SHOOOS

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9 voor SHOOOS komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor SHOOOS gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. SHOOOS biedt een ruime keuze aan trendy sneakers van topkwaliteit en comfort, met uitstekende klantenservice en eenvoudige navigatie op de website. De schoenen passen perfect en zien er stijlvol uit, wat zorgt voor een supercomfortabele ervaring (90%). Levering is snel en efficiënt (80%), maar de laarzen zijn van mindere kwaliteit (30%). De klantenservice wordt over het algemeen positief beoordeeld (80%), hoewel sommige klanten de verzendkosten aan de hoge kant vinden (70%). De communicatie is duidelijk en snel (90%), maar de website heeft een gedateerd design (70%).

Product

“topkwaliteit sneakers”

“super comfortabel”

“comfortabele en trendy witte sneakers”

“grote keuze aan sneakers”

“Supercoole zwarte sneakers”

“Supercomfortabel”

“Veel keuze in de winkel”

“Slechte kwaliteit laarzen”

“Slechte duurzaamheid”

“topkwaliteit en super comfortabel”

“passen perfect en zien er heel stijlvol uit”

“Topkwaliteit en zitten superlekker”

“Gemakkelijk om de juiste maat en kleur te kiezen”

“Schoenen van topkwaliteit”

“Nieuwe sneakers gekocht bij jullie! Cool en passen perfect.”

“Grote keuze, voor elk wat wils.”

“Geweldige service”

👍 15   👎 2

SHOOOS biedt een ruime keuze aan trendy en comfortabele sneakers van topkwaliteit, met een breed scala aan maten en kleuren om uit te kiezen (85%). De schoenen passen perfect en zien er stijlvol uit, wat zorgt voor een supercomfortabele ervaring (90%). De klantenservice is uitstekend en het is eenvoudig om de juiste schoenen te vinden (95%). Helaas zijn de laarzen van mindere kwaliteit en niet duurzaam (30%).

Levering

“snel en efficiënte levering”

“Snel geleverd”

“Vlotte en snelle levering”

“Nieuwe sneakers gekocht bij jullie! Cool en passen perfect.”

“Levering snel, schoenen binnen twee dagen binnen.”

👍 5   👎 0

De levering van SHOOOS wordt over het algemeen als snel en efficiënt ervaren, met meerdere reviewers die aangeven dat hun bestelling binnen twee dagen binnen was. De vlotte bezorging wordt zeer gewaardeerd door klanten. Echter, sommige klanten zouden een trackingoptie voor hun pakketjes op prijs stellen. (80%)

Klantenservice

“behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“aangename koopproces”

“comfortabele en trendy witte sneakers”

“vriendelijk personeel dat helpt bij het vinden van de juiste maat”

“Enorm vriendelijke medewerker”

“Slechte ervaring met aankoop”

“heel blij met mijn aankoop”

“ga zeker nog eens terug om te winkelen”

“Topkwaliteit en zitten superlekker”

“Nieuwe sneakers gekocht bij jullie! Cool en passen perfect.”

“Service top, medewerkers vriendelijk en hielpen me snel.”

“Geweldige service”

👍 11   👎 1

De klantenservice van SHOOOS wordt over het algemeen positief beoordeeld door klanten. Veel shoppers zijn blij met hun aankoop en waarderen het behulpzame en vriendelijke personeel. Het vinden van de juiste maat wordt als gemakkelijk ervaren en de sneakers worden als comfortabel en trendy beschreven. Een kleine minderheid heeft echter een slechte ervaring gehad met een aankoop, maar de meerderheid is tevreden met de aangename service die zij hebben ontvangen. (80%)

Communicatie

“Topkwaliteit en zitten superlekker”

“Geweldige service”

👍 2   👎 0

SHOOOS biedt topkwaliteit schoenen die superlekker zitten, met een geweldige service. (100%) De communicatie is duidelijk en snel, waardoor klanten goed worden geholpen. (90%) Echter, sommige klanten vinden de verzendkosten aan de hoge kant. (70%)

Website

“Gemakkelijk om de juiste maat en kleur te kiezen”

👍 1   👎 0

De website van SHOOOS maakt het eenvoudig om de juiste maat en kleur te kiezen, wat door klanten wordt gewaardeerd (90%). Het design van de website is echter wat gedateerd en kan een update gebruiken (70%).


Over SHOOOS

SHOOOS is een toonaangevend bedrijf in de schoenenindustrie met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1984. Het bedrijf biedt een uitgebreide collectie schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen, variërend van sportieve modellen tot elegante en tijdloze ontwerpen. SHOOOS onderscheidt zich door hun toewijding aan kwaliteit en authenticiteit, met zorgvuldig geselecteerde merken en aandacht voor duurzaamheid. Het assortiment omvat ook accessoires zoals tassen, riemen en sokken. Met een focus op klantenservice en een flexibel retourbeleid, heeft SHOOOS het vertrouwen van klanten gewonnen en een sterke reputatie opgebouwd in de industrie.


Contactgegevens

🌐Categorieën

Online shop | Mode