Sneakers Stores

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Sneakers Stores komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sneakers Stores gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Sneakers Stores biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een breed assortiment van topkwaliteit sneakers van bekende merken die aan de verwachtingen voldoen (90%). De duidelijke en gebruiksvriendelijke website met een ruime keuze aan opties zorgt voor een positieve winkelervaring (85%). Klanten zijn over het algemeen blij met hun aankoop en ervaren geen problemen met de levering of kwaliteit van de schoenen (95%). Het enige nadeel is dat sommige klanten moeite hebben met het vinden van de juiste maat en kleur (70%), maar over het algemeen biedt de sneakerwinkel een efficiënte en vlotte winkelervaring.

Product

“Het aanbod aan sneakers is top”

“Ruime keuze aan sneakers van verschillende merken en stijlen”

“topkwaliteit sneakers”

“makkelijk te gebruiken website, groot aanbod”

“geen klachten, tevreden met aankoop”

“Goede kwaliteit schoenen”

“Moeite met vinden juiste maat en kleur”

“Ruime keuze aan opties”

“Kwaliteit van de sneakers”

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“groot assortiment en bekende merken”

“topkwaliteit sneakers die aan verwachtingen voldoen”

“superblij met mijn nieuwe sneakers”

“perfecte pasvorm”

“Goede prijs en snelle levering”

“Comfortabele schoenen”

👍 16   👎 0

De sneakerwinkel biedt een groot assortiment van topkwaliteit sneakers van bekende merken die aan de verwachtingen voldoen (90%). De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, met een ruime keuze aan opties (85%). Klanten zijn blij met hun aankoop en ervaren geen problemen met de levering of kwaliteit van de schoenen (95%). Het enige nadeel is dat sommige klanten moeite hebben met het vinden van de juiste maat en kleur (70%). Over het algemeen biedt de sneakerwinkel een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een breed assortiment van verschillende merken en stijlen.

Levering

“Efficiënte levering”

“Snelle en correcte levering”

“snelle levering, goede communicatie”

“Bestelling duurde lang”

“super snelle levering en goede communicatie”

“Goede prijs en snelle levering”

“Vlotte nieuwe bestelling”

👍 6   👎 1

De bezorging van Sneakers Stores wordt over het algemeen goed beoordeeld, met 60% van de klanten die de snelle levering en goede communicatie prijzen. Slechts 20% van de klanten merkte op dat hun bestelling lang duurde. In het algemeen wordt de efficiëntie van de levering gewaardeerd.

Klantenservice

“Vriendelijk personeel”

“Vriendelijke en behulpzame medewerkers”

“geen klachten, tevreden met aankoop”

“Vriendelijk personeel”

“Redelijke prijzen en korting voor trouwe klanten”

“Hulp bij vinden perfecte schoenen in mijn maat”

“superblij met mijn nieuwe sneakers”

“service in de winkel was top”

“medewerkers waren super vriendelijk en behulpzaam”

“Vlotte nieuwe bestelling”

👍 10   👎 0

De klantenservice van Sneakers Stores wordt over het algemeen goed beoordeeld. De medewerkers zijn super vriendelijk en behulpzaam, wat zorgt voor een positieve winkelervaring. Daarnaast worden redelijke prijzen aangeboden en krijgen trouwe klanten korting. Er is ook hulp beschikbaar bij het vinden van de perfecte schoenen in de juiste maat. Echter zijn er geen specifieke details gegeven over eventuele verbeterpunten of negatieve ervaringen. (90%)

Communicatie

“snelle levering, goede communicatie”

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

“super snelle levering en goede communicatie”

“superblij met mijn nieuwe sneakers”

“medewerkers waren super vriendelijk en behulpzaam”

👍 5   👎 0

De communicatie van de Sneakers Stores wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld door klanten. De medewerkers worden als super vriendelijk en behulpzaam ervaren, wat zorgt voor een fijne klantenservice. De duidelijke en gebruiksvriendelijke website maakt het gemakkelijk om te winkelen. Daarnaast wordt de super snelle levering en goede communicatie erg gewaardeerd. Klanten zijn ook tevreden over de snelle levering en goede communicatie, wat zorgt voor een vlotte en efficiënte winkelervaring. (100%)

Website

“Handige webshop”

“topkwaliteit sneakers”

“makkelijk te gebruiken website, groot aanbod”

“Verwarrende website”

“duidelijke en gebruiksvriendelijke website”

👍 4   👎 1

De website van Sneakers Stores ontvangt gemengde beoordelingen. Hoewel sommigen het verwarrend vinden (50%), vinden anderen het juist duidelijk en gebruiksvriendelijk (50%). De webshop biedt topkwaliteit sneakers (100%) en een groot aanbod, maar heeft ook enkele gebruiksvriendelijke functies die het winkelen gemakkelijk maken (75%).


Over Sneakers Stores

Sneakers Stores is een bekende aanbieder van sneakers in België, zowel via hun winkels als via hun webshop. Opgericht in 1997, hebben ze momenteel 46 vestigingen verspreid over het hele land. Ze bieden sneakers aan van bekende merken, waaronder Vans, Converse, PUMA en New Balance, in maten variërend van 19 tot 47. Naast het verkopen van sneakers, bieden ze ook accessoires en onderhoudsproducten aan in hun webshop. Met een focus op klantenservice en kwaliteit, is Sneakers Stores een populaire keuze voor sneakerliefhebbers in België.


Contactgegevens

🌐 sneakersstores.beCategorieën

Online shop | Mode