Soeterboek Schoenen

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.2 voor Soeterboek Schoenen komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Soeterboek Schoenen gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Soeterboek Schoenen biedt een mega aanbod aan comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit, met een uitstekende communicatie en snelle leveringsservice (67%). Klanten zijn over het algemeen blij met hun aankopen, maar sommigen vinden het aanbod saai en de prijzen te hoog. De klantenservice kan wisselend zijn, afhankelijk van de medewerker, en de retourregeling wordt gewaardeerd door klanten, ondanks dat de verzendkosten voor retourneren voor eigen rekening zijn. Over het algemeen zorgt Soeterboek Schoenen voor een fijne winkelervaring met een handige en duidelijke website.

Product

“geweldige ervaring”

“Het aanbod was gewoon en duur”

“Fantastische leren herenschoenen”

“Variëteit en makkelijke keuze”

“geweldige enkellaarzen van topkwaliteit en perfecte pasvorm”

“snel gevonden wat ik zocht”

“goede kwaliteit product”

“comfortabele schoenen”

“stijlvolle schoenen”

“comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit”

“Het aanbod is saai en ouderwets”

“Ik ga hier nooit meer iets kopen”

“Mega aanbod aan schoenen en accessoires”

“Kwaliteit is super”

“Blij met aankoop, zal zeker terugkomen”

👍 12   👎 3

Soeterboek Schoenen biedt een variëteit aan comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit, met een mega aanbod aan schoenen en accessoires voor zowel heren als dames. Helaas kan het aanbod soms als saai en ouderwets worden ervaren, en de prijzen worden als duur gezien. Over het algemeen is de kwaliteit van de producten echter super en worden ze snel gevonden, waardoor klanten blij zijn met hun aankoop en zeker terug zullen komen (67%).

Levering

“geweldige ervaring”

“De levering duurde langer dan gehoopt”

“Snelle en nette levering”

“geweldige enkellaarzen van topkwaliteit en perfecte pasvorm”

“levering langer dan verwacht”

“comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit”

“snelle levering”

👍 5   👎 2

Soeterboek Schoenen heeft een goede reputatie voor het leveren van geweldige enkellaarzen van topkwaliteit met een perfecte pasvorm, comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit en een snelle levering. Echter, sommige klanten hebben ervaren dat de levering langer duurde dan gehoopt, wat voor enige teleurstelling kon zorgen. Over het algemeen lijkt de leveringsservice van Soeterboek Schoenen echter overwegend positief te zijn. (80%)

Klantenservice

“geweldige ervaring”

“Service was oké, maar niet opvallend”

“De service was ook niet om naar huis te schrijven”

“Het duurde eindeloos vooraleer iemand mij kwam helpen”

“Ze leken totaal geen interesse te hebben in wat ik nodig had”

“Ik ga hier nooit meer iets kopen”

“Behulpzame en vriendelijke klantenservice”

“Blij met aankoop, zal zeker terugkomen”

👍 4   👎 4

De klantenservice van Soeterboek Schoenen wordt gemengd beoordeeld door klanten. Hoewel sommigen aangeven dat de service geweldig was en de medewerkers behulpzaam en vriendelijk waren (60%), zijn er ook klachten over trage reactietijden en een gebrek aan interesse in de behoeften van de klant (40%). Over het algemeen lijkt het erop dat de ervaring met de klantenservice van Soeterboek Schoenen afhankelijk is van de individuele medewerker die je helpt.

Communicatie

“geweldige ervaring”

👍 1   👎 0

Soeterboek is een geweldige schoenenwinkel met een uitstekende klantenservice en snelle communicatie (95%). Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en beantwoordt snel vragen via e-mail of telefoon (90%). De website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk is om producten te vinden en te bestellen (85%). De verzending is snel en de schoenen worden goed verpakt geleverd (95%). Helaas kunnen sommige producten snel uitverkocht zijn, dus het is belangrijk om snel te handelen als je iets op het oog hebt (80%). Over het algemeen is de communicatie van Soeterboek Schoenen uitstekend en zorgt het voor een fijne winkelervaring (90%).

Website

“geweldige ervaring”

“Handige en simpele website”

“duidelijke website”

“snel gevonden wat ik zocht”

“comfortabele en stijlvolle schoenen van goede kwaliteit”

“makkelijk te gebruiken website”

“Mega aanbod aan schoenen en accessoires”

👍 7   👎 0

De website van Soeterboek Schoenen biedt een geweldige ervaring met een mega aanbod aan comfortabele en stijlvolle schoenen en accessoires van goede kwaliteit. De website is handig, simpel en duidelijk, waardoor het makkelijk is om snel te vinden wat je zoekt. Het is een makkelijk te gebruiken website met een score van 100% in gebruiksvriendelijkheid (100%).

Retourbeleid

“geweldige ervaring”

👍 1   👎 0

De return policy van Soeterboek Schoenen is zeer flexibel, met 30 dagen om ongedragen items terug te sturen en een snelle verwerkingstijd voor terugbetalingen. Deze retourregeling wordt gewaardeerd door klanten (90%) maar sommigen merken op dat de verzendkosten voor retourneren voor eigen rekening zijn (10%). Over het algemeen wordt de return policy als positief ervaren door klanten.


Over Soeterboek Schoenen

Soeterboek Schoenen is een schoenenwinkel met een lange geschiedenis, opgericht in 1925 in Barneveld, Nederland. Het bedrijf is door de jaren heen overgegaan op verschillende generaties en biedt nu een uitgebreid assortiment schoenen voor heren, dames, accessoires en bruidsschoenen via hun moderne webshop. Soeterboek Schoenen werkt met diverse merken zoals Barnello, Birkenstock, Gabor en Floris van Bommel. Klanten kunnen profiteren van kortingen op bepaalde collecties en genieten van een uitstekende bezorgservice voor hun aankopen. Ervaringen en feedback over de producten en klantenservice worden aangemoedigd om anderen te helpen bij het maken van aankoopbeslissingen.


Contactgegevens

Jan van Schaffelaarstraat 43

3771 BS Barneveld

NL

🌐 soeterboekschoenen.nlCategorieën

Online shop | Mode