Samsonite

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.6 voor Samsonite komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Samsonite gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Samsonite biedt koffers van topkwaliteit met stevige materialen, vlotte wielen, en handige vakken die reizen gemakkelijker maken (65%). De ontwerpen zijn modern en stijlvol, met aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid (80%). De koffers zijn lichtgewicht en hebben handige extra's, zoals soepele wielen en handige compartimenten (75%). Helaas zijn er enkele klachten over ritsproblemen, zwakke handgrepen, en teleurstellende prijs-kwaliteitverhouding (40%). De levering is snel en probleemloos (100%), het materiaal is stevig en de wielen zijn soepel (100%). Het ontwerp is mooi en de koffer is makkelijk verplaatsbaar (100%). Er zijn handige compartimenten en de wielen rollen soepel (100%). Samsonite heeft een overwegend goede klantenservice met behulpzaam en vriendelijk personeel (75%). De communicatie wordt geprezen voor zijn lichtgewicht koffer met vier wielen en topkwaliteit, die voldoet aan de verwachtingen van de klanten (100%). Over het algemeen biedt Samsonite koffers van hoge kwaliteit met handige ontwerpfeatures en snelle levering, maar er zijn enkele klachten over ritsproblemen en een zwakke handgreep die kunnen voorkomen (60%).

Product

“Topkwaliteit en voldoet aan verwachtingen”

“Stijlvol design en modern”

“Handig in gebruik met stevige materialen”

“Handige compartimenten en soepele wielen”

“Lange levensduur van de koffer”

“kwaliteit was ontgoochelend”

“slijtage na enkele reizen”

“slechte indeling - ontbreken van extra vakken”

“slechte kwaliteit van het materiaal”

“onpraktisch design”

“slechte kwaliteit van het ontwerp”

“Lichtgewicht koffer met vier wielen”

“Rits problemen en zwakke handgreep”

“Prijs-kwaliteitverhouding teleurstellend”

“Mooi design en makkelijk verplaatsbaar”

“topkwaliteit”

“stevig materiaal en vlotte wielen”

“genoeg ruimte en handige vakken”

“gemakkelijker reizen”

“Kwaliteit van de koffer en reistassen is top”

“Materialen voelen stevig aan en stijl is modern en handig”

“Veel aandacht besteed aan ontwerp en functionaliteit”

“Diverse aanbod en vakmanschap”

“Kwaliteit en ontwerp van de koffer”

“Handige extra's die reizen makkelijker maken”

“Geweldige koffer”

“Super groot en past al mijn spullen”

“Mooie roze kleur met glitters”

“Kan niet wachten om ermee op reis te gaan”

“Uitstekende kwaliteit reiskoffer”

👍 22   👎 8

Samsonite biedt koffers van topkwaliteit met stevige materialen, vlotte wielen, en handige vakken die reizen gemakkelijker maken (65%). De ontwerpen zijn modern en stijlvol, met aandacht voor functionaliteit en duurzaamheid (80%). De koffers zijn lichtgewicht en hebben handige extra's, zoals soepele wielen en handige compartimenten (75%). Helaas zijn er enkele klachten over ritsproblemen, zwakke handgrepen, en teleurstellende prijs-kwaliteitverhouding (40%). Over het algemeen bieden de Samsonite koffers een geweldige reiservaring met hun topkwaliteit en handige ontwerpfeatures (70%). Houd er echter rekening mee dat sommige gebruikers problemen hebben ondervonden met de kwaliteit en functionaliteit van bepaalde modellen (30%).

Levering

“Handige compartimenten en soepele wielen”

“slijtage na enkele reizen”

“Mooi design en makkelijk verplaatsbaar”

“stevig materiaal en vlotte wielen”

“gemakkelijker reizen”

“Vlotte levering zonder problemen”

“Super groot en past al mijn spullen”

“Kan niet wachten om ermee op reis te gaan”

👍 7   👎 1

De levering van Samsonite is snel en probleemloos (100%), het materiaal is stevig en de wielen zijn soepel (100%). Het ontwerp is mooi en de koffer is makkelijk verplaatsbaar (100%). Er zijn handige compartimenten en de wielen rollen soepel (100%). Echter, na enkele reizen kan er slijtage optreden (50%). De koffer is super groot en past al je spullen (100%), waardoor je niet kan wachten om ermee op reis te gaan (100%).

Klantenservice

“Rits problemen en zwakke handgreep”

“Goede klantenservice en hulp bij vragen”

“Uitstekende kwaliteit reiskoffer”

“Behulpzaam en vriendelijk personeel”

👍 3   👎 1

Samsonite heeft een overwegend goede klantenservice met behulpzaam en vriendelijk personeel (75%), dat hulp biedt bij vragen en problemen. De kwaliteit van de reiskoffers wordt als uitstekend ervaren (100%), maar er zijn af en toe klachten over ritsproblemen en een zwakke handgreep (25%).

Communicatie

“Topkwaliteit en voldoet aan verwachtingen”

“Aanbeveling aan anderen”

“Lichtgewicht koffer met vier wielen”

“Geweldige koffer”

“Kan niet wachten om ermee op reis te gaan”

👍 5   👎 0

De communicatie van Samsonite wordt geprezen voor zijn lichtgewicht koffer met vier wielen en topkwaliteit, die voldoet aan de verwachtingen van de klanten (100%). Klanten bevelen het merk aan anderen aan vanwege de geweldige koffer (100%), die hen niet kan wachten om ermee op reis te gaan (100%).


Over Samsonite

Samsonite is een internationaal erkend bedrijf gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van reisbagage en aanverwante producten. Opgericht in 1910 door Jesse Shwayder, heeft het bedrijf een lange geschiedenis in het ontwikkelen van innovatieve en kwaliteitsvolle bagageoplossingen voor reizigers. Samsonite staat bekend om zijn duurzaamheid, stijl en gebruiksgemak in hun productrange, die varieert van koffers en reistassen tot rugzakken en accessoires. Doorheen de jaren heeft Samsonite zich voortdurend aangepast aan veranderende markteisen door nieuwe materialen en technologieën te integreren in hun productontwerp, waardoor het bedrijf een leidende positie in de wereldwijde bagagemarkt heeft behouden.


Contactgegevens

🌐 www.samsonite.beCategorieën

Online shop | Wonen