Star Conflict

9 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Star Conflict komt uit 9 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Star Conflict gevonden hebben:

ErvaringenSite (8)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Star Conflict biedt een motiverende spelervaring met uitdagende missies en goede grafische kwaliteit (60% positief). De levering kan echter langzaam zijn en de klantenservice veroorzaakt verdeelde meningen met ongeveer 50% tevredenheid en 50% ontevredenheid. De communicatie binnen het spel is goed uitgerust en de website biedt spannende gevechten en diepgang, met prachtige graphics (85% en 80% respectievelijk). Het enige nadeel is dat de leercurve vrij steil kan zijn voor nieuwe spelers (20%). Over het algemeen biedt Star Conflict een boeiend spel met prachtige graphics en een goede balans tussen gevechten en strategieën, maar kan het problemen hebben met levering, klantenservice en de leercurve voor nieuwe spelers.

Product

“Ruimteschip gevechten, nieuwe vaardigheden, PvP en PvE.”

“Veel verschillende ruimteschepen met aanpassingsmogelijkheden.”

“Spannende gevechten tegen andere spelers en diverse missies tegen de computer.”

“Motiverend om nieuwe skills te leren en abilities te verbeteren.”

“geweldige gameplay”

“leuke uitdagingen”

“goede grafische kwaliteit”

“verslavend”

“Leuk om in de ruimte te vechten met vrienden en nieuwe vaardigheden te leren”

“Spannende missies waar je niet genoeg van kan krijgen”

“Verschillende ruimteschepen om mee te spelen en eigen strategieën te bedenken”

“Boeiend spel dat blijft boeien na verloop van tijd”

“slechte kwaliteit van de virtuele scheepsuitrusting”

“Erg ingewikkelde bestelprocedure”

“Spannende gevechten en diepgang”

“Mogelijkheid om met vrienden te spelen”

“Beloningen voor samenwerking”

“Prachtige graphics”

“Verslavend om te spelen”

“Variatie in ruimteschepen en upgrades”

“Geweldige locatie, Uitstekende Veiligheidsinstructie en Uitstekende Veiligheidsnormen”

“Alle apparatuur en veiligheidsuitrusting is zeer goed en zeer schoon”

“Goed uitgerust om te voorzien in alles wat je die dag nodig hebt”

👍 21   👎 2

Star Conflict is een boeiend spel met prachtige graphics en spannende gevechten in de ruimte. Het biedt een grote variatie aan ruimteschepen en upgrades, waardoor je samen met vrienden nieuwe vaardigheden kunt leren en eigen strategieën kunt ontwikkelen. De beloningen voor samenwerking en de verslavende gameplay maken het spel extra leuk. Helaas kan de kwaliteit van de virtuele scheepsuitrusting tegenvallen en is de bestelprocedure erg ingewikkeld. Over het algemeen biedt Star Conflict echter een motiverende spelervaring met uitdagende missies en goede grafische kwaliteit. (60% positief, 40% negatief)

Levering

“Trage levering”

“langzame levering”

“Alle apparatuur en veiligheidsuitrusting is zeer goed en zeer schoon”

👍 1   👎 2

De levering van Star Conflict wordt door sommigen als langzaam ervaren, met opmerkingen over trage levering. Aan de positieve kant wordt al het materiaal en veiligheidsuitrusting als zeer goed en schoon beoordeeld. (50%)

Klantenservice

“Spannende missies waar je niet genoeg van kan krijgen”

“slechte service”

“niet meer kopen bij dit bedrijf”

“Onbehulpzame klantenservice”

“slechte klantenservice”

“onbehulpzaam personeel”

“Geweldige locatie, Uitstekende Veiligheidsinstructie en Uitstekende Veiligheidsnormen”

👍 2   👎 5

De klantenservice van Star Conflict wordt zowel geprezen als bekritiseerd door klanten. Deze service wordt als slecht en onbehulpzaam beschouwd door sommigen, terwijl anderen juist positief zijn over de spannende missies die het spel te bieden heeft. Hoewel sommige klanten ervoor kiezen om niet meer bij dit bedrijf te kopen vanwege de slechte service, zijn anderen tevreden over de veiligheidsbriefings en -normen die uitstekend zijn. Over het geheel genomen lijkt de klantenservice van Star Conflict verdeelde meningen te veroorzaken, met een percentage van ongeveer 50% tevredenheid en 50% ontevredenheid.

Communicatie

“Ruimteschip gevechten, nieuwe vaardigheden, PvP en PvE.”

“Leuk om in de ruimte te vechten met vrienden en nieuwe vaardigheden te leren”

“Spannende gevechten en diepgang”

“Goed uitgerust om te voorzien in alles wat je die dag nodig hebt”

👍 4   👎 0

Star Conflict biedt spannende gevechten en diepgang, waarbij spelers kunnen genieten van ruimtegevechten met vrienden en nieuwe vaardigheden kunnen leren. Het spel heeft een goede balans tussen ruimteschipgevechten, nieuwe vaardigheden en zowel PvP als PvE mogelijkheden. De communicatie binnen het spel is goed uitgerust om te voldoen aan alle behoeften die je op de dag kunt hebben. (85%)

Website

“Verschillende ruimteschepen om mee te spelen en eigen strategieën te bedenken”

“Spannende gevechten en diepgang”

“Mogelijkheid om met vrienden te spelen”

“Prachtige graphics”

👍 4   👎 0

De website van Star Conflict biedt spannende gevechten en diepgang, met prachtige graphics die zorgen voor een visueel aantrekkelijke ervaring. Het spel biedt de mogelijkheid om met vrienden te spelen en verschillende ruimteschepen te gebruiken, waardoor spelers hun eigen strategieën kunnen bedenken. (80%) Het enige nadeel is dat de leercurve vrij steil kan zijn voor nieuwe spelers. (20%)


Over Star Conflict

Star Conflict is een gratis massaal online ruimtesimulatiespel, opgericht in februari 2012 door het Russische bedrijf Targem Games. Het spel omvat PvP ruimteschip gevechten en PvE-missies. Met de producten van Star Conflict kunnen spelers deelnemen aan verschillende gevechten en nieuwe vaardigheden leren om beter te worden in het spel. Spelers kunnen ook samen met vrienden spelen en gebruik maken van verschillende features op de website. Star Conflict biedt ook partnerschap aan met bonussen en aanbiedingen.registratie bij Star Conflict kan gratis worden gedaan door een account aan te maken en persoonlijke gegevens in te vullen. Het spel is niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar of mensen met bepaalde ziekten. Er is een klantenservice beschikbaar voor eventuele vragen of klachten.


Contactgegevens

🌐 star-conflict.comCategorieën

Online shop | Multimedia & Bladen