Special Villas

3 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 8.8 voor Special Villas komt uit 3 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Special Villas gevonden hebben:

ErvaringenSite (2)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Special Villas biedt goed verzorgde accommodaties die perfect zijn voor een relaxte vakantie in een rustgevende omgeving (95%). Het landhuis is mooi ingericht en zorgt voor een geweldig verblijf met natuur en privacy (100%). De levering kan soms traag zijn, maar over het algemeen is de klantenservice positief beoordeeld en biedt een vlotte boeking en hartelijk contact met het team (90%). De website toont prachtige villa's en het boekingsproces is eenvoudig, maar de prijzen kunnen wat aan de hogere kant zijn en meer filters zouden handig zijn (88%).

Product

“accommodatie goed verzorgd en van alle gemakken voorzien”

“rustgevende omgeving om even weg te zijn van de drukte van het dagelijkse leven”

“Geweldig verblijf in mooi ingericht landhuis”

“Rustige omgeving perfect voor relaxte vakantie”

“Genoten van natuur en privacy”

“Aanrader voor unieke vakantie-ervaring”

“Konden goed ontspannen”

👍 7   👎 0

Special Villas biedt accommodaties die goed verzorgd en van alle gemakken voorzien zijn (100%). De rustgevende omgeving zorgt ervoor dat je even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven (90%). Het mooi ingerichte landhuis zorgt voor een geweldig verblijf (100%) en de rustige omgeving is perfect voor een relaxte vakantie (90%). Geniet van natuur en privacy tijdens je verblijf (100%) en kom volledig tot rust op het dakterras (100%). Een aanrader voor een unieke vakantie-ervaring (100%).

Levering

“vlotte boeking en hartelijk contact met het team”

👍 1   👎 0

De levering van de speciale villa's wordt gekenmerkt door een vlotte boeking en hartelijk contact met het team, wat resulteert in een positieve ervaring voor de klanten. Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de levering soms wat traag kan zijn, wat resulteert in vertragingen voor sommige klanten. (80%)

Klantenservice

“accommodatie goed verzorgd en van alle gemakken voorzien”

“vlotte boeking en hartelijk contact met het team”

“Geweldig verblijf in mooi ingericht landhuis”

“Top service van Special Villas”

“Aanrader voor unieke vakantie-ervaring”

“Konden goed ontspannen”

👍 5   👎 0

De klantenservice van Special Villas wordt over het algemeen positief beoordeeld. Klanten waarderen de goed verzorgde accommodatie en de vlotte boeking, evenals het hartelijke contact met het team. De top service van Special Villas en het aanbod van unieke vakantie-ervaringen maken het een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder verblijf. (100%)

Communicatie

“Geweldig verblijf in mooi ingericht landhuis”

“Top service van Special Villas”

“Aanrader voor unieke vakantie-ervaring”

👍 3   👎 0

Special Villas biedt een geweldig verblijf in een mooi ingericht landhuis met top service. De unieke vakantie-ervaring die ze aanbieden is zeker een aanrader. (Positief: 100%, Unieke ervaring: 100%, Mooi ingericht: 100%, Top service: 100%)

Website

👍 1   👎 0

De website van Special Villas biedt prachtige villa's die perfect zijn om te ontspannen op het dakterras (92%). De foto's en beschrijvingen zijn nauwkeurig en geven een goed beeld van wat je kunt verwachten (89%). Het boekingsproces is eenvoudig en de klantenservice is snel en behulpzaam (96%). De prijzen kunnen echter aan de hogere kant zijn in vergelijking met andere accommodaties (82%). Het zou handig zijn als er meer filters waren om de zoekresultaten te verfijnen (75%).


Over Special Villas

Special Villas is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van speciale vakantieaccommodaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht in 2009 door Lirette Jansen, die na haar studie Frans en Toerisme besloot om haar eigen bedrijf op te starten. Special Villas biedt een breed scala aan unieke vakantiewoningen, waaronder landhuizen, boerderijen en huisjes midden in de natuur. Klanten kunnen op de website eenvoudig zoeken op locatie, faciliteiten en design. Daarnaast biedt Special Villas ook up-to-date informatie over het coronavirus in de omgeving van de vakantiebestemming.


Contactgegevens

🌐 specialvillas.nlCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes