Sugarbook

17 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 4.2 voor Sugarbook komt uit 17 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Sugarbook gevonden hebben:

Trustpilot

Ervaringen met Retourbeleid Retourbeleid

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De retourbeleid van Sugarbook krijgt gemengde beoordelingen. Sommige gebruikers vinden het niet geweldig en niet de moeite waard, terwijl anderen het zelfs afraden. Een aantal klachten betreffen een glitchy en verouderde website, die sommigen zelfs als oplichterij beschouwen. (40%) Er lijkt onduidelijkheid te zijn over hoe gemakkelijk het is om items terug te sturen en restituties te krijgen, wat kan leiden tot frustratie bij klanten. (60%)

“niet geweldig”

“niet de moeite waard”

“niet aanraden”

“SCAM”

“Glitchy and outdated site”

👍 0   👎 5

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

Emile Maréchal - 7 weken geleden

  • niet geweldig
  • niet de moeite waard
  • niet aanraden
  • beter ergens anders te besteden

JJ - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • SCAM

John Mercer - 5 maanden geledenTrustpilot 🔗

  • Thousand fake profiles
  • Overpriced subscriptions
  • Glitchy and outdated site