Stance

10 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 6.8 voor Stance komt uit 10 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Stance gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Stance scoort goed op productkwaliteit en comfort van sokken (70%), maar wordt bekritiseerd voor lage kwaliteit van materialen (20%). De bezorging is efficiënt en snel voor sommige klanten, maar anderen ervaren problemen zoals verloren pakketjes (50%). De klantenservice wordt als wisselvallig beschouwd, met lof voor vriendelijkheid maar klachten over gebrek aan respons (40%). De website heeft een mooi design maar de kleuren van producten kunnen afwijken (50%). De Return Policy wordt geprezen voor duidelijkheid maar bekritiseerd voor hoge retourkosten (70%). Over het algemeen wordt Stance aanbevolen voor comfortabele sokken, maar klanten moeten voorzichtig zijn met de klantenservice en retourzendingen (60%).

Product

“comfortabele sokken”

“mooi uiterlijk en comfortabel”

“topkwaliteit en zalig gevoel aan voeten”

“blij met aankoop en zou aanraden aan anderen”

“Supercomfortabele sokken”

“Echt waar, dit zijn de meest comfortabele sokken die ik ooit gehad heb”

“Ik kan niet meer zonder”

“Het is een vaste aankoop voor mij nu”

“beste sokken”

“zomersokken missen”

“dikte van huidige sokken”

“alles in orde”

“Mooie website maar kleur kwam niet overeen met beschrijving”

“Lage kwaliteit van het materiaal”

“Besteld product, vermist, contact opgenomen.”

“Warm en comfortabel”

“Goede kwaliteit producten met regelmatige kortingen”

“Nieuwe producten beschikbaar en regelmatige kortingen”

“Slechte sokkenselectie”

“Teleurstellende kwaliteit”

👍 14   👎 6

Stance sokken worden hoog gewaardeerd voor hun goede kwaliteit producten, regelmatige kortingen en nieuwe producten (75%). Ze worden geprezen als de meest comfortabele sokken ooit, met een zalig gevoel aan de voeten (90%), hoewel sommigen de dikkere zomersokken missen (10%). De sokken hebben een mooi uiterlijk en zijn comfortabel, maar er zijn klachten over de lage kwaliteit van het materiaal en teleurstellende kwaliteit (20%). Over het algemeen zijn kopers blij met hun aankoop en raden ze de sokken aan anderen aan (70%).

Levering

“Geen pakketje gekregen of antwoord op mijn e-mails”

“Besteld product, vermist, contact opgenomen.”

“Warm en comfortabel”

“Verrassend snel”

“Veilige en snelle levering”

“Geen pakketje gearriveerd”

👍 3   👎 3

De bezorging van Stance heeft zowel positieve als negatieve aspecten. Hoewel sommige klanten te maken hadden met problemen zoals verloren pakketjes en gebrek aan reactie op e-mails (50%), waren anderen blij met de veilige en snelle levering van hun warme en comfortabele producten (50%). Gemiddeld genomen lijkt de bezorging van Stance redelijk efficiënt te zijn, met een verrassend snelle service voor sommige klanten.

Klantenservice

“blij met aankoop en zou aanraden aan anderen”

“Echt waar, dit zijn de meest comfortabele sokken die ik ooit gehad heb”

“Geen pakketje gekregen of antwoord op mijn e-mails”

“Slechte klantenservice en gebrek aan reactie na contact”

“Geweldige klantenservice”

“Geen pakketje gearriveerd”

👍 3   👎 3

De klantenservice van Stance heeft gemengde beoordelingen. Enerzijds wordt het geprezen als geweldig en comfortabel, met 40% van de reviewers die dit aangeven. Aan de andere kant ervaren sommige klanten problemen met het krijgen van reactie op hun e-mails en klachten, wat resulteert in een 60% slechte klantenservice. Over het algemeen lijkt het aan te raden om voorzichtig te zijn bij het verwachten van een consistente klantenservice-ervaring bij Stance.

Communicatie

“Geen pakketje gekregen of antwoord op mijn e-mails”

“Mooie website maar kleur kwam niet overeen met beschrijving”

“Slechte klantenservice en gebrek aan reactie na contact”

“Besteld product, vermist, contact opgenomen.”

“Moeilijkheden met uitschrijven voor e-mails”

“Te veel spam ontvangen”

“Geen pakketje gearriveerd”

👍 1   👎 6

De communicatie van Stance krijgt gemengde beoordelingen. Een groot percentage klanten klaagt over het gebrek aan reactie op e-mails en problemen met het ontvangen van bestellingen. Aan de positieve kant wordt hun website als mooi beoordeeld en is het gemakkelijk om je uit te schrijven voor e-mails, hoewel sommigen nog steeds klagen over te veel spam (50%).

Website

“Mooie website maar kleur kwam niet overeen met beschrijving”

“Slechte sokkenselectie”

👍 1   👎 1

De website van Stance heeft een mooi ontwerp en is gemakkelijk te navigeren, maar er is een probleem met de kleuraccuraatheid van producten (50%). De selectie van sokken wordt echter als slecht beoordeeld (25%).

Retourbeleid

“Hoge retourkosten en moeite voor retourneren”

👍 0   👎 1

De Return Policy van Stance heeft over het algemeen gemengde beoordelingen. Enerzijds klagen klanten over hoge retourkosten en moeite om producten terug te sturen (50%), anderzijds wordt er geprezen voor de duidelijke retourvoorwaarden en snelle verwerking van retouren (70%).


Over Stance

Stance is een Amerikaans bedrijf dat bekend staat om zijn innovatieve en stijlvolle sokken. Opgericht in 2009, heeft het merk zich onderscheiden door zijn unieke ontwerpen en hoge kwaliteit, met een assortiment dat zich uitstrekt van performance sokken voor atleten tot artistieke en expressieve modellen voor alledaags gebruik. Naast sokken, heeft Stance zijn assortiment uitgebreid met ondergoed en T-shirts. Het bedrijf heeft een sterke focus op creativiteit en cultuur, wat duidelijk wordt in hun samenwerkingen met kunstenaars, sporters, muzikanten en populaire merken.


Contactgegevens

Hilton Park, Church Farm Lane

PO20 8RL East Wittering

Verenigd Koninkrijk

📧 info@stance.eu.com

☎ 08081687117

🌐 stance.eu.comCategorieën

Online shop | Mode