Snaprencontre

30 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 3.4 voor Snaprencontre komt uit 30 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Snaprencontre gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Snaprencontre krijgt gemengde beoordelingen. De mogelijkheid om neppe profielen en accounts uit het buitenland tegen te komen kan een negatieve ervaring zijn voor sommige gebruikers. Aan de positieve kant biedt het retourbeleid van Snaprencontre wel enige tevredenheid (40%), hoewel het over het algemeen als onbevredigend wordt beschouwd (60%).

“Nepaccounts uit buitenland.”

“Neppe profielen”

“Politique de retour peu satisfaisante”

👍 0   👎 3

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Bastin - 4 weken geleden

  • Nepaccounts uit buitenland.

Eloïse Delhaye - 5 maanden geleden

  • Neppe profielen

Corvaglia - 4 jaren geledenTrustpilot 🔗

  • Service à la clientèle efficace
  • Prix élevés
  • Communication claire
  • Politique de retour peu satisfaisante