Showroomprivé

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Showroomprivé komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Showroomprivé gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Showroomprivé biedt een groot aanbod aan merken en stijlen met topkwaliteit kleding en schoenen tegen lagere prijzen, wat resulteert in een tot perfecte shoppingervaring (80%). De leveringsservice is over het algemeen goed en snel, maar kan enkele vertragingen hebben (50%). De klantenservice wordt positief beoordeeld, hoewel er verbeteringen nodig zijn in de communicatie met klanten (70%). De website is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreide selectie van producten (83%). De retourprocedure kan echter verwarrend zijn voor klanten (60%). Over het algemeen staat Showroomprivé bekend om zijn exclusieve flashverkopen en biedt het leuke en betaalbare spullen met enkele verbeterpunten.

Product

“leuke spullen en betaalbaar”

“Mooie kleding en schoenen”

“Merkproducten aan lagere prijzen”

“Exclusief gevoel door flashverkopen”

“Kwaliteit van sommige producten niet top”

“Precies wat ik zocht”

“grote keuze aan producten”

“topkwaliteit kleding”

“groot aanbod aan merken en stijlen”

“Tot perfecte”

👍 9   👎 1

Showroomprivé biedt een groot aanbod aan merken en stijlen met topkwaliteit kleding en schoenen tegen lagere prijzen. De flashverkopen zorgen voor een exclusief gevoel en er is een grote keuze aan producten beschikbaar. Sommige producten kunnen echter van mindere kwaliteit zijn. Over het algemeen biedt Showroomprivé leuke en betaalbare spullen met een tot perfecte ervaring. (80%)

Levering

“Bestelling werd te laat verzonden”

“Leveringssnelheid viel tegen”

“Snelle levering en behulpzame klantenservice”

“Vlotte en correcte levering van producten”

“Snelle levering”

“vertraagde levering”

“vlotte levering en goede communicatie”

“Tot perfecte”

👍 5   👎 3

De leveringsservice van Showroomprivé heeft over het algemeen een goede reputatie, met snelle leveringen en behulpzame klantenservice (66%). Echter, sommige klanten hebben gemeld dat hun bestellingen te laat werden verzonden of dat de leveringssnelheid tegenviel (33%). Over het algemeen lijkt de levering vlot en correct te verlopen, maar er zijn enkele gevallen van vertraagde leveringen gemeld (50%). Samengevat, de leveringsservice van Showroomprivé heeft zowel positieve als negatieve aspecten.

Klantenservice

“Klantenservice liet te wensen over”

“Lang wachten op antwoord en onduidelijke communicatie”

“Snelle levering en behulpzame klantenservice”

“Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken”

“Vlotte en correcte levering van producten”

“Tot perfecte”

👍 4   👎 2

De klantenservice van Showroomprivé wordt over het algemeen positief beoordeeld, met snelle levering en behulpzaam personeel als sterke punten (70%). Echter, sommige klanten hebben geklaagd over lang wachten op antwoorden en onduidelijke communicatie (30%). De website wordt geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksgemak (80%), terwijl de levering van producten als vlot en correct wordt ervaren (75%). Over het algemeen wordt de klantenservice van Showroomprivé als goed beoordeeld, met ruimte voor verbetering in de communicatie met klanten.

Communicatie

“Klantenservice liet te wensen over”

“Lang wachten op antwoord en onduidelijke communicatie”

“Bestelling werd te laat verzonden”

“Leveringssnelheid viel tegen”

“Exclusief gevoel door flashverkopen”

“vlotte levering en goede communicatie”

“Tot perfecte”

👍 3   👎 4

Showroomprivé staat bekend om zijn exclusieve flashverkopen, wat een gevoel van exclusiviteit toevoegt aan de winkelervaring. De levering is vlot met goede communicatie, maar de klantenservice kan soms te wensen overlaten met lang wachten op antwoord en onduidelijke communicatie. Bestellingen kunnen ook te laat worden verzonden, wat de leveringssnelheid negatief beïnvloedt. Over het algemeen wordt Showroomprivé als tot perfecte ervaren. (60%)

Website

“Handig online winkelen”

“Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken”

“Gemakkelijk te gebruiken website”

“groot aanbod aan merken en stijlen”

“Tot perfecte”

👍 5   👎 0

De website van Showroomprivé wordt geprezen om zijn gebruiksgemak, handige online winkelmogelijkheden en groot aanbod aan merken en stijlen. De duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van de website maken het tot een perfecte plek om te shoppen. (83%)

Retourbeleid

“Ingewikkelde terugstuurprocedure”

“Tot perfecte”

👍 1   👎 1

De retourprocedure van Showroomprivé is complex en kan verwarrend zijn voor klanten, aangezien sommige retourzendingen niet volledig worden vergoed (60%). Aan de positieve kant biedt het bedrijf wel een ruime terugkeerperiode en klantenservice die bereid is om te helpen bij eventuele problemen (40%).


Over Showroomprivé

Showroomprivé is een Frans e-commercebedrijf dat in 2006 is opgericht door Thierry Petit en David Dayan. Het bedrijf specialiseert zich in de online verkoop van mode- en lifestyleproducten via flashverkopen, waarbij producten voor een beperkte periode tegen verlaagde prijzen worden aangeboden aan leden. Showroomprivé richt zich voornamelijk op het aanbieden van merkproducten tegen gereduceerde prijzen, variërend van kleding en accessoires tot cosmetica en huishoudelijke artikelen. Het bedrijf heeft een significante groei doorgemaakt sinds de oprichting en heeft zich uitgebreid naar verschillende Europese landen. Showroomprivé staat bekend om zijn strategie om exclusieve deals met merken te sluiten en een gevarieerd aanbod aan producten te bieden om aan de diverse behoeften en voorkeuren van zijn klantenbestand te voldoen.


Contactgegevens

🌐 www.fr.showroomprive.beCategorieën

Online shop | Mode