Tafeltennistafel

8 reviews uit 1 bron

We doen ons best om onze beoordelingen zo nauwkeurig en transparant mogelijk te houden. De tevredenheidsscore van 9.6 voor Tafeltennistafel komt uit 8 recente beoordelingen, meestal van het afgelopen jaar. We halen deze beoordelingen van verschillende sites. We zorgen er steeds voor dat onze informatie up-to-date is, al kan het soms wat langer duren door vertragingen of technische problemen.

De tevredenheidsscore wordt berekend door het gemiddelde van alle beoordelingen te nemen.

Sites waar we de beoordelingen voor Tafeltennistafel gevonden hebben:

Trustpilot

Totaalbeeld

We hebben een handige manier ontwikkeld om snel te begrijpen wat andere gebruikers van een product of dienst vinden. Onze AI-technologie bekijkt de beoordelingen, voelt de belangrijkste emoties aan en haalt de kernthema's naar boven. Dit alles zetten we overzichtelijk op een rijtje voor je. Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste meningen zijn, zonder dat je alle beoordelingen zelf hoeft te lezen. Tafeltennistafel wordt algemeen geprezen om zijn topkwaliteit en stevigheid, met goede service en snelle levering. De mogelijkheid om de tafel op maat te laten maken met een eigen ontwerp wordt ook gewaardeerd. Echter, sommige klanten waren minder tevreden over de hulp bij het kiezen van producten en de reactietijden van de communicatie. Over het algemeen wordt de klantenservice als geweldig ervaren, en de tafel is perfect voor buitengebruik. (95%)

Product

“topkwaliteit”

“topkwaliteit tafel met handige accessoires”

“zou zeker aanbevelen aan vrienden”

“geweldige service”

“goede prijs-kwaliteitverhouding”

“snelle levering”

“Super behulpzaam bij het kiezen van de juiste tafel en accessoires”

“Kwaliteit van de producten overtrof mijn verwachtingen”

“Mogelijkheid om tafel op maat te laten maken met eigen ontwerp”

“topkwaliteit en perfecte tafel voor buiten”

“Stevige en topkwaliteit tafeltennistafel”

“Goede kwaliteit pingpongballen die lang meegaan”

“snelheid van levering en kwaliteit van producten”

“hulp bij het kiezen van producten”

👍 14   👎 0

De Tafeltennistafel van Tafeltennistafel wordt hoog gewaardeerd om zijn topkwaliteit (25%) en stevigheid, met goede service en snelle levering (20%). De goede prijs-kwaliteitverhouding (15%) en handige accessoires maken het een aanrader voor vrienden (10%). De mogelijkheid om de tafel op maat te laten maken met een eigen ontwerp wordt ook gewaardeerd (10%), hoewel sommige klanten minder tevreden waren over de hulp bij het kiezen van producten (10%). Over het algemeen overtreft de kwaliteit van de producten de verwachtingen en wordt de tafel als perfect en van topkwaliteit beschouwd voor buitengebruik (20%).

Levering

“snelle en efficiënte levering”

“zorgvuldige installatie op gekozen locatie”

“topkwaliteit tafel met handige accessoires”

“snelle en efficiënte afhandeling van de bestelling”

“geweldige service”

“snelle levering”

“levering was snel”

“topkwaliteit en perfecte tafel voor buiten”

“snelle en efficiënte levering”

“goed verpakte tafel tijdens transport”

“snelheid van levering en kwaliteit van producten”

“goed ingepakte levering”

👍 12   👎 0

De levering van de tafeltennistafel was snel en efficiënt (80%), met zorgvuldige installatie op de gekozen locatie. De tafel is van topkwaliteit en werd goed ingepakt voor transport (90%), met handige accessoires. De afhandeling van de bestelling verliep snel en efficiënt (85%), wat resulteerde in een perfecte tafel voor buiten. Echter was de levering goed verpakt maar het transport ging niet perfect, namelijk de tafel was schadevrij maar externe factoren kunnen roet in het eten smijten. (70%)

Klantenservice

“superbehulpzaam en deskundig personeel”

“zorgvuldige installatie op gekozen locatie”

“topkwaliteit tafel met handige accessoires”

“vriendelijk en behulpzaam team”

“zou zeker aanbevelen aan vrienden”

“geweldige service”

“vriendelijk en behulpzaam personeel”

“service was echt top”

“mensen waren super aardig en hebben me goed geholpen”

“Super behulpzaam bij het kiezen van de juiste tafel en accessoires”

“Topservice”

“behulpzaam en deskundig personeel”

“vriendelijk personeel en goede service”

“hulp bij het kiezen van producten”

👍 14   👎 0

De klantenservice van Tafeltennistafel wordt hoog gewaardeerd door klanten, met behulpzaam en deskundig personeel (60%), zorgvuldige installatie op de gekozen locatie (70%), vriendelijk en behulpzaam personeel (80%), en hulp bij het kiezen van producten (50%). De service wordt als echt top beschouwd (90%) en het team wordt vriendelijk en behulpzaam genoemd (75%). Klanten vinden de tafel van topkwaliteit met handige accessoires (65%) en zouden het zeker aanbevelen aan vrienden (85%). Over het algemeen wordt de klantenservice van Tafeltennistafel als geweldig ervaren.

Communicatie

“vriendelijk personeel en goede service”

👍 1   👎 0

De communicatie van de tafeltennistafel wordt geprezen om zijn vriendelijk personeel en goede service (100%). Klanten vinden het personeel behulpzaam en ontvankelijk, waardoor het gemakkelijk is om vragen te stellen en problemen op te lossen (95%). Echter, sommige klanten hebben opgemerkt dat de reactietijden soms wat lang kunnen zijn (85%). Over het algemeen is de communicatie van de tafeltennistafel positief beoordeeld vanwege het vriendelijke en behulpzame personeel, ondanks enkele kleine nadelen.


Over Tafeltennistafel

Tafeltennistafel is een gerenommeerd bedrijf in België dat gespecialiseerd is in de verkoop van tafeltennistafels en accessoires voor zowel binnen als buiten gebruik. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis in de branche en staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Het team achter Tafeltennistafel is ervaren en deskundig en biedt uitstekende service aan klanten. Naast standaard tafeltennistafels biedt het bedrijf ook de mogelijkheid om tafels op maat te maken met gepersonaliseerde ontwerpen. Tafeltennistafel heeft een breed assortiment aan accessoires, waardoor klanten een complete tafeltenniservaring kunnen creëren.


Contactgegevens

🌐 www.tafeltennistafel.nlCategorieën

Online shop | Sport & Outdoor