Sportstech

128 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Sportstech komt uit 128 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sportstech gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (120)

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Het retourbeleid van Sportstech heeft gemengde beoordelingen ontvangen. Hoewel sommige klanten aangeven dat er een onprofessionele behandeling is bij retourzendingen, zijn anderen zeer tevreden met hun beslissing en vinden ze alles top. Het retourbeleid lijkt dus een hit-or-miss te zijn, met ongeveer 50% tevredenheid en 50% ontevredenheid onder klanten. Het is belangrijk om op te merken dat individuele ervaringen kunnen variëren.

“Onprofessionele omgang met retouren”

“Alles top”

👍 2   👎 1

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Martin Weigel - 6 weken geleden Trustpilot 🔗

  • Slechte klantenservice
  • Geen duidelijke instructies
  • Lang wachten op afhaling
  • Onprofessionele omgang met retouren

Martin D - 6 weken geleden Trustpilot 🔗

  • Alles top