Suplemint

12 reviews uit 2 bronnen

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.2 voor Suplemint komt uit 12 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Suplemint gevonden hebben:

ErvaringenSite (9)
TrustPilot (3)

Ervaringen met Communicatie Communicatie

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. De communicatie van Suplemint wordt geprezen om het behulpzame team en de goede sfeer (100%), de bereikbaarheid (100%), het effectieve product voor spijsverteringsproblemen (100%), de duidelijkheid (100%) en de nieuwsgierigheid naar resultaten (100%). Het enige minpunt is dat er geen negatieve opmerkingen zijn gegeven om een vollediger beeld te schetsen (0%).

“Behulpzaam team en goede sfeer”

“Goed bereikbaar”

“Super spul voor spijsverteringsproblemen”

“Duidelijkheid”

“Benieuwd naar resultaten”

👍 5   👎 0

Samengevatte reviews

We gebruiken AI om elke beoordeling om te zetten in een duidelijke en beknopte samenvatting. Deze samenvattingen zijn chronologisch geordend, zodat je gemakkelijk de meest recente meningen en ervaringen van gebruikers kunt lezen. Hieronder vind je deze overzichten, waarmee je snel kunt zien wat andere gebruikers belangrijk vinden.

T. Adam - 3 maanden geleden

  • Behulpzaam team en goede sfeer
  • Goed bereikbaar
  • Kwaliteitsproducten

Sam Roels - 8 maanden geleden

  • Super spul voor spijsverteringsproblemen

Carine Verlooy - 11 maanden geleden Trustpilot 🔗

  • Duidelijkheid
  • Ecologisch en snel verstuurd
  • Benieuwd naar resultaten
  • Mogelijke verbetering voor autistische zoon