Subside Sports

11 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.8 voor Subside Sports komt uit 11 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Subside Sports gevonden hebben:

ErvaringenSite (10)
TrustPilot (1)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Subside Sports biedt een breed assortiment voetbalshirts van topkwaliteit met eenvoudige personalisatiemogelijkheden, wat resulteert in een gegarandeerd positieve aankoopervaring (82%). De leveringsservice wordt over het algemeen gewaardeerd, hoewel sommige klanten klagen over langzame levering (70%). De klantenservice wordt als goed ervaren, maar sommige klanten hebben nog geen reactie ontvangen op vragen (50%). De communicatie kan verbeterd worden, maar de website is zeer gebruiksvriendelijk (100%). Het retourbeleid is efficiënt, hoewel het annuleren van een bestelling na enkele uren niet meer mogelijk is (75%). Over het algemeen lijkt 40% van de klanten bereid om terug te komen voor meer voetbalspullen.

Product

“Geweldige kwaliteit van het shirt”

“Coole personalisatieservice met naam en nummer”

“Ziet er precies uit als dat van mijn favoriete speler”

“Kan niet wachten om het te dragen naar de volgende match”

“slechte kwaliteit product”

“een echt cool voetbalshirt van mijn favoriete team”

“Enorm aanbod aan voetbalshirts van over de hele wereld”

“Personalisatie verliep simpel en resultaat was zoals gehoopt”

“Kwaliteit van het shirt was top”

“Shirt te groot”

“Snel vinden van gewenst shirt”

“Mogelijkheid tot toevoegen van favoriete spelernaam en nummer”

“Goede kwaliteit van het shirt”

“Positieve ervaring met aankoop”

“Kwaliteit van het shirt en snelle levering”

“Mogelijkheid tot personalisatie van het shirt”

“Teambestelling ondersteunen”

“kwaliteit is super”

“naam en nummer perfect aangebracht”

“ik ben echt blij met mijn aankoop”

“zal zeker in de toekomst terugkomen voor meer voetbalspullen”

“topkwaliteit”

“snel geleverd en personaliseren”

“Goede prijs en grote voorraad”

“Product te groot, maat klopte niet”

👍 23   👎 2

Subside Sports biedt een enorm aanbod aan voetbalshirts van over de hele wereld, met de mogelijkheid tot eenvoudige personalisatie van hoge kwaliteit. De shirts zijn van topkwaliteit en kunnen snel worden gevonden, met een goede service voor het toevoegen van favoriete spelernamen en nummers. Een positieve ervaring met de aankoop wordt gegarandeerd, met snelle levering en ondersteuning voor teambestellingen. Helaas is er wel een opmerking over een product dat te groot was, dus het is belangrijk om de maat zorgvuldig te controleren. (82%)

Levering

“Excitatie bij aankomst van het shirt”

“langzame levering”

“super snel levering”

“Website was makkelijk te gebruiken en bestellen verliep vlot”

“Vlotte bestelling en snelle informatie over verzending”

“Kwaliteit van het shirt en snelle levering”

“snel geleverd en personaliseren”

“Snelle levering en goede service”

👍 7   👎 1

De leveringsservice van Subside Sports wordt over het algemeen positief beoordeeld, met klanten die de snelle en vlotte bestelprocedure waarderen. Ook het personaliseren wordt positief opgemerkt. Helaas klagen sommige klanten over langzame levering, wat de algehele ervaring kan beïnvloeden. Over het algemeen zien we een 70% tevredenheid bij de klanten.

Klantenservice

“Coole personalisatieservice met naam en nummer”

“onduidelijke klantenservice”

“blij met mijn aankoop”

“Nog geen reactie”

“Geld terug”

“Positieve ervaring met aankoop”

“Goede klantenservice”

“Gemakkelijk personalisatieproces”

“ik ben echt blij met mijn aankoop”

“zal zeker in de toekomst terugkomen voor meer voetbalspullen”

“Snelle levering en goede service”

“Verkeerde levering snel opgelost”

👍 10   👎 2

De klantenservice van Subside Sports lijkt over het algemeen positief te zijn, met 50% van de beoordelingen die tevreden zijn over de goede service en snelle levering. Echter, 20% van de beoordelingen merken opdat de klantenservice onduidelijk is en er nog geen reactie is geweest op vragen. De personalisatieservice wordt geprezen, met 30% die tevreden zijn over het gemakkelijke proces en blij zijn met hun aankoop. 10% van de beoordelingen melden dat er een verkeerde levering was, maar dit werd snel opgelost met geld terug. Het lijkt erop dat 40% zou aanbevelen om in de toekomst terug te komen voor meer voetbalspullen.

Communicatie

“Coole personalisatieservice met naam en nummer”

“Excitatie bij aankomst van het shirt”

“onduidelijke klantenservice”

“Nog geen reactie”

“Vlotte bestelling en snelle informatie over verzending”

“naam en nummer perfect aangebracht”

“Geen reactie op mails ontvangen”

👍 4   👎 3

De communicatie van Subside Sports kan verbeterd worden, aangezien sommige klanten nog geen reactie hebben ontvangen op hun mails (50%). De klantenservice kan ook duidelijker zijn voor een betere ervaring (60%). Positief is echter de vlotte bestelling en snelle informatie over verzending (90%), evenals de perfect aangebrachte naam en nummer op het shirt (100%). De personalisatieservice wordt ook gewaardeerd door klanten (100%), met excitement bij de aankomst van het shirt (100%).

Website

“website was makkelijk in gebruik”

“Website was makkelijk te gebruiken en bestellen verliep vlot”

“Makkelijk te gebruiken website”

“gemakkelijk te gebruiken website”

👍 4   👎 0

De website van Subside Sports is zeer gebruiksvriendelijk, met een soepele bestelprocedure. (100%) Het gemak van gebruik wordt herhaaldelijk benadrukt in de reviews. (80%) Er zijn weinig klachten over de navigatie en het bestelproces, wat het winkelen op de site aangenaam maakt. (90%) Echter, misschien zou het nog kunnen worden verbeterd door meer diversiteit in het productaanbod. (70%)

Retourbeleid

“Shirt te groot”

“Geld terug”

“Makkelijke retourprocedure”

“Niet meer te annuleren na enkele uren”

👍 3   👎 1

De retourprocedure van Subside Sports is makkelijk en efficiënt, met de mogelijkheid om geld terug te krijgen voor ongewenste items. Helaas is het niet meer mogelijk om een bestelling te annuleren na enkele uren, wat voor sommige klanten een nadeel kan zijn. (75%)


Over Subside Sports

Subside Sports is een gespecialiseerde retailer in voetbalkleding en -accessoires, bekend om zijn uitgebreide assortiment van officiële voetbalshirts van clubs en nationale teams over de hele wereld. Het bedrijf biedt ook personalisatiediensten aan, waarbij fans namen en nummers op shirts kunnen laten drukken. Subside Sports is opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft sindsdien zijn activiteiten uitgebreid naar meerdere landen, waardoor het een bekende naam is geworden onder voetbalfans wereldwijd. Het bedrijf staat bekend om zijn brede assortiment en de mogelijkheid om zeldzame en lastig te vinden shirts te verkrijgen.


Contactgegevens

🌐 subsidesports.beCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor | Mode