Solis

23 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Solis komt uit 23 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Solis gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Solis lijkt streng met een restocking fee van 20%, maar het biedt wel de mogelijkheid om geretourneerde items te ruilen voor een ander product zonder extra kosten. Dit kan handig zijn voor klanten die niet tevreden zijn met hun oorspronkelijke aankoop. Echter, de hoge restocking fee kan mensen ontmoedigen om items terug te sturen, vooral gezien de lage kwaliteit van sommige producten. (70%)

“low quality construction, easily bent and twisted”

👍 0   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

DONT BUY A SOLIS - 20 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • gearbox is atrocious
  • loader is made of poor quality material
  • difficult to operate, no clutch adjustment
  • low quality construction, easily bent and twisted