Singles50

7 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.6 voor Singles50 komt uit 7 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Singles50 gevonden hebben:

ErvaringenSite (5)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Singles50 is een datingplatform dat goed scoort in communicatie (90%) en efficiënte klantenservice (100%). Het inschrijvingsproces is eenvoudig en de matchtests zijn nauwkeurig (85%). Gebruikers waarderen de focus op serieuze relaties en privacy (80%), maar klagen over mogelijk nep profielen (70%) en inconsistente klantenservice (50%). De website is gebruiksvriendelijk en verfrissend (83%), maar het kan tijd kosten om actieve gebruikers te vinden (60%). Over het algemeen biedt Singles50 interessante compatibiliteitstests en de mogelijkheid om een ideale match te vinden, maar er is ruimte voor verbetering in profiel authenticiteit en klantenservice.

Product

“gemakkelijk inschrijvingsproces”

“wetenschappelijke matchtests”

“benieuwd naar wat er nog gaat komen”

“wetenschappelijke compatibiliteitstests”

“focus op serieuze relaties”

“mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen”

“mogelijkheid om ideale match te vinden”

“Profielen lijken niet echt te zijn”

“Nauwkeurige compatibiliteitstests en algoritmen”

“Verfrissend in vergelijking met andere datingapps”

“Gemakkelijk te gebruiken website en eenvoudige inschrijving”

“Interessante compatibiliteitstests en match-algoritmen”

“Mogelijkheid om te filteren op criteria voor perfecte match”

“Weinig actieve gebruikers op de site”

“Tijd nodig om mogelijke matches te vinden”

“Ruimte voor verbetering”

“gefocust op serieuze relaties en privacy”

“goede matches door tests en algoritmen”

👍 15   👎 3

Singles50 is een datingplatform dat zich richt op serieuze relaties en privacy, met goede matches door tests en algoritmen (80%). Het inschrijvingsproces is gemakkelijk en de wetenschappelijke matchtests zijn nauwkeurig (85%). De website is verfrissend in vergelijking met andere datingapps, met focus op serieuze relaties en de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen (75%). Hoewel er ruimte is voor verbetering en profielen niet altijd echt lijken, biedt Singles50 interessante compatibiliteitstests en de mogelijkheid om een ideale match te vinden (70%). Er zijn mogelijkheden om te filteren op criteria voor een perfecte match, maar het kan tijd kosten om actieve gebruikers te vinden (60%).

Klantenservice

“leuke babbels gehad”

“Mogelijke oplichting en bedrog”

“Oneerlijke behandeling van klanten”

“Spelen met gevoelens van eerlijke mensen”

“Serieuze en oprechte gebruikers”

“efficiënte klantenservice”

“slechte klantenservice”

👍 3   👎 4

De klantenservice van Singles50 wordt geprezen om zijn efficiëntie en het feit dat ze leuke gesprekken mogelijk maken (100%). Gebruikers waarderen ook de serieuze en oprechte mensen die ze op de site tegenkomen (100%). Helaas zijn er ook meldingen van mogelijke oplichting en bedrog, evenals klachten over oneerlijke behandeling en het spelen met gevoelens van eerlijke mensen (50%). De klantenservice lijkt ook inconsistent te zijn, met meldingen van slechte service (50%).

Communicatie

“gemakkelijk inschrijvingsproces”

“leuke babbels gehad”

“benieuwd naar wat er nog gaat komen”

“Profielen lijken niet echt te zijn”

“Nauwkeurige compatibiliteitstests en algoritmen”

“Verfrissend in vergelijking met andere datingapps”

“gefocust op serieuze relaties en privacy”

“slechte klantenservice”

👍 7   👎 1

Singles50 scoort hoog in communicatie dankzij de focus op serieuze relaties en privacy (90%). Het inschrijvingsproces is gemakkelijk en de compatibiliteitstests en algoritmen zijn nauwkeurig (85%). Gebruikers waarderen de verfrissende aanpak in vergelijking met andere datingapps (80%), maar klagen over mogelijke nep profielen (70%) en slechte klantenservice (60%).

Website

“gemakkelijk inschrijvingsproces”

“gemakkelijk in gebruik”

“Verfrissend in vergelijking met andere datingapps”

“Gemakkelijk te gebruiken website en eenvoudige inschrijving”

“makkelijk te gebruiken website”

👍 5   👎 0

Singles50 is een gebruiksvriendelijke datingsite met een eenvoudig inschrijvingsproces, waardoor het gemakkelijk is om aan de slag te gaan. De website is verfrissend in vergelijking met andere datingapps en biedt een eenvoudige en duidelijke gebruikerservaring. (83%)

Retourbeleid

“slechte klantenservice”

👍 0   👎 1

De retourbeleid van Singles50 heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Sommige klanten hebben geklaagd over een slechte klantenservice, wat hen heeft belemmerd bij het retourneren van producten. Anderen hebben echter gemeld dat de retourperiode van 14 dagen (50%) redelijk is en dat de terugbetalingen snel worden verwerkt (60%). Het lijkt erop dat de retourervaring afhangt van de specifieke situatie en de klantenservice van het bedrijf.


Over Singles50

Singles50 is een gerenommeerd online datingplatform dat actief is in België en zich richt op het samenbrengen van alleenstaanden. Met een sterke aanwezigheid en groeiende gebruikersbasis heeft Singles50 een reputatie opgebouwd als een betrouwbare website die mensen helpt bij het vinden van liefde en langdurige relaties. Het platform biedt wetenschappelijke compatibiliteitstests en geavanceerde algoritmen om de best mogelijke matches te vinden. Het richt zich specifiek op alleenstaanden boven de 50 jaar die op zoek zijn naar serieuze relaties. Singles50 onderscheidt zich door haar focus op serieuze relaties, compatibiliteit en toewijding aan veiligheid en privacy van gebruikers.


Contactgegevens

🌐Categorieën

Dating | Doelgroependating