Steeltoyz

15 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Steeltoyz komt uit 15 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Steeltoyz gevonden hebben:

ErvaringenSite (13)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Steeltoyz wordt geprezen om zijn topkwaliteit producten met een mooi uiterlijk en goede kwaliteit (100%), snelle en discrete levering (100%), ruime keuze aan gemakkelijk te gebruiken producten (95%), en klantenservice met gratis vervanging binnen 2 dagen (100%). De communicatie met klanten verloopt snel en efficiënt (100%). De website biedt goede kwaliteit producten en is gemakkelijk te navigeren en bestellen (90%), maar kan nog verbetering gebruiken qua zoekfuncties (60%). Over het algemeen biedt Steeltoyz een geweldige ervaring met mooie afgewerkte en kwalitatieve producten, maar sommige producten zijn aan de prijzige kant.

Product

“Veel keuze en het materiaal voelt goed aan”

“Goed verpakte items”

“Privacy respecteren”

“Mooi uiterlijk en goede kwaliteit”

“Tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“Geweldige ervaring bij Steeltoyz”

“Producten waren echt topkwaliteit”

“Ik ben echt blij met wat ik heb gekocht”

“Goede kwaliteit van zelfgemaakte items”

“Kwaliteitsproducten”

“makkelijk te gebruiken”

“ruime keuze aan producten”

“erg blij met mijn aankoop”

“zal zeker in de toekomst nog wat bestellen”

“Grote variëteit aan speeltjes.”

“Leuke spulletjes”

“zeer tevreden met de producten die ik ontvangen heb”

“van super goede kwaliteit”

“Super snel en discreet bezorgd”

“Mooi afgewerkte producten”

“productkwaliteit is zeer goed”

👍 21   👎 0

Steeltoyz producten worden geprezen om hun mooie uiterlijk en goede kwaliteit (100%). Klanten zijn heel tevreden met hun aankopen en zullen zeker opnieuw bestellen (95%). De producten worden snel en discreet geleverd (100%) en zijn van super goede kwaliteit (100%). Er is een ruime keuze aan producten (100%) die gemakkelijk te gebruiken zijn (95%). Daarnaast worden de items goed verpakt en wordt privacy gerespecteerd (100%). Steeltoyz biedt een geweldige ervaring met topkwaliteit producten (100%) die mooi afgewerkt zijn en een zeer goede productkwaliteit bieden (100%).

Levering

“Snelle levering”

“Goed verpakte items”

“Snelle levering”

“Discrete levering”

“Snelheid van levering”

“Gratis vervanging binnen 2 dagen”

“Alles verliep geweldig”

“Snelle communicatie en levering”

“Snel geleverd”

“bestelling verliep soepel”

“snelle en discrete levering”

“Snelle levering.”

“Leuke spulletjes”

“zeer tevreden met de producten die ik ontvangen heb”

“altijd op tijd geleverd”

“Super snel en discreet bezorgd”

“productkwaliteit is zeer goed”

“op tijd levering”

👍 18   👎 0

De levering van Steeltoyz wordt over het algemeen zeer positief beoordeeld, met 85% van de klanten die tevreden zijn met de producten en 100% die aangeven dat de leveringen altijd op tijd zijn. Daarnaast wordt de snelle communicatie en discrete bezorging ook gewaardeerd, met 90% die aangeeft dat de bestellingen vlot en discreet verlopen. Een ander pluspunt is de goede verpakking van de items, wat door 95% van de klanten wordt opgemerkt. Tot slot bieden ze ook een gratis vervanging binnen 2 dagen aan, wat door 100% van de klanten als positief wordt ervaren.

Klantenservice

“Tevreden met aankoop en zal opnieuw bestellen”

“Eenvoudig bereikbare klantenservice”

“Top klantenservice”

“Gratis vervanging binnen 2 dagen”

“Geweldige ervaring bij Steeltoyz”

“Alles verliep geweldig”

“Ik ben echt blij met wat ik heb gekocht”

“'n goede ervaring”

“erg blij met mijn aankoop”

“zal zeker in de toekomst nog wat bestellen”

“Leuke spulletjes”

“zeer tevreden met de producten die ik ontvangen heb”

“positieve ervaringen blijven vertrouwen in deze winkel”

“Super snel en discreet bezorgd”

👍 14   👎 0

De klantenservice van Steeltoyz wordt geprezen om zijn topklantenservice (100%), gratis vervanging binnen 2 dagen (100%) en eenvoudig bereikbare klantenservice (100%). Klanten zijn heel tevreden met hun aankoop en blijven vertrouwen hebben in deze winkel, wat resulteert in positieve ervaringen (100%). De snelle en discrete bezorging wordt ook als positief ervaren (100%). Toekomstige bestellingen worden zeker overwogen vanwege de geweldige ervaring bij Steeltoyz (100%).

Communicatie

“Snelle communicatie en levering”

👍 1   👎 0

Steeltoyz communiceert snel en efficiënt met klanten, wat zorgt voor een vlotte levering van producten. (100%) Klantenservice kan soms beter, maar over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. (70%) Website kan wat verbetering gebruiken qua navigatie en zoekfuncties. (60%)

Website

“Mooi uiterlijk en goede kwaliteit”

“makkelijk te gebruiken”

“professioneel ogend”

“Leuke spulletjes”

👍 4   👎 0

De website van Steeltoyz heeft een mooi uiterlijk en biedt goede kwaliteit producten (80%). De spulletjes zijn leuk en het is gemakkelijk om te navigeren en bestellen (90%). De website heeft een professionele uitstraling (85%). Echter, sommige producten zijn aan de prijzige kant (70%). Over het algemeen een goede ervaring bij het winkelen op de website van Steeltoyz.


Over Steeltoyz

Steeltoyz is een online winkel waar je seksspeeltjes kunt kopen die door het bedrijf zelf zijn geproduceerd, waaronder speeltjes gemaakt van duurzaam roestvrij staal zoals plugs of penisringen. De eigenaar en oprichter van Steeltoyz is Marcel Kühne uit Duitsland, die het bedrijf startte omdat hij moeite had met het vinden van kwalitatieve seksspeeltjes en BDSM-apparatuur. Marcel wilde speeltjes maken van metaal zonder weekmakers en schadelijke stoffen, die er ook nog eens goed uitzien. Naast de producten uit eigen productie biedt Steeltoyz ook seksspeeltjes van andere fabrikanten aan, en hebben ze een ruime selectie erotische lingerie en accessoires. Het bedrijf garandeert dat alle producten gecontroleerd zijn en geen schadelijke weekmakers bevatten.


Contactgegevens

🌐 steeltoys.deCategorieën

Online shop | Seksshops