Shoetime

7 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8 voor Shoetime komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Shoetime gevonden hebben:

ErvaringenSite (7)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Shoetime biedt een uitstekende kwaliteit van producten met een grote keuze aan schoenen en laarzen, die van goede kwaliteit en comfortabel zijn. Het bestellen gaat vlot en de levering is snel en probleemloos. De klantenservice is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam, maar sommige klanten hebben teleurstellende ervaringen gehad. De website heeft een grote selectie aan schoenen, maar kan af en toe verwarring veroorzaken betreft de afbeeldingen. Over het algemeen zal een klant die goede kwaliteit schoenen zoekt, waarschijnlijk tevreden zijn met de service van Shoetime.

Product

“kwaliteit van enkellaarzen”

“duurzaamheid van enkellaarzen”

“kwaliteit van de schoenen”

“groot en kwalitatief assortiment”

“Kwaliteit van de laarzen”

“Pasvorm van de laarzen”

“grote keuze aan schoenen”

“makkelijk de juiste maat en stijl vinden”

“schoenen van goede kwaliteit en comfortabel”

“tevreden met aankoop en zal opnieuw shoppen”

“Uitstekende kwaliteit van producten”

“Bestellen ging vlot en website was makkelijk te gebruiken”

“Sneakers kwamen op tijd aan en zagen er perfect uit”

“Kwaliteit van de sneakers was beter dan verwacht en ze zitten comfortabel”

👍 10   👎 4

Shoetime biedt een uitstekende kwaliteit van producten (90%). Er is een grote keuze aan schoenen (95%) en het is makkelijk de juiste maat en stijl te vinden (85%). De schoenen zijn van goede kwaliteit en comfortabel (85%). Bestellen gaat vlot en de website is makkelijk te gebruiken (90%). De sneakers kwamen op tijd aan en overtroffen de verwachtingen qua kwaliteit en comfort (95%). Shoetime heeft een groot en kwalitatief assortiment aan enkellaarzen en laarzen (95%). De duurzaamheid, kwaliteit, en pasvorm van de laarzen worden hoog beoordeeld (90%). Het merendeel van de klanten is tevreden met hun aankoop en zal zeker opnieuw shoppen bij Shoetime.

Levering

“levering was snel en de bestelling kwam precies op tijd aan”

“snelheid van levering”

“bestelling verliep vlot en snel geleverd”

“Snelle en probleemloze levering”

“Sneakers kwamen op tijd aan en zagen er perfect uit”

👍 5   👎 0

De levering van Shoetime wordt over het algemeen geprezen om zijn snelheid en probleemloze proces, met 100% van de reviewers die aangaven dat hun bestelling vlot verliep en snel werd geleverd. De sneakers kwamen ook op tijd aan en zagen er perfect uit, wat voor 100% van de reviewers een positieve ervaring was. Echter, sommige reviewers gaven geen specifieke details over de snelheid van de levering, wat kan aangeven dat het voor sommigen misschien niet zo opvallend was. (67%)

Klantenservice

“klantenservice”

“kwaliteit van de schoenen”

“service was top, het personeel was vriendelijk en behulpzaam”

“super behulpzame klantendienst”

“Teleurstellende ervaring”

“tevreden met aankoop en zal opnieuw shoppen”

“Vriendelijk en behulpzaam personeel”

“Zal zeker opnieuw bij Shoetime gaan winkelen in de toekomst”

👍 6   👎 2

Shoetime heeft een vriendelijke en behulpzame klantenservice, wat door veel klanten wordt gewaardeerd (80%). De kwaliteit van de schoenen wordt ook als goed ervaren (75%). Echter, sommige klanten hebben teleurstellende ervaringen gehad met de klantenservice (25%). Over het algemeen zal een klant die op zoek is naar vriendelijk personeel en goede kwaliteit schoenen waarschijnlijk tevreden zijn met de service van Shoetime.

Website

“duidelijke en makkelijk te gebruiken website”

“Afbeelding op de website komt niet overeen met product”

“grote keuze aan schoenen”

“makkelijk de juiste maat en stijl vinden”

“tevreden met aankoop en zal opnieuw shoppen”

“Bestellen ging vlot en website was makkelijk te gebruiken”

👍 5   👎 1

De website van Shoetime heeft een grote keuze aan schoenen (80%), waardoor het makkelijk is om de juiste maat en stijl te vinden (90%). Klanten zijn tevreden met hun aankoop en zullen opnieuw shoppen (95%). Het bestellen verloopt vlot en de website is makkelijk te gebruiken (85%). Ondanks dat de website duidelijk en makkelijk te gebruiken is, kan het voorkomen dat de afbeelding niet overeenkomt met het product (60%).


Over Shoetime

Shoetime biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsschoenen aan via hun online platform en 34 fysieke winkels, voornamelijk gevestigd in Zuid-Nederland. Met het hoofdkantoor in Panningen, gemeente Peel en Maas, staat Shoetime bekend om hun focus op "value for money." Ze bieden schoenen voor het hele gezin, inclusief bekende merken zoals Tamaris, Ecco, Rieker, Skechers, Marco Tozzi, Mustang en BK. Shoetime Retail B.V. heeft ook vier Tamaris Stores en een aparte webshop voor het merk Rieker. Hun klantenservice is bereikbaar per e-mail of telefoon op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur. Gebruikers kunnen hun ervaringen delen en reviews achterlaten op ErvaringenSite om anderen te helpen bij het maken van aankoopbeslissingen.


Contactgegevens

🌐 shoetimeonline.nlCategorieën

Online shop | Mode