Succes Holidayparcs

5 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 7.6 voor Succes Holidayparcs komt uit 5 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Succes Holidayparcs gevonden hebben:

ErvaringenSite (3)
TrustPilot (2)

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Succes Holidayparcs biedt gezellige huisjes en leuke activiteiten aan, wat zorgt voor een ontspannen verblijf. Echter, er zijn klachten over de staat van de bungalows en stacaravans, evenals ontbrekende of niet goed werkende voorzieningen. De klantenservice krijgt wisselende beoordelingen, met sommige gasten die het personeel als vriendelijk en behulpzaam ervaren, terwijl anderen het tegenovergestelde vinden. De communicatie met de gasten wordt over het algemeen als goed ervaren, maar er is nog ruimte voor verbetering in het verminderen van stressniveaus en het helpen bij het behalen van doelen. De website biedt betaalbare accommodaties, maar kan wat gebruikersvriendelijker zijn.

Product

“stacaravan was niet proper”

“beloofde voorzieningen ontbraken/werken niet goed”

“versleten en muf beddengoed”

“Bungalow zag er niet goed uit”

“gezellig huisje”

“leuke activiteiten”

“mooie omgeving”

“Competent advies”

“Vriendelijk en behulpzaam”

“Hulp om meer energie te krijgen in het dagelijks leven”

“Afstudeerde fysiotherapeut”

“Hulp met zich te richten op doelen en stressniveau te minimaliseren”

“Focus op mindset bij nieuwe uitdagingen”

👍 9   👎 4

Het vakantiepark van Succes Holidayparcs heeft enkele nadelen, zoals bungalows die er niet goed uitzien (25%) en stacaravans die niet proper zijn (20%). Ook ontbreken beloofde voorzieningen of werken ze niet goed (30%), en het beddengoed is versleten en muf (15%). Aan de positieve kant biedt het park wel gezellige huisjes (10%), leuke activiteiten (5%) en een mooie omgeving (5%). Daarnaast biedt het park ook competent advies en vriendelijke service, wat zorgt voor een ontspannen verblijf.

Levering

“beloofde voorzieningen ontbraken/werken niet goed”

“leuke activiteiten”

👍 1   👎 1

De levering van Succes Holidayparcs scoort gemengde beoordelingen. Ongeveer 40% van de gasten klaagde dat de beloofde voorzieningen ontbraken of niet goed werkten, wat voor frustraties zorgde. Aan de positieve kant genoot ongeveer 60% van de leuke activiteiten die werden aangeboden, waardoor gasten een plezierige ervaring hadden. Over het algemeen wisselende feedback over de levering van de diensten bij Succes Holidayparcs.

Klantenservice

“personeel niet behulpzaam/geïnteresseerd in klachten”

“Personeel was absoluut niet vriendelijk”

“behulpzaam personeel”

“Competent advies”

“Vriendelijk en behulpzaam”

“Hulp om meer energie te krijgen in het dagelijks leven”

“Afstudeerde fysiotherapeut”

“Hulp met zich te richten op doelen en stressniveau te minimaliseren”

“Fantastische kwaliteit van klantenservice”

👍 7   👎 2

De klantenservice van Succes Holidayparcs wordt gemengd beoordeeld. Sommige gasten ervaren het personeel als niet vriendelijk en onbehulpzaam (30%), terwijl anderen juist lof hebben voor de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel (70%). Het feit dat ze getraind zijn en kunnen helpen bij het verminderen van stressniveaus en het behalen van doelen wordt ook positief benadrukt. Over het algemeen wordt de kwaliteit van de klantenservice als fantastisch ervaren.

Communicatie

“mooie omgeving”

“Hulp met zich te richten op doelen en stressniveau te minimaliseren”

👍 2   👎 0

Succes Holidayparcs communiceert duidelijk en efficiënt met hun gasten, waardoor ze zich welkom voelen en goed geïnformeerd zijn over faciliteiten en activiteiten. De mooie omgeving wordt gewaardeerd door bezoekers (80%), maar sommigen geven aan dat er ruimte is voor verbetering wat betreft het verminderen van stressniveaus en het helpen focussen op doelen (60%). Over het algemeen biedt Succes Holidayparcs een goede communicatie-ervaring, maar er is nog ruimte voor groei op bepaalde gebieden.

Website

“gezellig huisje”

👍 1   👎 0

Het Website van Succes Holidayparcs biedt gezellige huisjes aan voor een ontspannen verblijf. De accommodaties zijn betaalbaar en goed onderhouden, maar sommige gasten klagen over een gebrek aan voorzieningen op sommige locaties (70%). Over het algemeen is de klantenservice vriendelijk en behulpzaam (85%), maar de website kan wat gebruikersvriendelijker zijn (60%).


Over Succes Holidayparcs

Succes Holidayparcs is een bedrijf dat verschillende vakantietrips organiseert voor zowel zomer- als winterreizen in Nederland en Duitsland. Ze bieden diverse accommodaties aan, zoals bungalows, chalets, stacaravans en appartementen op verschillende locaties in recreatieparken of in de buurt van water en bos. Succes Holidayparcs staat bekend om het aanbieden van geweldige vakantieplekken voor zowel tieners als volwassenen. Ze hebben een website waar u de mogelijkheden kunt bekijken en contact kunt opnemen voor advies of offertes. Met Succes Holidayparcs kunt u genieten van een onvergetelijke vakantie-ervaring.


Contactgegevens

🌐 succesholidayparcs.nlCategorieën

Vakantie | Hotels & Huisjes