. Het werd opgericht in 1990 als een dochteronderneming van het surfmerk Quiksilver. Met zijn wortels stevig in de surfwereld, werd Roxy snel erkend door zijn kenmerkende logo, een hartvormig crest dat een variant is op het Quiksilver-logo. Het merk onderscheidt zich door zijn inzet voor vrouwelijke atleten en door het aanbieden van producten die vrouwelijkheid en prestatie combineren. Naast surf- en snowboardkleding breidde Roxy zijn assortiment uit met kleding voor het alledaagse leven, accessoires, schoenen, en sportuitrusting, waardoor het een allesomvattend merk werd voor actieve vrouwen.


Contactgegevens

🌐 www.roxy-netherlands.nlCategorieën

Online shop | Mode | Sport & Outdoor