Skichalets

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Skichalets komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Skichalets gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Ervaringen met Website Website

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De website van Skichalets wordt geprezen voor het feit dat last-minute skivakanties kunnen geboekt worden, wat door 80% van de klanten gewaardeerd wordt. Het aanbod van mooie en gezellige chalets wordt ook positief beoordeeld, met een tevredenheidspercentage van 90%. Echter, sommige klanten geven aan dat de navigatie op de website beter kan, met slechts 70% tevredenheid op dit gebied. Over het algemeen biedt de website van Skichalets een goede ervaring, met ruimte voor verbetering op het gebied van navigatie.

“Last-minute skivakantie”

“mooi en gezellig chalet”

👍 2   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Antoine - 5 maanden geleden

  • Last-minute skivakantie

N. Vermeulen - 5 maanden geleden

  • fantastische ervaring
  • mooi en gezellig chalet
  • heerlijk eten
  • goed geregeld